Публикувано на 28.07.2022 / 9:58

НЯМАЛО ХОРА? НЯМАЛО ХОРА, БЕ! АЙ СИКТИР!

Иде пак часът на президента Румен Радев. Досега три пъти счупи стомната – с Герджиков и два пъти със Стефан Янев, респективно с Кирил Петков & Асен Василев. Четвъртият път всъщност пак си беше негов час, защото проектът ПП бе продуциран, наложен и рекламиран и с негово участие. Даже най-вече с негово участие. Сега топчето на рулетката пак застопори на неговата поста.

Въпреки че изглежда като стабилно занитен за институцията си, Румен Радев е в крайно тежко положение. Първо, защото е заобиколен от купища предатели. Второ – защото е заобиколен предимно от лица, които са там единствено заради личен и кариеристичен интерес, лица – семпли откъм качества, да не кажем по-острото – некадърни, лица, около пък които гъмжи от купища нефелници, чакащи своите пет минути слава, за да се нагъчкат и те във властта, па макар и за кратко. Трето – защото всички партии са явно или не явно – на нож с него. Четвърто – защото е под менгемето на натиск на американците, а за да тропнеш с крак на Херо Мустафа се иска мъжество балканско, което е извън „стандарта“.

Брилянтните източници на АФЕРА от Високите Порти информират съчувстващо, че Радев е направил видимо „разместване в доверието“ към някои лица от обкръжението си. И вярва единствено на двама – трима, които може и да са му верни, но са пак нефелни.

Радев си дава сметка, че това служебно правителство, което предстои да обяви, е последния му шанс за реабилитация след провалите с Герджиков и Стефан Янев. Впрочем, и Янев е отчетен като „не става“, но късно, както обикновено се случва с президентските работи. Доверениците около Радев обаче му пласират и внушават една удобна и подла мантра: „Няма хора“.

Нямало хора? Няма хора, бе! Ай сиктир!

Извън „сиктир“ -а нека хладнокръвно да анализираме „липсата на хора“. Дали има резон в тази удобничка „мантра“?!

Предвид това, че от години в „политическата секта“ (както я нарича Кеворк Кеворкян) се въртят едни и същи лица, логично е „да няма хора“. „Отвън“ в тази секта не е допускан никой, който може да разджурка Блатото, освен „нови играчи“, агентурно спуснати от американското посолство, като Простоидиотите Кирчо и Кокорчо. Спуснати точно навреме, веднага след катастрофалния провал на пишман „революционерите протестъри“ от едно „трио“, които бяха ползвани и режисирани удачно, но народа на мига ги усети колко са пробити още по време на „революцията“, която сами торпилираха.

В тази политическа Секта „нови хора“ няма как да бъдат допуснати, защото в нея и власт, и опозиция, без значение кой е в тази роля, си менкат далаверите и аферите на караминьол и извън светлината на прожекторите на слугинските медии са всъщност едно котило – алчно, продажно и вкопчено в консумирането на власт.

В този смисъл „няма хора“ е съвсем резонно като мантра за лица, на които липсва не само смелост, но и самоубийствено всеотдаване да счупят с юмрук матрицата.

„Няма хора“, защото списъкът с „хора“ е един и същ. В него едни и същи лица се въртят като в рулетка – един път са на червено, друг път – на черно и много рядко някой попада на нулата.

За „да има хора“ е нужен някой, който да реши, че НАИСТИНА си слага главата в торбата и направи избора, ВЪПРЕКИ американското посолство – първо и ВЪПРЕКИ – пасмината боклуци, която го е налазила като „екип“ и „стратези“.

Иначе Сектата ще се възпроизвежда до безкрайност.

Чуват се вопли „Ах, защо България няма своя Виктор Орбан“. Няма, защото само в България властва поговорката „преклонена главица сабя не я сече“ и защото само в България – когато излязат десетина войводи да я освобождават, те са предадени не от врага, а от българи.

Има и още един много важен детайл.

