« Върни се назад Публикувано на 18.04.2014 / 9:32

НЯМА ТАКЪВ ЦИРК! ВАРНЕНСКИТЕ ЧЕНГЕТА ХВАНАХА КРАДЕЦ НА … ТЕМЕНУЖКИ! АВТОДЖАМБАЗИ, НАРКО-БАНДИ И ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ – НУЛЕВА РАЗКРИВАЕМОСТ!

 

Варненската дирекция на МВР, която потъва безславно в блатото под ръководството на двамата корифеи на милиционерската мисъл, поставени на ръководни постове от библиотекаря Цветлин Йовчев – Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката” и Валентин Тренев – „Ебати”, произведе ново „геройство”, тъпоумно пиар-тиражирано. Ченгетата заловили … варненец „в момент на кражба на теменужки от градинка”. В същото време морската столица се тресе от палежи на автомобили, очевидна „глоба” над шанаджии, нарко-монопола пее „Гангстерски рай”, автоджамбазите обезкостиха делегация от Бурса и туристи от американски кораб, лапат откупи по 5000 евро, корупцията в прокуратурата, съда и общината щрака с пръсти.

Друго си е обаче да се изфукаш, че си хванал крадец на теменужки, че и „криминално проявен” на всичкото отгоре.

Ето с какво ни осени варненската полиция: „40-годишният Н. В., криминално проявен варненец, е задържан в момент на кражба на теменужки от градинката пред Окръжния съд в морската столица. Крадецът е бил спипан вчера след полунощ, съобщиха от местната полиция. Случаят е докладван на прокурор.
Това е второ посегателство над цветните насаждения в града за последната седмица
.”

Очакваме с трепетно вълнение измисленяците на Цветлин Йовчев във Варна да залеят медиите с екстрено заловени лица със стомашно разстройство, които не са се удържали и са оцапали тротоара пред варненската дирекция на МВР. По случая със сигурност ще бъде извикан немедленно някой „мега” прокурор. А вечният дежурен защитен свидетел Близнака ще им изпере гашите.

Няма такъв цирк като ченгенджийницата във Варна!

Теменужките са върнати по местата им. Откраднатите коли и откупи – не.

Afera.bg

 

«