« Върни се назад Публикувано на 06.05.2017 / 8:54

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ! НАЗНАЧИХА ЗА ОБЛАСТЕН НА СМОЛЯН ДЕВЕРА НА САРЕЛСКА, УЛИЧЕН В ДАЛАВЕРИ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

ВАСИЛ ИВАНОВПравителството днес назначи за областен управител на Смолян ДЕВЕРА на Дарина Сарелска – шефката на „Новини и актуални предавания“ в Нова телевизия, заради чиято цензура напуснах, и която забрани на екипът ни да разследва кметове и обществени поръчки след като ГЕРБ спечелиха масово кметските места в страната.

На пресконференцията със Слави Трифонов ясно показах „далаверите“ на същия този ДЕВЕР – Недялко Славов. И скандалната обществена поръчка, получил в община Златоград. Как регистрира фирма и месец по-късно с тази фирма вече е подписал договор (за спечелена в този 1 месец обществена поръчка) за 57 хиляди лева. Поръчката, договора и 57-те хил.лв получава от кума си – кмета на Златоград. А самата поръчка е повече от комична, в стил „да дадем едни пари“ . Задание: : 1.“Проучване и анализ на демографските и социално-икономическите характеристики и тенденции в общината. 2.Обществено консултилане на политики.“ Поръчката „случайно“ е проведена по процедура „публична покана“, а по тази процедура загубилите фирми нямат право на обжалване. И също случайно жената на кмета е счетоводител на фирмата на ДЕВЕРА. Името и подписа й са в данъчните декларации на фирмата в графа „счетоводител“.

Просто не мога да повярвам. Властта видя тази афера – показахме я преди броени дни.. И днес Недялко Славов от депутат от ГЕРБ, какъвто е 3 пъти, стана областен управител.Такъв беше последно и преди изборите. За незапознатите – ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ СА СЪС СТАТУТ НА МИНИСТРИ. Което означава, че депутат, когото уличихме ясно в „афери“ с цел лично облагодетелстване и конфликт на интереси, явно „за заслуги“ седмица по-късно беше ПОВИШЕН де факто в ранг министър… Все пак СНАХА МУ КОМАНДВА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ – какви да са новините, какви разследвания да се правят и съответно, какви да не се правят…

Няма такава наглост! Който не помни – изгледайте пак пресконференцията ни със Слави Трифонов. Там в излъчения материал ясно показвам далаверата. С факти, снимки, документи.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Васил Иванов

«