« Върни се назад Публикувано на 10.10.2019 / 18:08

„НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ ПРЕЗ ТАКИ ДО ВИДИН. БРАТЪТ НА КООРДИНАТОРКА В ДОКЛАД НА ПРОКУРАТУРАТА. НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К@РВИ НЕ СТАВА /ВИДЕО/

„НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ ПРЕЗ ТАКИ ДО ВИДИН. НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К@РВИ НЕ СТАВА /ВИДЕО/Разкритията на АФЕРА за „новите“ „чисти“ лица на „Няма такава държава“ на Слави Трифонов продължават. Кретените, естествено ще ни обвинят, че изпълняваме нечия поръчка. Баш ни брига обаче какво мислят кретените.

АФЕРА затова е АФЕРА, защото не цепи на никого басма.

И още нещо важно, ама много важно!

Разкостваме току пръкналата се партия „Няма такава държава“, защото сме бесни! Да, бесни сме! А сме бесни, тъй като в родната територия – Кочина НЯМА НИКАКВА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ – всички са залепени на дувара на Боко и Шиши и всички са накупени като семки, къде явно, къде тайно.

И при тази абсолютна безнадеждност се ражда уж нов проект, уж проект, деклариращ, че ще залага на нови, чисти, необвързани с партии и власт лица, нов проект в лицето на „Няма такава държава“.

И? Е,и? И, е?

Само за два дни АФЕРА извади на показ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „нови“ „неопетнени“ лица на „Няма такава държава“. Наложи се Слави и екипа му непрекъснато – веднага след публикациите в АФЕРА – да изтриват поредния си координатор и тихомълком да го заменят с нов.

Двайсетина имена – какво ви пречеше, бе „умници“, да ги проверите, имахте месеци наред да се дръгнете по задните части, докато си обявите проекта, че сега се излагате като кифладжии да променяте име след име? Или някой ви редеше тези имена, а не вие, а?

Бесни сме, защото кафа от „нови“ проекти, които се подиграват с надеждите на тоя народ да се пръкне най-сетне нещо свястно!

Вчера АФЕРА публикува:
ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!

Като послепис оповестихме, че пак след публикация в АФЕРА, Слави моментално тихомълком промени координатора си в Добрич. След вчерашната публикация на АФЕРА, Слави изтри името на пчеларя бизнесмен Дилян Господинов. Той беше сменен с Мария Драгомирова Рогова, която е завършила Варненския свободен университет. Иронично написахме, че като чуем юрист със Свободен университет и се хващаме за кобура и… днес в сайта на Слави името й вече не фигурира!

И каква стана тя? Колкото и да ги сменя, ще припомним на Слави тривиалната приказка, че нов бардак не може да се направи със стари к*рви.

След като АФЕРА оповести и варненския координатор Александър Тодоров / „Дупката“/ и Слави го промени тихичко веднага, се набута още по-яко с новия координатор за Варна Емил Ефтимов.

Видно е какво е положението и с „новия координатор“ – половината му фирми са със запори от НАП, а другите са прехвърлени на трети лица.
https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%b4/
Илко Стоянов (координатор за Благоевград), минал пък през няколко партии включително СДС, се оказа, че е бил зам. кмет на Петрич от партия Глас Народен на Светльо Витков.

И сега стигаме до черешката от Видин!

АФЕРА публикува:
КООРДИНАТОРКАТА НА СЛАВИ ЗА ВИДИН – ДЕЙСТВАЩ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК. КОЛКО МУ Е, СЛЕД КАТО СИ ИМАТ И ЗАМ-КМЕТ ОТ ГЕРБ

Координаторката на „Няма такава държава“ от Видин Росица Кирова е била общински съветник от ГЕРБ и впоследствие кандидат -кмет на Видин от „Единни за промяна“, откъдето влиза и пак като общински съветник.

