« Върни се назад Публикувано на 03.02.2014 / 19:39

НЯМА КАК ШЕФ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ДА ДОЙДЕ В СОФИЯ ДА ОТКРИЕ МЕТРО-СТАНЦИЯ, АКО НЯМА КОРУПЦИОННА СХЕМА С ТОГАВАШНИЯ ПРЕМИЕР БОРИСОВ!

 

Мдаа, 120 милиарда евро годишно е размерът на корупцията в рамките на Европейския съюз като цяло!  Алооу, повтарям, ако не сте чули или разбрали – 120 милиарда годишно е размерът на корупцията в Европейския съюз изобщо!
Вече няколко години ви повтарям, че центърът на корупцията в ЕС са тъкмо европейските институции като Европейската комисия и Европейския Парламент!

Казвах ви и каква е паролата за подкуп там: „Два килограма!“… Впрочем, два килограма тежат 2 милиона евро в банкноти от по 500 евро, разположени в сак или в дипломатическо куфарче!

Най-привлекателните обекти на корупционните сделки на европейските чиновници са страни като България – казвах преди две години, че шефът на Европейската комисия Жозе Барозу няма как да дойде в София, за да открие станция на метрото, ако няма корупционна схема с тогавашния премиер Мутрата Борисов! Впрочем, това е само един конкретен пример, до 120 милиарда вероятно няма да ни стигне списък до края на седмицата!…
Това е положението, уважаеми дами и господа!

Другото е проява на нашия типичен провинциализъм, обвинявайки се едни други в корупция!

Смешна и тъжна работа, все пак…

Проф. Людмил Георгиев

«