В България за да направиш партия, или както е модерно да се нарича „нов проект“ – трябват пари. Много пари. В България основно има два Центъра, откъдето текат огромните пари за тази цел. Не, че всеки много богат човек не може да помогне за създаване на нова партия, но в България всеки много богат човек предпочита по почина на „преклонена главица сабя не я сече“ да си накупува на аЛАнгро обичайните играчи от политическата секта, вместо да рискува да заложи на нов проект, който да разтури кочината. Защото Кочината е изгодна както на всички много богати, така и на всички от Сектата.

На този фон, историческите обстоятелства и Съдбата поднесоха на тепсия няколко пъти Шансове на президента Румен Радев да отиграе нестандартни ходове, разчупвайки Матрицата на Сектата. До този момент той проигра всичките му подарени шансове от Божията ръка. Предстои му поредния шанс.

Народът не е забравил и няма толкова бързо и лесно да забрави Простоидиотите, които доведоха България до тотална катастрофа, както и водят на бял кон Боко Тиквата и кохортата му, нещо, което впрочем бе единственото им „постижение“ от пребиваването във Властта. Народът няма да забрави лесно и бързо, че тези измамници бяха доведени за ръчичка от Румен Радев и прокламирани, и възхитително рекламирани от него. Това, че той го е направил под натиска на американците и Херо Мустафа никого не интересува – автогола остава завинаги във вратата на Радев. Даже и защото той не е бил мъж на място като президент на България, а не на колонията на САЩ – България.

Новото служебно правителство се очертава с къс период на управление, но е важно за провеждането на избори. Вече е отчетен налагания медийно Даниел Вълчев, че „не става“. Гълъб Донев – също „не става“.

Ах, „няма хора…“…

Нямало хора? Няма хора, бе! Ай сиктир!

„Няма хора“ е единствено за онзи, който сам се е поставил в „буркан“ с липса на широк хоризонт около себе си и е позволил шепа хрантутници около него да му бършат парченца кръгозор от стъкления буркан, налагайки му „екип“ от хора, които вероятно добре работят на бюро, бъркайки си в хабилитираните носове, но хабер нямат от терена на реалността.  И който сам е направил избора си – да коленичи пред Господарите на матрицата.

А когато няма и народ, който да ОСЪЗНАЕ ролята си, главната си роля, положението е безнадеждно. Като горчива карма, която трябва да се изпие до дъно.

Точно тази плахост, меко казано, да не употребим тежка дума, тази липса на действия „а ла Орбан“, бетонира матрицата на политическата секта. „Няма хора“ се превръща в оправдание на мекушавостта да издириш, рискуваш и да наложиш хора, които никой не иска да види и чуе от Сектата и води до лесното прогнозиране на поредните избори. Много ниска избирателна активност, угодна за Сектата, а много ниска – защото истината е, че хората не излизат да гласуват, защото са отвратени от предложените им на тезгяха от Сектата едни и същи „играчи“. Същото „разпределение“ плюс – минус от СОФТУЕРА на машините, защото ако някой си мисли, че фалшификациите с хартиените бюлетини са по-големи от тоталната фалшификация със софтуера на машините, значи е пълен идиот.

А всичко започва от ЛИЧНОСТТА. Когато не залагаш на Личности, с характер, със сърце и качества, а залагаш на безлични лица единствено „бляскащи“ с дипломи и биографии, и хабилитирани приноси, залагаш на мишоци. Без обиден смисъл – мишокът е страхлив, той никога не е вървял по сокаци, той не знае какво е да оцеляваш на терен и единственото, което го вълнува са парите – веруюто на матрицата. Прибавяйки и комлексарството за кариера и власт и запечатката е готова.

Ако аз бях на Радев щях да играя ва банк, защото времето за маньоври приключи. И щях да заложа на рискови, но качествени личности, личности „спорни“, но само за „политкоректните идиоти“, личности сърцати и с ХАРЕКТЕР, личности „лоши“, но стотици хиляди по-качествени от уж „добрите“, личности извън Матрицата.

