« Върни се назад Публикувано на 10.05.2022 / 11:09

НЯМАМЕ СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА, ОПУСТОШЕНА АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ СМЕ. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НИ Е ДА ПОДДЪРЖАМЕ ОГЪНЯ НА ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ, РАЗПАЛВАН ОТ САЩ!

Представяте ли си какво ще стане ако български държавник, политик или дипломат нарече канцлера на Германия „сърдита наденица“? За украинските дипломати, обаче, това не важи. Те могат да си наричат когото поискат, каквото поискат и както им е удобно. Коя е причината ли? Те презират европейските лидери и знаят, че всички са „на каишка“ на американския президент. А Байдън е зад техния гръб, защото сина му стана милиардер в Украйна, както и Сорос с армията си от говорящи глави от целия свят. Защо тогава нацитата да уважават европейците? Кой има респект от интелигентността на кучето си?

Кой тогава стои зад нацизма и мафията в Украйна?

Трудно ще бъде на дивия Запад и ЕС да признаят каква каша са забъркали. Естествено, че ще задействат всичките си човешки оръдия на труда както у нас, така и по целия свят в своя защита. Но какво от това? Украйна няма да стане по-малко престъпна държава от това което е била и продължава да бъде, нито ще се промени отношението на разумните човеци към нея.

Нито там, нито у нас е имало някога демокрация и предназначението ни е да поддържаме огъня на войната срещу Русия, нищо повече. Затова ние и украинците ще живеем под ботуша на мафията и на политическата престъпност, защото всъщност нямаме собствени държави. Те са опустошени американски колонии.

Кирил вече е на инструктаж в Белия дом, за да програмират в мозъка му новите хоризонти. Те са повече от ясни – въвличането на страната във фактическа война срещу Русия и незабавното вдигане на българското вето от Македония!!!

С тези два хода България ще приключи съществуването си и ще се превърне в плацдарм за война, което е и крайната цел. Нито на европейските лидери, нито на американската администрация им трябва българска нация, нежели с мозъка си. Затова смърт, смърт и пак смърт! Земята няма да избяга, тя ще бъде залог пред кредиторите ни. Те знаят какво да я правят!

Според мен, евроатлантическото ни семейство е пред развод! Напълно очакван.

Николай Марков

«