« Върни се назад Публикувано на 30.06.2023 / 9:15

НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ СПЕЦ. ТЪПАНАРИ „БИБЛИОТЕКАРИ“!

Има един „спец“, който е дежурен по телевизионен ефир. Цветлин Йовчев. Дето Боко Тиквата го апликира с култовата фраза „тоя ще го шибам през гащите“, а Иван Драшков нежно, като негово отроче, го нарича „СМС терориста“.

Тоя същият не слиза от телевизионен ефир. Предимно в бтв, където пък Хекимян непрекъснато се ослушва кога, къде и как точно е пръднал американският посланик.

Тоя, същият, апропо, източи МВР масивите по аферата „червеи“, както и ДАНС чрез „изнесени звена“. Това не попречи на бившия главен прокурор Цацаров да НЕ го привлече като обвиняем и да го „изпере“ по аферата „червеи“, не попречи и на Румен Радев и „пътя на копринката му“ да го ползват като „експерт“, не попречи и на всякакви нови простоидиоти управляващи и подгъзурните им медии и телевизии да го ползват и показват като „анализатор“.

Тази сутрин същият тоя рекъл, че взривовете на оръжейните складове в България /разбирай складовете на Гебрев/ имали пряка връзка с войната в Украйна. От думите му стана ясно, че взривовете във военните заводи не са случайни: „Има съмнения за саботаж от участието и организирането на чужда държава – Русия. Трябва да се вземат сериозни мерки, защото плановете за сигурност не са адекватни, организацията на охраната на обектите не е достатъчно добре, както и взаимодействието с МВР и другите правоохранителни органи не е добро“.

Кой какво прави в тая държава – кочина на Гебрев нещо му тровят и взривяват „руснаците“, а на иначе бившия служител в НСС по „руско направление“ Цветлин Йовчев – Путин и Русия му пречат. Щото той е топ парче американски слагач. Слагач, казваме, да не кажем „шпионин“.

Щото те с целия оня кръг на оная, първата ДАНС, цветлинойовчевци/драшковци, такива ги бяха натворили в услуга на чужди /разбирай американски служби/, че ако работеха в друга държава досега щяха да търкат наровете в затвора.

Като се сетихме за тия скици, няма как да пропуснем и „новият“ съветник на измисления премиер Н.Денков – бившият ДАНСаджия Веселин Марков, на когото пък Алексей Петров биеше келембаши в ДАНС, където го пресрещне по коридорите.

Веселин Марков е изумителен „кадър“, все от „нивото“ на Георги Великов, Цветлин Йовчев и цялата им търговска спец.дружинка.

Няма отърване от „спец“ тъпанари „библиотекари“!

Ееех, Алексей Петров, едно време келембаши им биеше по врата, сега уж си биз бизе с татко Петко на ПростотоКиро, пък аха-аха и джуджето Атанасов да ти стане шеф, като се завърнеш в ДАНС, както си пожела.

Afera.bg

«