« Върни се назад Публикувано на 13.07.2017 / 11:00

НЯМА СПЕЦИАЛНА СЛУЖБА В БЪЛГАРИЯ, НА КОЯТО ББ ДА НЕ Е ПЛЯСНАЛ ЗА ШЕФ НЯКОЙ С КВАДРАТНА ГЛАВА И ТОЛКОВА МАЛКО ЧЕЛО, ЧЕ ДВЕ МРАВКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМИНАТ НА НЕГО

бойко борисов 3Няма специална служба в България, на която ББ. да не е пляснал за шеф някой костюмиран милиционер, с квадратна глава и толкова малко чело, че две мравки не могат да се разминат на него. Тъпите парчета са удобни за всички и за всичко. Кеф ти да ги хокаш, кеф ти да се гавриш с тях – винаги готови. За тях е важно единствено да зашият на малките си раменца генералските пагони, независимо, че им приличат като окачено на свинче звънче.

Срамна гледка, която съм наблюдавал десетки пъти. Естествено е да избиват комплексите си върху служителите, защото така и така жените им ги напускат и повечето са забременили някоя млада девойка, с тридесет години разлика. Още по-тъжна гледка!

Бойковите „генерали – любовчии“ и задкулисни бизнесмени, обикновено се търкалят в много специалните си служби от дебелина и лоясват в скодоумие. Такива са ни пазителите на държавата, но от доносник- десар на върха – толкова.

И нека знае нещо тази сволоч: Времето ви изтича и милост очаквайте точно в дозата, която сте дали. Ще се прояви много търпение и в миг светът за вас ще стане твърде малък. Снежната топка вече се търкаля по наклона…

николай марковНиколай Марков

Колаж: Кирил Стаменов

«