Но!

Затова не съм Радев.

Веселина Томова

Коментари 45 за
“НЯМАЛО ХОРА? НЯМАЛО ХОРА, БЕ! АЙ СИКТИР!”

 1. Ми то сеги нема вече мотики, търнокопи, лопати само лаптопи, а зад тях лапни шарани всякакви, просто клатикурци- клавиатурчици водят люта борба с всичкото там номенклатурчици- въртигъзици, банкстери и полит бандити всякакви. Ми то лозето иска мотика бре, кога за копанье, кога за закопаване, кога за трескане по зелени тикви всякакви. И те така с лапацупане, лапанье и маана за другите далеч няма да стигнете. Искате куражлия президент, но и народа също трябва да е по смел и от него. Ако нямате сечива, има каменье и дървя по- чепати и яки, иначе лошо пише, игото ще става по- страшно.
  Знаете ли закона на четирите М?
  Money, Murder, Média, Medcine. Няма да има други.

 2. Г-жо Томова,
  Абсолютно подкрепям тезата Ви. Предлагам Ви да направите следното:
  – С официално писмо предложете имената на хората цитирам „рискови, но качествени личности, личности „спорни“, но само за „политкоректните идиоти“, личности сърцати и с ХАРЕКТЕР“ и го изпратете до Президента;
  – Направете подписка в сайта на Афера в подкрепа на това предложение, която всички ние, които Ви четем ще подкрепим;
  Сигурен съм, че ще намерим съмишленици дори извън аудиторията на „Афера“. За организиране на други по сложни инструменти няма време, но поне това предложение ще достигне до повече хора.
  поздрав

 3. Проф.Киров преди няколко дена заяви ,че служебното правителство ще гаси само пожари и няма да търси вина.Да докараш държавата до такава безпрецедентна инфлация, да сринеш енергиината система на страната, да ограбиш целия народ и да не потърсиш отговорност от виновниците ,това е цинизъм и съучастие.Над 1000000 пенсионери живеят с пенсии между 400 и 600 лв и ще плащат за дърва по 180лв.Над 800000 са на минимална заплата и ще се грижат за децата си при тези високи цени на ток,парно,вода , храна и няма да има виновни. Ако няма наказани, народа няма да гласува за същото,но в повече. Много хора,отвратени от безскруполните ни политици,се замислят да си търсят по уредена държава.Ердоган вдига визите за българи.Такъв умен политически играч не прави нищо без политически или икономически съображения.Дали няма да станем свидетели на провеждането на едно тихо референдумче в югоизточна България от безхаберието на нашите политици и да загубим територия.Ако това стане Европа ще мълчи,НАТО също ,а Херо Мустафа може да ни ръкопляска демократично.Много е трудно на Радев,но ако преодолее политическите и лични пристрастия, може да сложи ново начало в политическия живот на България.Трябва да има наказани, за да знаят следващите ,но за такива решения се иска воля и себеотрицание, в противен случай, може да стигнем и до гражданска война

 4. Отива си най-некомпетентния, най-лъжливия и най-некадърния премиер!
  ПП (Прибираме Пачките) имаха подкрепата на най-големите медии в лицето на бтв, Нова тв, БНТ, БНР, Дарик, премиерът се хвалеше и с подкрепата на папата, на Джо Байдън и куп още световни лидери…и катастрофираха за има няма 7 месеца! Колко бездарен и некадърен трябва да си, за да се сгромолясаш толкова скоропостижно при такава подкрепа?

 5. Кирил Петков:
  Аз пак ще управлявам от октомври, затова президентът да ме слуша!
  Условието по получаване на договорените от мен 7 кораба с втечнен газ е следващия месец служебното Министерство на икономиката да осигури инфраструктурата през Гърция или Турция. Ще имаме по един карго втечнен газ от септември. Това обяви премиерът в оставка Кирил Петков след заседание на МС.
  Ние ли криво разбрахме, или Петков забравя какво говори? Нали само преди седмица обяви, че връзката с Гърция е готова? И без малко не отряза лентичката? Или очаква президентът да нарами кирката и да почне да копае канал за полагане на тръбите?
  Същите изявления за евтин газ обаче бях правени от него и Лена Бориславова при първите два кораба с втечнен газ, а после дойде шоковото му поскъпване у нас.

