« Върни се назад Публикувано на 29.11.2021 / 12:48

НЯМА ДА ИМА И 100 ДНИ ЗА ТОВА РАДЕВО НЕДОНОСЧЕ. НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ТЕХНИТЕ ПОМАГАЧИ НА ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ. ВИЕ ОБЯВИХТЕ ВОЙНА, ГОСПОДА, И ЩЕ СИ Я ПОЛУЧИТЕ!

Направих го в ефир, ще предупредя и тук.

Няма да има 100 дни за това правителство – радево недоносче. След като основните играчи влизат през задната врата в държавното управление и с помощта на престъплението –  суспендиране на действащата конституция от президента, няма да има толерантност. Може да разчитата само на нулева такава! Като прибавим към тази поредна каша и откритата намеса на американската посланичка в държавното управление на суверена европейска страна – играта още повече загрубява.

Нямате подкрепа, господа измамници и фалшификати, от мнозинството на българските граждани. Това псевдо-правителство е на практика правителство на малцинството, защото на изборите е подкрепено едва от 25 процента от имащите право на глас. Самият президент пък е избран с 18 % от същите тези гласове. Нека бъдем наясно отсега.

Нулева толерантност за международните измамници и техните помагачи на високи държавни постове. Зная, че днес не им пука какво чуват, но аз съм видял достатъчно, за да зная какво говоря. И докато „шият“ поредното престъпно управление на страната, защо мислят, че ние отново спим и ще ги чакаме да ядат до спукване, точно като Борисов и подобните му? Правите схеми – ще получите суперсхеми.

Вие обявихте война, господа, и ще си я получите. На лъжата краката са къси.

Николай Марков

 

«