« Върни се назад Публикувано на 09.05.2023 / 16:42

НЯМА ТАКЪВ ТАШАК! БОКО ТИКВАТА И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СИ РАЗГОВАРЯЛИ ЗА … КИБЕРСИГУРНОСТ! А САРАФОВ БИЛ ПРЕКРАСЕН, ПЪК ГЕШЕВ ДА СИ ХОДЕЛ „ИЗОБЩО“. ПРЕТРЕПАХА СЕ ОТ БЪРЗАНЕ ДА СЕ ОСВЕТЯВАТ

БНР: „Алексей Петров заяви, че разговаря с Бойко Борисов много рядко по въпроси, с които се занимава в момента – свързани с различни иновации в областта на киберсигурността.  Разговорът за „Октопод“-а все още не се е състоял, категоричен бе той.“

Няма такъв ташак!

Алексей Петров разговарял с Боко Тиквата по въпроси свъзрани с … „различни иновации в областта на киберсигурността“.

На фона само на това изказване цялото интервю на Петров пред БНР, в което съсредоточието е колко Борислав Сарафов е „прекрасен“ и как Иван Гешев трябвало да подаде оставка „изобщо“ и държавата да му намерила друга работа, потъва в графата „несериозно“.

АФЕРА вече ви каза, че тая седмица върви позициониране и кой знае защо някои си мислят, че колкото повече и по-бързо се осветят, толкова повече ще им върже зара.

Емоциите силно надделяха над рационалното поведение. Широката публика беше доста объркана, дори притеснена“, отбеляза Алексей Петров. /б.р. – за „атентата“ срещу главния прокурор/.

Широката публика нито бе „доста объркана“, нито „дори притеснена“. Широката публика се смееше с глас на идиотизмите, бруталните лъжи и още по-брутални манипулации, изричани от Борислав Сарафов.

Ако няякой незабавно трябваше да си подаде оставката, това бе Борислав Сарафов.

Киберсигурност, Боко Тиквата, Борислав Сарафов, Алексей Петров – в една редичка.

Хубаво е.

Afera.bg

«