 6. Германският град Хановер спря топлата вода и премина към студени душове във всички обществени сгради заради редуцираните доставки на газ от Русия.
  В опит да спести енергия Хановер реши топлата вода да не е вече налична за миене на ръце в публичните сгради или за душ в плувни басейни, спортни зали и фитнеси.
  Публичните фонтани също са изключени, за да се пести енергия, а също така няма да има и налично осветление около редица сгради, сред които и музеи.

 7. САЩ стигнаха до дъното на тунела, в който няма светлина. И обявиха война на целия свят. До срива на световната политическа и икономическа структура остава много малко време. Светът е обезумял.
  Целта на САЩ е ясна:
  – Да се отвлече вниманието на западните общества от кризата чрез създаване на външния враг – руският, китайският, иранският, ислямския, и да се предотврати гражданската война в САЩ;
  – Да си изчистят чрез войната колосалните дългове, корпорацията United States е фалирала;
  – В процеса на голямата война трябва да се построи новата неоколониална цивилизация, но със старото съдържание;
  – На тази основа трябва да бъдат унищожени големите национални държави и държави-цивилизации – Русия, Китай, Индия, Иран и т.н.
  Война! Около нас е пълномащабна война.
  Смъртта на стария строй и раждането на новия винаги е с хаос и войни.

 8. За съжаление не е само така в България. Всичко по цял свят се корумпирало и е деградирало. Байдън по-хубав ли е от Радев, а може би някое евро величие? Не простокировците са от Харвард… няма нищо друго. Това е така, защото светът е глобално село за правилните. Те се женят, харесват си се, правят бизнес, блокират всеки неправилен и какво се случва? Светът трябва да им стане удобен. След Тръмп, който беше малко извън матрицата и започна разледване на трилионерските фирми, сложиха Байдън, който никога няма да се сети да направи такова нещо. Байдън дори трудно се сеща къде е… И у нас е така домашен любимец може да е куче, котка дори прасенце, но не може да е лъв, мечка и тн. Не е удобно, пък и е и страшно.

 9. ПРЕПОРЪЧВАМ:
  И Нинова, и Радев, и Костадинов в уникален брой на „Дума”
  Дата 28.07.2022 7121 Христо Георгиев
  https://pogled.info/avtorski/Hristo-Georgiev/i-ninova-i-radev-i-kostadinov-v-unikalen-broi-na-duma.144728
  /Поглед.инфо/ Да прочетем какво са писали преди 6 години
  Стар вестник! Стар ли? Нищо подобно! Дори и звученето на азбучни неща зависи от това кой, защо и как ги списва. И от това какви личности гастролират по страниците. И се чудим и се маем какво се е случило с тях, че някои от гастрольорите не са никак същите? Тази тяхна промяна, или по-точно измяна, я изпитваме сега. Но има и политици, които са си същите „инати”. Само малко са се посбръчкали и помъдрели…

 10. Първата и основна задача на банкерите е – Да КУПЯТ всички политици.
  Веднага след това – Те КУПУВАТ големите медии, за да пробутват илюзията, че политиците вземат решения и представляват нашите интереси.
  Най-големите бандити в света са – Банкстерите!

 11. Дежавю̀ (на френски: déjà-vu – буквално вече видяно) е преживяване, при което човек се чувства сигурен, че вече е виждал или преживявал подобна ситуация (човек усеща, все едно, че дадена случка вече се е състояла или се е случила неотдавна)…

  Всеки, който е завършил образованието си преди властването на иванкостовото министърче Весо Методиев знае, че Царството ни е било в подобна безизходица и през 1934 г. – Деветнадесетомайският преврат е държавен преврат в Царство България, извършен на 19 май 1934 година от Политическия кръг „Звено“ и Военния съюз с помощта на армията. Новото правителство начело с Кимон Георгиев (19 май 1934 – 22 януари 1935) отменя Търновската конституция, разпуска Народното събрание и забранява политическите партии и революционните организации.
  И тогава, и сега българската буржоазна власт се оказа повече от нефелна и резултатът беше три национални катастрофи за 30 години…
  Господарят ни от ФАЩ ни води към Четвъртата и може би последна национална катастрофа за Третата БЪЛГАРСКА държава (в момента вече подмандатна територия).

  1. Момчета предупредих ви, че иде Депресия подобна на 30-те на 20 век. Четете, в Германия идва Хитлер след „демократичен“ избор и т.н. Украйна е само началото, това е особено важно за българите извън България. Ксенофобията няма да подмине нито Германия, нито Франция и т.н. установени народности.

 12. Политиците ни са като ДЖЕНДЪРИТЕ …в много НЮАНСИ и в зависимост от КЕЛЕПИРА!!!
  Накратко-КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ за ПАРСАТА!!!

  па̀рса — съществително име, женски род (тип 41) редактиране
  Значение
  ж., само ед. Остар. Пари, които се събират от зрителите след представления.
  Ползвам облагите от работа, която са извършили други.

 13. Ако Марин Райков стане служебен външен министър,русофобията на Кирил Петков ще има наследник.Голямата въпросителна е защо Румен Радев е харесал за служебен външен министър именно този дoносник на РУМНО?
  Крум Зарков и Весела Лечева стават министри на правосъдието и на спорта. За министър на икономиката – бивш заместник-министър в кабинета „Сакскобургготски“ София Касидова. Второто най-горещо ведомство е на здравеопазването. Там отива д-р Таня Андреева.Тя беше замесена в няколко скандала по време на едногодишния й мандат.

  1. Марин Райков Николов е роден на 17 декември 1960 г. във Вашингтон, САЩ, където баща му Райко Николов /офицер от Първо главно управление-Държавтна сигурност на НРБ/ работи по това време под прикритието на дипломат в българското посолство, Всеки един роден на територията на Съединените щати автоматично получава американско гражданство, т.е. лицето Марин Райков най-вероятно е и гражданин на САЩ. Това между другото…

   1. Ако служебен външен министър ще е Марин Райков /сега посланик във Великобритания/, русофобията ще е доминираща в мандата на служебния дипломат №1. Въпреки че е посланик и не е негова работа публично да осъжда действията на други държави, посланикът ни в Лондон на два през тази година нападна Русия. През януари, в интервю за Би Би Си, той осъди искането на Москва за изтегляне на силите на НАТО от България и Румъния, наричайки го „неприемливо“. През юли посланикът ни в Лондон отново влезе в тв ефира, този път в Би Ти Ви, като осъди действията на руския посланик Митрофанова, наричайки поведението й „неприемливо“.
    От дипломатическа гледна точка, фиксирана и във Виенската конвенция, това поведение на българския посланик е повече от неприемливо. Подобни декларации са само в прерогативите на външния министър на страната, а не на неговия посланик в чужбина, при това акредитиран в трета страна. Ненормално е посланикът в Лондон да изземва функциите на министъра на външните работи и да дава оценки на действия на която и да е трета страна. Поне за мен тези две изявления на Марин Райков са съгласувани с президента, но не и с министър Теодора Генчовска. Затова не бива да имаме никакви илюзии: демонстрираната русофобия от Марин Райков е сигнал за приоритетите му като служебен външен министър.
    Добре е да припомним още два факта от неговата биография:
    Като служебен премиер, назначен от президента Плевнелиев, Райков влезе в конфликт с посланика на Русия в София Юрий Исаков. В качеството си на заместник-министър на външните работи Марин Райков не даде разрешение за поставянето на паметник на съветска подводница в България с довода, че през Втората световна война тя е потопила български кораб. В разгара на Косовската война /1998-1999/ зам.-министър Марин Райков бе човекът, който отказа да предостави въздушен коридор за самолети на руските ВВС.
    Голямата въпросителна e дали това е избор на българския президент или на друга държава от евроатлантическия лагер?
    Велизар Енчев

    1. Да не забравяме, че след като се напремиерства, се преназначи за посланик във Франция, където беше такъв преди това! Ние определяме това като наглост, голяма наглост! Айде стига, от наглеци ни дойде до гуша!!! Радев да внимава, да не заприлича на Чехльо!

