« Върни се назад Публикувано на 09.12.2014 / 13:19

НЯМА ТАКАВА МВР ДЕБИЛЩИНА! ТРУП НЯМА, ТЕ ОБЯВЯВАТ, ЧЕ „НЯМАЛО ДАННИ ЗА УПРАЖНЕНО НАСИЛИЕ”!

Веселин ВучковВучков изби рибата: МВР не разполага с данни за упражнено насилие срещу Сертов. То и труп засега няма, ровете…

Веселин Вучков изпитва особен респект към масоните и към шибаните позьори от „специалните“ служби. Знаем това отдавна. И той знае, че го знаем – много преди да „десантира“ заедно с Цветан Цветанов на 14 октомври 2010 г., когато министърът грееше в аферата за „онези шест апартамента“ в „Галерия“. Тогава го отворихме чии са палатите край Варна и в Оброчище. Вучков се усмихваше като свенлива мома недонащипана на селското хоро. Сега изпопадахме от смях, чувайки го как се гърчи за изчезването на масона Петко.

„Към момента МВР не разполага с данни към бившия шеф на ДАНС да е упражнено насилие. До този момент никой не е подавал сигнал да е виждал някъде Сертов.“, реди министърът. Да не би Вучков да подготвя почвата за пласмента, че П.С., ако не се е самоубил, може пък да се е „самоотвлякъл“, за да не го праснат като „ходещ независим носител на информация“? Нямало данни за упражнено насилие – тези са върховни. Кой е изненадан, че в МВР няма данни за нищо освен за „компромати“ на паритетна основа между „олигарсите“.
Министърът хем няма данни, хем анонсира, че в сряда щял бил да огласи „повече информация“. Музиката свири туш. Защо ли меверейците истерично раздухват версията за „самоубийство“? Сега да светнем за нещо напълно невинно Веселин Вучков – Бойко Борисов е пратил хаир хабер на смешника Владимир Писанчев да си подава оставката. И, о, ужас, както се възторгват жълтурковците – Писко се разсейвал, ти да видиш.

www.bgsniper.com

«