« Върни се назад Публикувано на 15.12.2017 / 9:31

НЯМА ТАКЪВ ГРАД! ДКС – ВАРНА /“КРАЛЕВ“/ СТРОИ ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН НА МЯСТОТО НА СПОРТНИ СГРАДИ!

дкс варнаВарненци, запътили се към Морската градина, от страната на Двореца на културата и спорта, осъмнаха … без тротоар! Вход към ДКС – Варна, който е точно срещу бившия ТОХ /сега Техникум по туризъм/ – НЯМА!

Огромна ограда е оградила тротоара досами асфалта, а багер действа отвъд оградата в частта на ДКС, известна като „служебен вход“, водещ към спортните зали в комплекса.

Какво четем на строителната ограда?

Строеж: Промяна на предназначението на част от спортните сгради в магазин за хранителни стоки, включващ реконструкция, пристрояване и надстрояване на сграда…“

Възложител – общинската фирма ДКС – Варна с шеф Минко Христов – човек на Красен Кралев.

Изпълнител – фирма „ЕКИП“ ООД

Подизпълнител – фирма „ЕЛТЕКС“ ЕООД

Разрешение за строеж от 10 ноември 2017 година.

На табелата НЯМА ПОСОЧЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВАРНА, СПОРЕД КОЕТО Е РАЗРЕШЕНО НА ОБЩИНСКАТА ФИРМА ДКС – ВАРНА ДА СТРОИ КАКВОТО И ДА И БИЛО, В СЛУЧАЯ … ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН!!!

ДКС – Варна като общинска фирма няма право да прави никакви строежи, ремонти и всякакви подобни дейности без да има решение на Общински съвет – Варна.

Не, че няма да си ги издейства, при това гербашко управление. След огромните милиони от ремонта на ДКС, част от които изтекоха /не/знайно къде, ремонт, който прокуратурата УМИШЛЕНО И УСЛУЖЛИВО ЗА ГЕРБ, не си мръдна и пръста да провери, въпреки многобройните сигнали и публикации, сега човекът на Красен Кралев – Минко Христов строи хранителен магазин /от какъв зор не е ясно, след като в близост в района има купища хранителни магазини, само на метри от ДКС!!!???/ на мястото на спортни сгради.

НЯМА ТАКЪВ ГРАД! НЯМА ТАКАВА ВЛАСТ, НЯМА ТАКАВА ПРОКУРАТУРА!

Afera.bg

дкс варна

«