 14. Р.Радев трябва да вземе в кабинета си освен крумчо зарков и веселата вдовица , още и кирчо от Разлог ,гошо от Пловдив, мишо от Видин,велислава дърев и за да не е всичко толкова добре ,защото много добре не е на добре , да вземе и ленчето от Брюксел. ……………Е те тогава да видим какво ще каже Корнела

 15. Не гласувайте!
  Пак едни същи мутри ще се самопредложат за избиране.
  Писна ми от йорданцоневци!

 16. И това го има Червеното таке иска да се бори за свободата на България със вицове взети от фейсбук Виждал съм народите да се борят със въстания за своята свобода ,със бойни групи също ,със военни преврати също , със гладни стачки също със хайдутството също ,но със вицове това за пръв път го виждам във човешката история . Та продължавай червено таке със вицовете за свободата на България ,може пък и да ти се получат нещата след няколко хиляди години .

 17. И ние вече „не сме Радев“, след като първия път 2016 г. го избрахме!

  Кадрите обаче отново ще са в Матрицата, защото май са спуснати опорки.

  Случайно по двете ТВ Евроком/Н.Колев и БСТВ/Рошкев – „зрителите“ споделят мнение на откритите телефони, че

  „най-добре било да сме станали президентска република“!

  Една дама-зрителка, обаче се изпусна от „правата“ линия-опорка и дообясни, че затова ни трябвало много стабилен и свестен човек за … президент!

  😉

 18. За мен хората които могат да върнат България във нормалното състояние са Богомил Бонев .полковника Николай Марков и генерала Димитър Шивиков . може да има и други добри Българи който да поемат съдбата на родината ни във свои ръце ,но във момента не се сещам за тях .Но незнайно защо тези тримата които изброих по горе не се захващат със тази иначе отговорна работа и да поведат народа към свободата си която му отнеха , демократи ,либерали и глобалисти . Явно положението във България е толкова трагично че и да има хора родолюбци не искат да си слагат главата във торбата .Това май че е самата истина .

 19. Хора, какъв Гълъб, ви се върти в главата? Орел и трябва на тази Държава, Орел!!! Ама, не измислен орел с летателни часове в мирно време, а такъв, на който мустаците му имат следи от огън! Трябват и такива които милеят за бащино огнище и родни гробове и такива, които искат децата им да растат в България. И не само да растат, ядат, с…т и се дрогират, а да работят и върнат България там където и е мястото – с промишленост, селско стопанство, училище, култура, спорт и пр. пр. Защото само с услуги, търговия и туризъм по заварено положение икономика не става.
  Анадънмо, на чист родопско-делиормански език! Ако, ли не, да благодарим на Европа за отворените граници и на Ердоган за свободното движение само с лична карта и да вървим на майната си!
  Кеф ти на запад, кеф ти на изток!
  А, и наистина ако търсите какъв да бъде, нека бъде като Путин! Оня казва „Защо ние този свят, щом Русия я няма в него?“ Нашичкият, трябва така да казва за България! Всичко друго е „Вятър и мъгла“ или ако щете „Въздух под налягане“, макар и омешан с райски газ!

