Публикувано на 03.12.2021 / 16:29

НЯМА ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ ТАМ, КЪДЕТО МНОЗИНСТВОТО Е ОТ КОНФОРМИСТИ. ЧИСТА ПРОБА ДОЛНОПРОБНА КЛИЕНТЕЛА. МАТРЬОШКИ.

Този парламент има чисто тоталитарен профил.

Начинът по който е постигнато единодушие с механично вдигане на ръка под командата на човек „от първия ред“ много наподобява татовото време. Само образа на тато е заменен с бащицата им радев. Толкова са жалки всички тези посредствени артисти на сцената! Няма единство на нацията, там където има партийна диктатура. Така мисля аз, но разбирам много доре, че повечето от депутатите не разбират как изглеждат отстрани.

Матрьошки.

Най-печалившия играч в тази поредна драма е лично Борисов и ГЕРБ. Зная, че сега никой не вижда тяхната игра, независимо, че я играят пред очите на всички, но знайте, че ГЕРБ и Борисов са вече обречени на успех. Пълен успех, гарантиран от слепци.

Лично аз съм направил своя избор в тази ситуация и няма да се държа като вас – да обичам този, а да мразя другите. Това е позиция за слабаци, а такива в България с лопата да риеш. Моят път не е този и както преди, предпочитам да бъда себе си. Най-тъжната за мен гледка е човешкото гниене, но някои са обречени да станат на тор, въпреки, че се виждат другаде.

Няма парламентаризъм и демокрация там, където мнозинството е от конформисти. Чиста проба долнопробна клиентела.

Президентът на малцинството Радев от БКП, каза на открития пазар в парламента, че няма нужда от повече избори, защото народа е уморен пък той и без друго вече си има собствена управляваща партия. Какво има да избираме повече? Младата гвардия комсомолци от ДПС, разбирайте ДКМС /димитровски комунистически младежки съюз/ го подкрепят с две ръце. Няма изненади. Както и всички останали комсомолци в парламента – 240 броя.  Само червените връзки им липсват на раменете и с този трепет в сърцето и плам в очите, България ще пребъде! Сигурен съм. Партиите на промяната – това са артериите по които отново ще тръгне живата, свежа кръв, на народното ни стопанство.

Колко сте жалки, само ако знаехте! Но, уви, не знаете.

Николай Марков

Коментари 24 за
“НЯМА ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ ТАМ, КЪДЕТО МНОЗИНСТВОТО Е ОТ КОНФОРМИСТИ. ЧИСТА ПРОБА ДОЛНОПРОБНА КЛИЕНТЕЛА. МАТРЬОШКИ.”

 1. Прощавайте господин Марков, но поради напредналата ми възраст не разбрах от написаното, ккакъв е вашият път и вашият избор в настоящата ситуация? Подскажете ни.

  1. Обаче на дебатът бил казал, че „неговият президент бил този, когото не сме избрали- Дертлиев“. (Може да цитирам неточно, не съм го гледала.)
   Съжалявам, ама се съмнявам през 90-те години г-н Радев да е гласувал за бившия политзатворник, за г-н Петър Дертлиев!
   И още нещо. Ако г-н Дертлиев продаваше съвестта си, ако не беше истински мъж и истински българин, без проблеми щеше да стане президент. Само че той БЕШЕ ПОВЕЧЕ.

 2. Austria prepares its citizens for a possible large-scale blackout??

  “That is why we urgently recommend storing essential food, drink and medicine at home for at least 10 days. A well-stocked pantry is definitely not harmful in daily life and in an emergency it can be vital “, states in a statement the Ministry,” in our guides you will find more tips and suggestions on how to prepare for a blackout that lasts several days, with information on mobile power generators, generation accessories, food and water supply, on how to cook without electricity and how to communicate without electricity, as well as basic knowledge on first aid, prevention and medical and civil safety in case of power failure.!!!

  Австрия подготвя своите граждани за евентуално мащабно затъмнение??

  „Ето защо ние спешно препоръчваме да съхранявате основните храни, напитки и лекарства у дома за поне 10 дни. Добре заредената килерче определено не е вредна в ежедневието и в спешни случаи може да бъде жизненоважна “, се посочва в изявление на министерството,” в нашите ръководства ще намерите още съвети и предложения как да се подготвите за прекъсване, което продължава няколко дни, с информация за мобилни генератори, аксесоари за генериране, храна и вода, как да готвим без електричество и как да общуваме без електричество, както и основни познания за първа помощ, профилактика и медицинска и гражданска безопасност в случай

  При НАС Кой ще ДРЪПНЕ ШАЛТЕРА Кирчо???

   1. Туй за войната, и от самолет се забелязва. Войнолюбците не могат кът мен да изкарват с десет лева месеца. Те на месец ако не изкарат десет милиарда, не са те.

    1. Не си ти когато си гладен, ама не си ти и когато не си изработил десет милиарда на месец.

