« Върни се назад Публикувано на 10.01.2024 / 9:19

НЯМА ТАКЪВ СМЕШНИК КАТО ТОЯ ШЕФ НА „КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ“ В ГДБОП!

Тоя, дето го виждате на снимката се казва Владимир Димитров. Шеф на отдел “Киберпрестъпност” в ГДБОП.

Няма такъв смешник и измисленяк!

Цъфнал тази сутрин тоя ГДБОП клоун по bTV и разправя такива лакардии, че ти иде да го пратиш в Индия да … му откраднат колата.

Що точно в Индия ли?

Ами защото същият тоя шеф на „Киберпрестъпност“ вика, че „по цял свят се следва териториалния принцип“ и „като ви откраднат колата в Индия се обръщате към индийската полиция“.

Изключителен кретен! Направо изумителен.

Тоя пример с Индия лицето Димитров дава като го питат – защо, аджеба, като знаели всички кол-центрове от които се вършели кибер измами, не правели нищо и не арестували никого, той отговаря – защото „по цял свят се следва териториалния принцип“.

Въпросният ГДБОП шеф клоун разправя, че в „Киберсигурност“ знаели кои са кол-центровете в София от които се правели кибер измами, обаче „тарторите“ били в Германия и понеже „по цял свят се следва териториалния принцип“ нашите бопаджии от „Киберсигурност“ само ги знаели и си бъркат в задника. Това последното не го каза шефът на „Киберсигурност“, а го казва АФЕРА.

Защото АФЕРА му яде некадърната попара на тоя ГДБОП клоун и то в продължение на ЕДНА ГОДИНА, когато АФЕРА бе подложена на ежедневен хакерски терор и бе образувано досъдебно производство, разследването по което бе възложено точно на „Киберсигурност“ на ГДБОП. Не свършиха абсолютно нищо тия михлюзи и некадърници! И не само това – с бездействието си на практика ОСИГУРИХА ХАКЕРИТЕ, които брутално вършеха престъпление срещу АФЕРА.

Впрочем, тогава Алексей Петров ми беше казал: „Като се видим ще ти кажа защо нищо не правят!“. Не можа да ми каже. Като казах Алексей Петров, припомням, че АФЕРА вече информира, че точно тоя тип Димитров и „Киберсигурност“-та му, меко казано, странно осуетява разследването по убийството на Алексей Петров.

Клоунът шеф на „Киберсигурност“ в ГДБОП Владимир Димитров казва още, че знаели кои са „лейтенантите“ в кибер измамите, знаели кол-центровете, при тях даже идвали хора от тях и разказвали кои са тарторите, как работят и как мамят, ама… като ги знаели, не арестували никого, щото тия престъпници работели за хора в Германия.

Знаели и кои са шефовете за България, ама…, върти лъжливи очички Димитров, ама… планирали в близките седмици операции срещу тях.

На което даже водещите по Нова телевизия възкликват: ама вие сега ги предупреждавате…, а измисленякът Димитров вика: „Те са няколко кол центрове, няма как да знаят за кой точно говорим“.

Уж имало „териториален принцип“ и не можели нищо да правят, пък за пред телевизията се пъчи, че  предстояли операции, кое, бе, смешник, е вярното?!

Вие разбирате ли за какъв идиот става дума?!?!

Само който не се е докосвал до въпросната „Киберсигурност“ в ГДБОП и до тоя Владимир Димитров той не знае за какви нещастници иде реч.

И за какви ЗАВИСИМОСТИ. И за какви ОБВЪРЗАНОСТИ. И за какво ПОЛЗВАНЕ НА ХАКЕРСТВО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ВЛАСТОВИ ЦЕЛИ.

Тоя незабавно трябва да бъде изметен от МВР. И да го пратят в Индия. По „териториален принцип“.

Afera.bg

«