« Върни се назад Публикувано на 08.04.2022 / 13:27

НЯМА ДЖАРО, НЯМА МАРО, УЛИЦАТА ИМА НОВ ГОСПОДАР – КИРО. ДОКАТО МУ ДОЙДЕ РЕДА! И СКОРО ЩЕ БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!

Кирил Петков се държи като тъпа мутра от 90-те, която не осъзнава, че вече му отнемат улицата. Рекетира, изнудва, плаши, измъква хората от къщите им, радва се на бялата тъчлиния без да знае, че идва неговия ред.

Днес чувам, че се заканил да закрие и Парламента. Въобще положението е „Под прикритие“: „Няма Джаро, няма Маро, улицата вече има нов господар – Киро“.

Живял съм в онези времена, имам десетки години преживявания с мутри, знам доста за тях. И това ме успокоява. Киро не е класна мутра! Той е обикновен селянин, пък бил той и от Канада, довлечен тук за пушечно месо. Като Компира, Галфона, Чукундура, Железото и останалите дебили, дето сега гледат тревата откъм корените. Те бяха необходими на умните мутри, за да не отидат те бадева…

Всички Компири властваха за кратко! И си отидоха бързо. Защото бяха тъпи и не оцеляха в Джурасик парка на улицата. Не го проумяха.

Кирил Петков е  същата тъпа мутра. Не осъзнава, че му дадоха малко власт да си играе на Джаро, докато не му дойде реда! А редът му наближава…

И скоро ще бъде труп! Политически, но труп!

Владимир Зарков

«