« Върни се назад Публикувано на 09.03.2014 / 12:03

НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ! ЦВЕТАНОВ, ОБВИНЯЕМ ПО ЧЕТИРИ ДЕЛА У НАС, УДОСТОЕН СЪС СРЕБЪРЕН КРЪСТ ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ГРАЖДАНСКАТА ГВАРДИЯ НА … ИСПАНИЯ!

 

Ако продължавате да мислите, че около Бойко Борисов, ГЕРБ и Цветан Цветанов нещата са ментално редовни, проверете се вие. Пиарно ГЕРБ разпространи, че: „заместник-председателят на ПП ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов е удостоен със Сребърен кръст на Ордена за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, казва министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас. Министър Диас информира Цветанов, че са приключили всички процедури около удостояването с ордена.

„Както съм споделял и при други поводи, особено съм удовлетворен от забележителното сътрудничество между България и Испания в съответните ни компетенции по времето, когато ръководехте Министерството на вътрешните работи на Вашата страна, което Ви превръща в достоен носител на високото отличеие“, пише още в писмото си Хорхе Фернандес Диас. Испанският вътрешен министър поздравява сърдечно Цветан Цветанов и се надява да се срещнат в близко време.Първият испански политик, който поздрави Цветан Цветанов за удостояването му със Сребърен кръст, беше евродепутатът и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Аугустин Диаз Де Мера. На конгреса на ЕНП в Дъблин, Аугустин Диаз Де Мера благодари на Цветан Цветанов за успешното сътрудничество между вътрешните министерства на Испания и България по негово време и му пожела още много успехи.“

Сега преценете в коя реалност живеете вие – в тази на безумно, налудничаво, джандарски управляваната държава от ГЕРБ и още по-безумното МВР на Цветанов, или в „Испания, за чиято Гражданска гвардия има заслуги Цветанов“.

След изявлението на Борисов, че в България ситуацията била точно като в Украйна, психиатрите наложително трябва да влязат за втори път в ГЕРБ, този път за да заберат обвиняемия по четири дела Цветан Цветанов.

Afera.bg

«