« Върни се назад Публикувано на 07.09.2022 / 10:58

НЯМА НАСИТА! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СИ ПРОДАДЕ САЙТА, ЗА ДА КУПУВА ОЩЕ АПАРТАМЕНТИ!

Нова нагла далавера на бившия вицепремиер Цветан Цветанов изплува. Неуспелият политик с бъдеще в киберсигурността Цветан Цветанов е продал сайта си Narod.bg.

Бившият втори в ГЕРБ явно го е закъсал за пари и за да се сдобие с поредния многостаен имот, се е наложило да се лиши от бизнеса с фалшиви новини. Цветанов вероятно планира да инвестира солидната печалба от продажба на сайта в още луксозни имоти, за да настани голямото си семейство на още по-широко. Все пак щерките растат и всяка трябва да се сдобие  със собствено модерно и многостайно жилище, в което да се разполага.

Преди година стана известен сигнал на Global Media Transparency, отправен към Centre for Media Pluralism and Media Freedom и European Centre for Press and Media Freedom, в който се твърди, че Narod.bg е уебсайт за фалшиви новини, финансиран от скандалния бизнесмен Павел Вълнев, който се смята за основен спонсор на политическия проект на Цветан Цветанов. За директори на фирмата, оперираща сайта, „Арена БГ“ Media Group Ltd са назначени подставени лица Русислав Грозданов Димитров и Славчо Ваклинов Караилиев. А уебсайтовете на „Арена Бг Медиа Груп“ ООД са регистрирани на корпоративния имейл адрес на юридическо лице собственост на Павел Вълнев [email protected] , а домейнът http://gis-bg.com

От доверени източници разбрахме, че купувачът е не кой да е, а бизнесменът Иво Кусев.

Кой е Иво Кусев? Ще Ви разкажем съвсем скоро.

Afera.bg

 

«