   2. Уважаеми „Санчо“ това твоето е псевдоним-сигурен съм!Моето не.Просто инициали.Продължението е за благозвучие и възхищението ми от един световно известен литературен герой,без ни най-малко да се оприличавам на него! При бързо четене обаче,аз не съм ти!Досега не бях те чел,съжалявам ако съм те пропуснал/обаче май не/.Нямам запазена марка,но навремето Радой Ралин беше казал:“Твори народе мой,но не преписвай всичко на Радой“. Това именно малко ме притеснява,като прочетох това което си написал.И прочети какво е казал СТИВЪН ХОКИНГ:“Плагиатството спестява време“, „Простотата е въпрос на вкус“,“Обичай ближния си ,но не се хващай за него“. Все пак УСПЕХ.

  1. Ами ако спрат тока и мобилните комуникации, как ще ни намерят вир0с-медиите??? То ме може да разчитаме само полицаите да свършат тази работа, твърде малко са.

 3. Трай коньо за зелена тревица !
  Половината от обещанията да изпълнят,берекет версин.

  Венсеремос.

  1. Любимите лафове на баба ми:

   „Обещаването моето момче, ич не е като даването“

   „Страх ме е от белите камъчета в ориза, не от черните“

 4. Чета в повечето пропагандни медии, че 34г председател на НС бил много умен, красив и т.н. лиготии!!! Никой не говори за това, че това момченце няма не само професионален, но и житейски опит, за да заема подобна позиция! Бил адвокатче-прислужник в мастита адвокатска кантора и за това бил “почтен”!?!?!? Това е скандална наглост! Това вече не са калинки, това са скакалци гладни и жадни за власт !!!! Честито българи…..

 5. Той като обича спорта, знай ли, че точно спорта еба майката на наште деца. А? Ето, казвам му, да знай.

 6. Ако ТОА е човеко, за коѝто киртака обясни че е поЧетен и с много опит, слизам в мазето да търся една цинкова кофа за да се разхладя емоционално.
  Наѝ-гоУЕмата адвокатска фирма не бех я чул досега. Щото съм тъп.
  То допреди 2 -3 месеца и онЕА не ги бех чул, ама Баѝ-Дон като се е сетИл за тЕх, ша да е ОКеѝ.

 7. Ако тези са матрьошки , значи че американците са най-големите комунисти в света!
  Нещо бъркаш г-н Марков , но че са боклуци да , съгласен съм , но проамерикански боклуци!
  А , президента , ако беше от БКП , аз първи щях да го гръмна!
  Не знам защо се страхувате да кажете истината!?

  1. Е, намери се кой да повдигне и тая тема! Между СССР, докато го имаше, и САЩ днес разликата е толкова нищожна, че само разузнавачи могат да я забележат! С уточнението, разбира се, че става дума за отношението им към света, към другите, за това, че правят вътрешните си проблеми външна политика! Едните изнасяха революция, а другите продължиха делото им като изнасят демокрация! И едните, и другите по техен си тертип! Това е едно и също зло с две лица, което води до деградация на личността и до гибел на цивилизацията! Та нали заради това търсят друга планета за живот, нещо като изход за бягство, ако спешно им се наложи, ама иначе са за „мирен космос“!

  2. AMERIKANZITE SA – ZIONISTI = KOMUN – NAZISTI !
   AMERIKA E POGREBANA PREZ 39 GODINA !
   VECHE E NEW BABYLON !

   KLONIRANE , PRE – PROGRAMIRANE , MIND CONTROL , FEMA CAMPS !

   REPTILITE SA EVERY FUCKING – WHERE – BLACK MAN IN THE “ WHITE “ HOUSE !

   TRANS – GENDURIZMA ZAPOCHVA OSHTE PREZ 60 S KULTOVO LIZE
   MERYLIN MONROE !

   NESLUCHAINO ZA GAVRA S CHOVESHKIQ ROD E BILA / HORE / NA KENNEDY S BROTHERS !

   BULGARIQ E OPREDELENA OT BOG DA POBEDI SATANIZMA ! DA ZAPAZI HRISTIQNSTVOTO ZAEDNO S RUSSIA . NIE SME RUSSI – I RUSSITE SA BULGARI .

   END OF STORY .

   NA KOGO NE MU HARESVA DA SE OMITA PO – SKORO SHTOTO POSLE SHTE E TOO LATE ! SVOBODNATA VOLQ NITO E SVOBODA NE E SVOBODA NA DUHA , NA VOLQTA , NA RECHTA , NA DEISTVIQTA !

   TQ E DOTOLKOVA SVOBODNA DOKOLKOTO BOG RESHI ZA VSEKI PIXEL OT NEGOVATA IMPERIA !

   OT MNOGO MEDII – MEDEI = BLACK MAGIC – TUTTI – I RICHI E I POVERI SA NA NIVO GALOSHI !

   SLAVA TEBE BOJE – OTCHE NASH – SLAVA TEBE !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *