« Върни се назад Публикувано на 14.09.2017 / 9:14

НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ЗА СЛУЖБИТЕ – ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ. МВР Е НАСРАНО, ДА ВИДИМ ДАЛИ ПОСТАНОВКАТА „БОЙКО“ ЩЕ ГО ИЗБЪРШЕ

БОЙКО БОРИСОВБорисов играе двойно за отвличането, вярва си, че успива „Наглите“ 2. Тони Златков врътнал МВР на караминьол с „Бойко“.

Тони Златков, баща на отвлечения Адриан, за който беше платен откуп, отказва да съдейства на полицията с информация, твърдят източници от разследването“, пишат агенции.

Как звучи само? Тони Златков извръткал МВР на караминьол – няма „външно“, няма СРС-та, няма договорки, вервайте. Операция „Успиване“?!

И, о, каква изненадка – Алексей Петров прогърмява в „24 часа“, че щял бил да чака Бойко Найденов, когото привидя като „мозъка на „Наглите“, в съда.

Тони Златков, бащата на отвлечения Адриан, отказал да сътрудничи на МВР и по тази причина не било установено къде бил оставен откупът. При това на два пъти, ти да видиш.

Ако това е факт, няма какво да се каже за службите – пълна порнография. В същото време източници от обкръжението на Бойко Борисов твърдят, че бил бесен – отвличането му развалило пиара с Мануел Макрон.

Ченгета, запознати с отвличанията още от времето на Мето Илиенски, Бай Миле и Венци Стефанов, твърдят, че „Бойко се опитва да успи босовете на отвлеклите Адриан. Боко вярва, че това е под индиго с дърпането на Румен Гунински и че му скачат същите босове“.

Междувременно вътрешният министър Валентин Радев отказва да каже дали МВР е работило заедно със семейството по време на преговорите. Младен Маринов, главен секретар на МВР, отсъства от Картинката. Защо? Да не би да се сеща за Мето?

В същото време Алексей Петров „похвали“ службите също така успиващо – по подразбиране. Защо ли „публиката“ чака поредния мач с договорки в продълженията между него и „Бойко“?!

Ако всичко е, както изглежда на пръв поглед, Тони Златков е извръткал групово цялото МВР. Апропо. Преди години Фатик работеше с НСО за „реализацията на колите“. Сега кой е в тази схема? Да не би да се казва „Тони“?

Историята с „Наглите“ се повтаря под индиго – фарсово, но „мократа поръчка“ срещу боса на високо ниво няма да е етюдно изпълнение – не само за провален пиар.

Поръчката за отвличането, разбира се, е и за пари, но политическата съставляваща е очеизвадна – мишената е редната. В момента МВР е насрано, да видим дали постановката на „Бойко“ ще го избърше.

www.bgsniper.com

«