« Върни се назад Публикувано на 26.01.2021 / 19:19

НЯМА ДА СЕ ДАМ НА ЕДИН ИЛИТЕРАТ, НА КОЙТО ЧЕЛНАТА СТОЙКА МУ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗПИТ, ИЗДЪРЖАН С ГЛАВА. НА ТОЗИ МУ ОТИВА ДА Е ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА

Цветан Цветанов и сподвижниците му братя Вълневи ме съдят за общо 126 000 лева, защото в сайта anteni.bg сме публикували, че ги разследват за пране на пари.

Откакто влезе в политиката, Цветанов, който се обзаведе с апартамент като стадион, вече за нищо ги няма парите. И смята, че ще ме уплаши или ще ми запуши устата да питам.

Аз и моите адвокати ще му отговорим с подписка, чрез която ще приканим всички българи да си поискат парите, които държавата ни бе принудена да плати заради тъпанарските му акции като вътрешен министър.

Подготвил съм и няколко журналистически разследвания, които заeдно с мои колеги изпращаме до европейските институции. Онези позорни номера с пенсиите и спестяванията на тъста и тъщата можеха да минат само при корумпета и страхливци като бившия шеф на НАП Красимир Стефанов, който впоследствие неслучайно стана депутат от ГЕРБ.

Няма да се дам на един илитерат, на който челната стойка му е единственият изпит, издържан с глава. Очаквам всякакви възможни сигнали, свързани с корупционните схеми на Цветанов! На този му отива да е един от първите ни политици в затвора.

Иво Димитров

 

«