 20. „Консенсусният характер на властта по подразбиране означава корупция като скрита основа на политическата система, много по-твърда от правните формалности на писаното законодателство. Всеки опит не дори да се изкорени, а поне по някакъв начин да се ограничи корупцията веднага удряше една или друга част от консенсуса и заплашваше да разбунтува елита.“

 21. От този момент нататък и тъй като положението е ФОРСМАЖОРНО, начело на държавата ни трябва да застанат хора с качества, както следва:

  На първо място – да си обичат родината, и да я уважават!
  ДА СА ПЕРФЕКТНИ В РАБОТАТА СИ!

  Да са образовани и възпитани, да разпознават възможностите и качествата на помощниците си!

  ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА НИ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ!

 22. Диоген с Фенерът през Деня е търсил ЧОВЕКА …защото ХОРАТА са БОЛ…ЧОВЕЦИ НЯМА!!!
  Когато една Система е Бракувана…възПроизвежда БРАК!!!
  Хорицата Бърборят без Мисъл а ЧОВЕКА мисли когато ГОВОРИ!!! Който усеща в себе си тази Разлика е ЧОВЕК!!!
  ПОЛИТИЦИТЕ у Нас и по Света говорят с КЛИШЕТА и ЛОЗУНГИ защото НЕ мислят и са много по ПРОСТИ от НАРОДИТЕ си!!!Не се ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ от ДИПЛОМИТЕ ИМ!!!
  БРАНТИЯ но с ТАПИЯ-казва НАРОДА.

  1. Диоген се излежавал пред бъчвата си на слънце. Минал Перикъл и застанал пред него. Очаквал Диоген да се впечатли и да се изправи. А Диоген само му казал: “ Помести се и не ми затуляй слънцето.“ Ако наши политици срещаха подобна незачитаща реакция и биваха санкционирани за гаврите си, измикярските Пиари на Лена нямаше да й сложат думата достойнство в устата и нямаше да сме на хала ни, дооформен от клетата ПП.

 23. Абсолютно точен анализ ! Без грешка ! Веселина Томова отново вдига топката на Румен Радев. В интерес на истината, тази жена толкова е помогнала на Радев, че не знам дали някога той ще може да го разбере. А колкото до новите служебни кабинети, отново се чуват две лица, които са компромисни, но да видим каква ще я свършат. Силно се надявам Радев да е осъзнал колко му вреди конкретно един специален кръг въртящ се около господарите на територията, който и му наложи тотално нефелните ПП-та. И тук не говоря за съветници, а за съвсем други лица. На негово място каня Веселина Томова за МВР и започваме тотална чистка. Хора меч трябват !

 24. Клепоушко с клепарестите уши и с поялника пак ще кърти мивки с къртача в потурите , а с езика ще олиже и калайдиса тавата на Сатаната Мустафата Вещицата като за Световно и като за последно ,за пореден път .. Само гледайте сеир..Импийчмънта е по близо откогато и да е.

 25. Първо някой трябва да ,,Избяга“ от Матрицата и чак после да се спусне в посока ,,Ва Банк“ .

  За това се изискват определени качества,които някои наричат с общата думичка – СМЕЛОСТ !
  Към момента това е малко трудно да се получи …

  Венсеремос.

 26. Да пробва със Мустафата или Деса. Все тая. Ще си остане продажник и лицемер без ташаци.

  1. На него май точно те са му попречили щом си е зарязал семейството!

   1. На калпавия все вълната му пречи. Този цял живот са го строявали във две редици. Послушко. Няма начин да има собствено мнение. Бас хващам. Затова краварите го набутаха за хуйова глава на държавата. Сега ще видим какви кютуци ще ни нартесе Херо Мусака.

 27. Радев го чака отстраняване от длъжност предсрочно,ако службите и прокуратурата си свършат работата,а те имат интерес да я свършат.
  И втория мандат ще приключи преждевременно за тъпака триморец и натовски генерал.
  Пътник си тъпако и дори не го разбираш…

 28. От този тъпак не очаквайте нищо ново .Просто си изигра картите за втори мандат и президентски пожизнени облаги и за друго не му пука.
  Егоистичен,долен, лицемерен и страхливо роболепен пред сахиба т.е. САЩ посланика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *