« Върни се назад Публикувано на 19.05.2021 / 13:01

НЯМАЛО ДА ИМА ЧИСТКА?! ПЪЛНА ZERO СИ, РАШКОВ! САМО ДЖАНДАР СУРАТ И БЛЯ-БЛЯ!

Бойко Рашков в Пловдив, където „изумителният“ шеф на Вътрешна сигурност направи тупурдия, едва сега!, за да остане на поста си, като бяха задържани куп корумпирани полицаи:

Чистка в МВР няма, освободил съм три лица, единият от които е пенсиониран. Чиста имаше, когато Цветан Цветанов като министър на МВР е привикал всички директори на ОД на МВР и ги е накарал да си подадат оставките, след което е решил кой да остави и кого не.

Аз сега ще създам Специално звено в което да бъдат назначени опитни ръководни длъжностни лица, за да могат да подпомагат моята дейност. Ще предложа на някои ръководители /в МВР и ОД на МВР/ да приемат тези условия, като да се запазят техните длъжности и възнаграждения.

Утре ще има информация за хората, които ще бъдат преместени след разговори, в центъра в София“.

Докато говореше, до него се пъчеше Боковият шеф на „Вътрешна сигурност“ Стефан Банков, който досега МОМЕНТАЛНО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СМЕНЕН ОТ БОЙКО РАШКОВ. Вместо това Рашков се обърна към Банков: „КОЛЕГА Банков, има ли и други такива дела?“

„КОЛЕГА“ Рашков, тоя твоя „колега“ Банков, който сътворява в момента в 12 без 5 „акция“, само и само да не бъде разкаран, е пълен потрес за Вътрешна сигурност. И ИСТИНСКИТЕ КОРУМПИРАНИ В МВР НЕ СА ХВАЩАНИ И НЯМА ДА БЪДАТ ХВАЩАНИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО!

Що се отнася до „чистката“ и затова, че няма да правиш такава, а ще приютяваш ченгетата, които трябва да бъдат разкарани, в някакво „спец.звено“, запазвайки длъжностите и заплатите им, е не само пълен потрес, но и абсолютна АБДИКАЦИЯ от това, което досега трябваше веднага да направиш – а това е: тотална смяна на шефовете на ОД на МВР и на всички РПУ!!!

Нямало да има чистка? А какво ще правиш, Рашков? Надграждане ли?

Пълна ZERO си, Рашков, само джандар сурат и бля-бля!

Afera.bg

«