« Върни се назад Публикувано на 08.12.2023 / 23:07

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ДПС – ВАРНА НАПЪЛНО ЕЛИМИНИРАН И СЪС СВАЛЕНО ДОВЕРИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

На страницата си във Фейсбук Хасан Ердун е публикувал знаково решение на ДПС, което АФЕРА публикува:

Според решението на ДПС, подписано от тримата заместник председатели на ДПС Халил Летифов, Станислав Атанасов и Хасан Азис, цялата организация за провеждането на отчетно – изборната Областна конференция на ДПС – Варна, както и на всички местни организации на Варна, ще бъдат организирани и координирани от Филиз Хюсменова, Левент Мемиш  и от Иво Цанев.

На практика областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков е напълно ИГНОРИРАН  И Е СЪС СВАЛЕНО ДОВЕРИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС!

Както още на 25.10.2023 АФЕРА написа:

ИГРАТА ЗА САЛИ ТАБАКОВ ПРИКЛЮЧИ! ЕТО ГО НОВОТО ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ, КОЕТО ЩЕ ВОДИ ДПС – ВАРНА! ПЕЕВСКИ ДАДЕ КАТЕГОРИЧЕН ЗНАК, ЧЕ ДПС – ВАРНА ДОЧАКА „НОВОТО НАЧАЛО“ СЛЕД БРУТАЛНИТЕ СКАНДАЛИ С ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ САЛИ ТАБАКОВ

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

В поредица от статии АФЕРА изнесе на показ бруталното мутренско поведение на областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, заплахите отправени към членове на ДПС, както и към АФЕРА, след което прокуратурата, МВР и КПКОНПИ започнаха детайлна проверка на Сали Табаков, която тече и до този момент.

В поста си във Фейсбук с публикувания документ от ДПС, Хасан Ердун е нписал и иносказателно: „Бог е праведният. До вуйчо“.

Иронията с „вуйчо“ явно визира Сали Табаков.

Като областен управител на ДПС – Варна /все още!/ Сали Табаков е напълно елиминиран и отсега е ясно, че това е политическия му финал.

Afera.bg

«