« Върни се назад Публикувано на 09.09.2014 / 13:11

Няма такъв цирк! И „варненските хора” Бареков ще строят магистрали, уффф!

България без цензура ВарнаВ редакцията на АФЕРА се получи фундаментално прес-съобщение от щаба на варненската „България без цензура” прикрепено с още – влудяваща снимка. На снимката можете да видите от бяла „хайдутска” риза до къси гащи – лицата на Барековите хора в морската столица.

Публикуваме дословно пиарския текст, който първо си помислихме, че получаваме от щаба на ГЕРБ, но се оказа, че и Барековите ще строят … магистрали!:
ББЦ обеща възраждане за Варна
Кандидат-депутатите от варненската листа на ПП „България без цензура“ обещаха пред партньори и съмишленици да работят в 43-ия български парламент за възраждането на Варна като достойна и модерна морска столица на България и източна граница на Европейския съюз.
България без цензураВторият в листата Георги Ковачев декларира твърда решимост на кандидатите от варненската листа да доведат до край доизграждането на стратегическата за Северното Черноморие автомагистрала „Хемус“, както и за осигуряването на магистрална връзка между Варна и Русе и изграждането на магистрала „Черно море“.
Кандидатите за народни представители от морската листа на ББЦ обявиха готовност да инициират работещи промени в Закона за обществените поръчки, които ще гарантират прозрачност и обществен контрол върху харченето на публични средства. Те заявиха, че са готови да работят за въвеждането на нарочни икономически мерки, насочени към гарантиране основните права на българите – на здраве и социална грижа. Предложението, около което се обединяват кандидатите на ПП „България без цензура“ във Варна е да бъдат законово регламентирани данъчни и дивидентни ваканции за общинските дружества в сферата на здравеопазването и социалните услуги. Целта ни да бъдат гарантирани медицинската и социалната помощ за хората с по-ниски доходи и възможност за дружествата да инвестират в модернизация и квалификация, заяви вторият в листата на ББЦ в морската столица Георги Ковачев.
Официалното откриване на кампанията на ББЦ във Варна ще бъде 13, събота в 18 часа на входа на Морската градина. Преди концерта с участието на Деси Добрева, Петя Буюклиева и музикално-танцови формации лидерът на ББЦ Николай Бареков, който е водач на варненската листа, и колегите му ще обявят официално приоритетите, по които ще работят за по-доброто утре на Варна, областта и българския Североизток.”

АФЕРА желае успех на засилилите се към „нарочно икономически мерки“ и „дивидентни ваканции“, каквото и да означава това за освирепелия варненец от малоумни предизборни елементи на предизборния манеж.
Afera.bg

«