По времето на миналите местни избори в медиите се появява скандалната информация, придружена с видео, как кандидат-кметицата Росица Кирова разчиства терена във Видин и провокира скандал във видинско заведение:

Предизборната кампания набира сила и страстите се изострят. Най-гореща е борбата в пограничните райони, където освен обществените поръчки на тезгяха е заложен и дял от пая на контрабандата.
Както …. вече писа в средата на септември местни мутри на „бизнесмена“ Христофорос Аманатидис-Таки нападнаха екип на вестник „Уолстрийт джърнал“ в ресторант във Видин. Екипът на вестника бил там, за да отрази ситуацията по границата.
„В един момент мутрите се нахвърлиха върху нас. Добре че бях с колеги от „Антимафия“, които застанаха пред тях, иначе щеше да стане страшно“, заяви пред …. Григор Здравков, председател на легия „Антимафия“.
Борецът срещу корупцията предполага, че е бил атакуван заради сензационните му разкрития за трафиканти.
Сред групата агресори е и една дама, която към момента вече официално е кандидат за кмет на община Видин. Росица Кирова, досега общински съветник от ГЕРБ, е издигната от новосъздаденото гражданско обединение „Единни за промяна“.
На записа ясно се вижда как Кирова провокира спречкването като демонстративно снима журналистите и хората от Антимафия. След като ПР-ката, организирала снимките, отива до масата на Кирова, за да помоли да не притесняват чужденците, кандидат-кметицата я хваща за косата. Опитът на жената да се защити е повод за мутрите, които явно са в ролята на охрана на Кирова, да се намесят. На заден фон на записа от охранителната камера в заведението се виждат и изумените журналисти от авторитетното международно издание.
Веднага след случката от Антимафия съобщиха, че са сезирали компетентните органи за посегателството. От полицията във СОФИЯ обаче не последва реакция, а междувременно Росица Кирова се сдоби с имунитет като участник в предизборната кампания. Остава въпросът това подходящо поведение ли е за една кандидат-кметица или въобще за една дама. И защо хрисимата Росица Кирова, която откри кампанията си с домашни сладкиши за избирателите, толкова се притеснява от чуждите журналисти, дошли да разчепкат трафика на хора.
Кирова е известна не толкова с дейността си като общински съветник, колкото с луксозното поръчково бентли, което шофира. По непотвърдена информация братът на Росица Коце има данни, че работи за контрабандиста Таки и е негов основен човек във Видинско.“

Братът на координаторката на „Няма такава държава“ във Видин Росица Кирова – Константин Любенов Върбанов, който се спряга като човек на Таки в региона, фигурира и в доклад на прокуратурата, като арестуван за участие в ОПГ:


Легия „Антимафия“ още преди години е подала до ДАНС и МВР сигнали за престъпната схема и Симбиоза, която тече във Видин, но както е ясно и на уличните кучета, „спец прокуратурата“ се съсредоточи в лицето на Иван Гешев, да ни обяснява как заради някакви смешни туби „щял да пламне целия Видин“, вместо да рови издъно контрабандата.

Сигналът до прокуратурата и до ДАНС описва дейността на организирана престъпна група, занимаваща се с международен трафик на наркотици, акцизни стоки, хора и пране на пари. Престъпната група действа благодарение на широка политическа подкрепа от фунционери в бивши и настоящи управляващи партии. Безчинствата на ОПГ-то се вихрят над десет години в района на Враца, Монтана, Видин и Лом. Срещу нея са подадени десетки сигнали от пострадали граждани, които се жалват на всевъзможни институции, но отговор няма. Службите не само не вземат отношение, но и се стараят осмелилите се да се жалят да получат добър урок за назидание.

Суми ежемесечно се изплащат на служители на по-ниско равнище от полицията, БОП и ДАНС. Те се трудят извънщатно като физическа охрана на наркодилърите. Другата им основна работа е да обезпечават чисти трасета на разпространителите, които зареждат дилърите, както и на колите с пратките за износ. Така трафикантите се движат необезпокоявано по вътрешните пътища на областта, на територията на граничните пунктове със Сърбия и през моста към Румъния.

Другият голям бизнес е контрабандата и разпространението на нелегални цигари. 50 000 евро на седмица е печалбата от неотчетени, но преминали през Дунав мост 2 превозни средства, показват сметките на запознати.

Схемите са покровителствени от съдии, прокурори и служители на службите.

Та, уважаема „Няма такава държава“, като сте тръгнали да правите уж партия, която да прави истинска държава, която я има, да бяхте си проверили „кадрите“, а не да изпадате в това позорно положение. 

За което най-малко пък АФЕРА ви е виновна.

Afera.bg

«