Публикувано на 22.02.2021 / 7:48

„НЯМА ТАКАВА ДУПКА“ ВЪВ ВАРНА: ОТ ГЕРБ ПРЕСКАЧАШ В … „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

Уважаема Веселина Томова,

Благодаря Ви за това, че публикувахте писмото ми, с което позволихте публично да изразя разочарованието си от присъствието на стари познайници, обсебили партията “ИМА ТАКЪВ НАРОД” във Варна.

В този ред на мисли искам да Ви запозная с още един от приближените на Александър Тодоров – Дупката, а именно Динко Юкич, който се представя за “близък на Себастиян Курц” и неговата партия в Австрия.

В официалната фейсбук страница на партията Динко Юкич е представен, като част от екипа на “ИМА ТАКЪВ НАРОД”. През 2020 г. той е участвал в предаването “Студио Хъ” на Тошко Йорданов и във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”.

Динко Юкич се ползва с благословията на Александър Тодоров – Дупката, който му е възложил да ръководи офиса на партията във Варна. Явно дружбата между Динко Юкич и Александър Тодоров – Дупката датира отдавна, за което свидетелства и общата им фирма “Моят спорт” ООД, създадена в началото на 2016 г. Двамата са неразделни и ходят навсякъде заедно, като Динко Юкич не пропуска да хвали ментора си Александър Тодоров – Дупката и да го защитава от завистници, които знаят позорното му минало.

Интересна подробност е, че през 2017 г. Динко Юкич е провел среща с народния представител от ГЕРБ Павел Христов, на която са обсъждали “възможностите за партньорство между ГЕРБ и Австрийската народна партия”, вероятно не без знанието на Александър Тодоров – Дупката.

Друг интересен образ, който постоянно виси в офиса на партията, изживява се като секретар и борави с личните данни на всички членове е Йовчо Йовчев – бивш зам. кмет на Търговище от Атака. Той също е близък до сърцето на Александър Тодоров – Дупката и се ползва с неговите протекции. Двамата са съучредители в сдружение с нестопанска цел “Мост изток-запад”, заедно с Иван Иванов – Хаваеца, който беше номиниран за народен представител от Марин Велчев – координатор на партията за гр. Варна и председател на Регионална колегия – Варна на Камарата на архитектите в България. Топлата връзка между Александър Тодоров – Дупката, Иван Иванов – Хаваеца и Марин Велчев датира от времето, когато и тримата са били членове на СДС. Явно бизнес интересите на старите съпартийци са намерили пристан в ръководството на партията на Слави Трифонов във Варна, където се събират бивши партийни отпадъци от близкото минало.

Разочарованието от партията на Слави Трифонов във Варна расте, пропорционално на оглушителното мълчание от страна на партийното ръководство в София и нежеланието им да вземат адекватни мерки. Варненци вече се спрягат ново име за партията в чест на незаменимия Александър Тодоров и неговата компания, а именно “НЯМА ТАКАВА ДУПКА”!

Коментари 12 за
“„НЯМА ТАКАВА ДУПКА“ ВЪВ ВАРНА: ОТ ГЕРБ ПРЕСКАЧАШ В … „ИМА ТАКЪВ НАРОД“”

 1. Най-смешно,че депутат иска да става Кирил Симеонов-Биг брадър смешника,който е лидер на партията на Слави във Варна!“Достойният“ участник в Биг брадър,ще кове закони,ама за него никой нищо не казва.Аз лично, като майка бях забранила децата ми да гледат този формат,явно цялата държава е на нивото на Биг брадър :)))

 2. Браво на Веселина Томова за разкритията около партията на Слави. Щом там са се събрали Дупката, Хавайката, Арамов и разни други техни производни, незнам как не ги е срам да ни лъжат, че са носители на промяната. На фона на тези олигофрени даже ГЕРБ и БСП не изглеждат толкова лоши. Очаквам с нетърпение изборите, когато народа ще накаже тези самозванци и Слави ще се изложи, като кифладжия. Тогава ще тръгне да ни обяснява за изборни измами и други такива подобни, а виновника ще бъде само той и хората около него. Жалкото е, че ще загубим още няколко години, докато някой новоизлюпен партиен лидер най-накрая осъзнае, че със стари к*рви нов бардак не става, а Слави вече ще гние на политическото бунище. Май пак ще гласуваме за по-малкото зло…

 3. Относно кандидат политиците.

  Прави впечатление, че водачите на листите и потенциалните първи да влязат са далавераджии или предишни политици, а след тях всякаква паплач която до 30-40-50 годишна възраст нямат никакъв успех в живота си, а искат държава да управляват. Ужас ужас ужас….

 4. Прави впечатление, че тези избори сега в началото на април са едни от най-неповторимите и трагични избори от 32 години насам. Не че всички предишни избори са били по-малко трагични!
  Днес виждаме, че всичко куцо, кьораво, сакато, с психични и умствени проблеми и отклонения, с всякакви възможни дефекти и дето не става за нищо, е хукнало да „спасява“ България и да работи за благото и за доброто на България и народа.
  Тези избори наподобяват на онези чудовищни кастинги от последното десетилетия като „Маскирания певец“, „България търси талант“, „Танцувай с мен“, „Умна и красива“ и всякакви подобни дивотии, където можеха да бъдат видяни всякакви възможни идиоти и утайки. Редки екземпляри достойни само за присмех и подигравка!
  Имам чувството, че има нещо много много сбъркано в ДНК-то на българина. Ценностната система на българина е тотално разнебитена – спокойно може да се каже, че такава система не съществува. Рядка, неповторима алчност за пари и власт, стигаща да болестна лакомия. Лакомия граничеща вече с психопатията. И всичко това може да бъде видяно в еднаква степен буквално от царя до пъдаря. Ненаситна, болестна лакомия съчетана с безподобен егоизъм!
  Всичко се е юрнало да търси на хляба мекото, на работата лекото…Да живее ей тъй, без труд само и само да падат големите пари. Да вади пари без работа, буквално от въздуха. Тази държава е обречена и целия неин „мат’риял“ също. Природата не търпи празно пространство и вакуум.
  Най-смешното и комично обаче е, че близо 99% от това т.нар. народонаселение е прекалено тъпо и с много ограничени умствени възможности, за да се замисли и прецени, че никой и нищо не е вечно на този свят, всичко е преходно. И дори да имаш всичките богатства и пари на тази земя, един ден умираш, друг се ражда и не можеш да отнесеш със себе си на онзи свят всичко, което имаш.
  Това е българската трагедия!

 5. Знаем го този Йовчо Йовчев в Търговище. Беше някакъв тъп военен от завода за танкове, а после реши да се занимава с политика и смени много партии. Доколкото помня, около него имаше и някакъв скандал свързан с педофилия…

 6. Явно и при Слави са същите помияри, като в другите партии. Не мога да повярвам, че едно приказват за пред хората, а действителността е друга. Как ще обяснят случващото се във Варна? Явно си имат вече игра с ГЕРБ!

  1. Помияр помияр намира,както през девет баира краставо магаре друго краставо намира!!

   БГ Хайку!

 7. ЕДНИ И СЪЩИ, ЕДНИ И СЪЩИ МУТРИ И МУТРЕСИ СЕ ТЪРКАЛЯТ ОТ ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА И ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА МАФИЯТА. ЖИВЕЯТ С ОТВРАТИТЕЛНОТО ЧУВСТВО ЗА НЕЗАМЕНИМОСТ. ТЕ СА НАЙ-МОЖЕЩИТЕ, НАЙ-БЕЗГРЕШНИТЕ И НАЙ-ЧЕСТНИТЕ. А БЕДНИЯТ И БОЛЕН БЪЛГАРИН СЕ ЧУДИ КАК Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИТЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ, А ПОЛОЖЕНИЕТО В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ВЛОШАВА. ТЕ ОСТАВАТ ВЪВ ВЛАСТТА И ОКОЛО ВЛАСТТА, А ДЪРЖАВАТА СИ ОТИВА. ТОВА В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА СЕ НАРИЧА ТРАГЕДИЯ. ИЗХОД НЯМА.

 8. Е хубо , как можахте да махнете Емил Ефтимов ,бе ?
  Вий луди ли сте ?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *