« Върни се назад Публикувано на 20.03.2014 / 8:35

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАТВОРИ УСТАТА НА НАГЛЕЦА ЦВЕТАНОВ?

 

Бившият вътрешен министър на МВР с особената форма на главата Цветан Цветанов не слиза от телевизионния екран, а медиите уж не служели на ГЕРБ и Борисов. „Ако Петко Петков от Лясковец е започнал стрелбата, служителите на Специализирания отряд за борба с тероризма е трябвало да бъдат изтеглени. Тези служители са изпратени там, за да могат да бъдат убити по този начин. Нямали са шанс, подложени са на обстрел от човек, който ги е чакал „на пусия“. Ако операцията е била проведена и е имала същия фатален край, щяхме да си подадем оставката с главния секретар. Подобна ситуация с жертви от силите за реда не сме имали след „Бели брези“, каза Цветанов. Причините за състоянието на МВР са кадровите промени по върховете на силовото ведомство и смяната на ръководството на Спецотряда за борба с тероризма.

Отговорността на ОД на МВР Велико Търново е най-малката. Планът е утвърден от главния секретар на МВР, тактическият план е на ръководството на СОБТ. Как може да се предовериш на някакъв снимков материал, направен преди дни от някого. Тактическите действия са били в тази посока, за да могат да отклонят вниманието и да проникнат. Къщата е газифицирана. Представяте ли си какво щеше да стане?. След като започна стрелбата газоподаването е спряно. Хората, които живеят над семейството не са евакуирани. Как ще евакуираш тези хора, при положение, че има над 320 гилзи там? Съседите казват, че не са напуснали къщата, а са се спасявали поединично”, рече  бившият вътрешен министър по БНТ.

Цветанов щял да си подаде оставката, ако бил имал акция като в Лясковец?

НАГЛЕЦЪТ ЦВЕТАНОВ НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА БЛИЗО ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЛЕД КУПИЩА НАПЪЛНО ИДИОТСКИ РЕКЕТЬОРСКИ АКЦИИ НА МВР-ТО МУ, КРЪЩАВАНИ ОТ ГЛАВНИЯ МУ СЕКРЕТАР КАЛИН ГЕОРГИЕВ.

И сега, тоя тип, с четири обвинения, се разхожда из телевизиите и дава акъл за морал, чест и отговорност.

И забележете!!! – ГЕРБ искат оставката на главния секретар на МВР, а НЕ НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.

Нещо да кажете за онова, което пише АФЕРА от месеци, че Йовчев им „свръзката”?

Долна история.

Afera.bg

 

«