Публикувано на 20.05.2022 / 16:43

НЯКОЙ ДОНЕСЕ ЛИ МАЙМУНСКАТА ШАРКА В ЕВРОПА? СПОМНЯМ СИ АМЕРИКАНСКИТЕ БИО-ЛАБОРАТОРИИ В УКРАЙНА И УКРАИНЦИТЕ, КОИТО СЕГА НАВОДНИХА ЕВРОПА

Някой донесе ли маймунска шарка в Европа?

Това е рядко инфекциозно заболяване, характеризиращо се с повишена температура, обща интоксикация и поява на екзема.

Едрата шарка беше ужасен бич за Русия и дълго време дори ваксинирахме всички граждани срещу нея. Сега е доброволно.

Но по някаква причина си спомням американските био/лаборатории в Украйна и украинците, които сега наводниха Европа.

Марат Баширов

Коментари 20 за
“НЯКОЙ ДОНЕСЕ ЛИ МАЙМУНСКАТА ШАРКА В ЕВРОПА? СПОМНЯМ СИ АМЕРИКАНСКИТЕ БИО-ЛАБОРАТОРИИ В УКРАЙНА И УКРАИНЦИТЕ, КОИТО СЕГА НАВОДНИХА ЕВРОПА”

 1. – США Трамп: «Китай полностью контролирует Всемирную организацию здравоохранения». А ВОЗ контролирует весь мир.

  Напомним, в ближайшие дни 194 страны собираются отказаться от своего суверенитета в пользу полномочий ВОЗ согласно новому договору о пандемии. ВОЗ будет сама решать, вводить ли локдауны, объявлять ли эвакуацию или чрезвычайное положение, как работать над увеличением темпов вакцинации против Covid-19 и что делать, чтобы быть готовыми к «новым пандемиям».

  @kedmi

 2. В Съставът на ваксината на Астра Зенека има Аденовирус от Маймуни!!! Случаите на Хепатит по децата в Англия са в резултат на Аденовируси ???Не е задължително децата да са били ваксинирани …достатъчно е при ваксинираните възрастни да се е получило геномодифициране на нормалните аденовируси към които Децата нямат Резистентност!!! Това НЯМА да го Признаят!!!
  След като Бил говореше от 2 г. за Нова Епидемия и по това време в някаква Частна лаборатория в Щатите бяха открити захвърлени проби с Едра Шарка /които не може да се притежават от тях/ се чуха намеци че новата Епидемия ще е около НЕЯ???
  Имаме пробивът в Имунната система и от Астра Зенека чрез маймунски аденовирус??? Нещо подобно говореха и за СПИНа!!!
  След Свинският Грип …Маймунската Шарка!?!?!? И двата Вида близки до Човека!!!Присаждат се от години Свински сърдечни клапи!!!За маймуните…Знаете !!!Та да не се Напъват Световните и Наши Светила …ЗАЩО и КАК!!!
  Един Виц???Казват че една личност не може да промени Света???
  След Христос явно втората личност е КИТАЕЦ!!! Изял човекът един ПРИЛЕП в Ухан и пламна Целия Свят!!!
  След сношенията с маймуни в Африка се появи СПИНа !!!Сега някой испански Джендър явно е извъртял Маймунски МИНЕТ!!!Луди Времена!!!Слава Ухани!!!

 3. Заразяват се предимно млади мъже и деца. Няма лечение, адекватно засега. Антибиотици не действат.
  Смъртност според СЗО 10 – 11% .

  Атакува се пак имунната система. Маски не пазят , обаче при близък контакт – си заразен. Инкубационният период е от 6 до 16 дни.
  Лечение с ваксина ???? Значи, болен си и ти вкарват допълнително зараза ????
  Ужасен ужас !

 4. Ей, народе!
  Кога ще се осъзнаеш?!
  Вярвай на телевизора- че си малък, беден и безпомощен.
  Някой подложи ли тази Лъжа на проверка?!
  България- люлката на цивилизацията, писмеността, древността?!
  Като ви харесва, живейте в лъжа- вие сте малки, бедни и безпомощни.
  България била най- бедната страна в ЕС?! Моля!
  Лъжа!!!
  Удобно е да правиш революции във ФБ.
  Чакайте да изтъргуват децата ви. Я за органи, за проститутки или т.н.
  Изхвърлете си телевизорите!
  На децата си какво ще кажете?!
  А знаете ли, че джахудите имат хилядолетен план да откраднат историята ни, да се заселят по нашите земи, за да затвърдят мъдрата книга?!
  Не, не знаете!
  Четете бе!
  Аре, народе! Тази битка е последна! Различна от другите! Господ ти е дал свободна воля!
  Решавай! Или ще те има, или не!

 5. Вчера се обадиха радостно из-зад океана, че имат ваксина и могат да започнат да я доставят.
  Кога успяха?

 6. А това с което ни ръсят ежедневно от самолетите ,да не би да е новият „вятър на промяната“ ?!!!! После от къде идвали новите и непознати зарази .
  Със сигурност не са доставка на Български пощи.

 7. Ковид-вирусът заедно с още стотици вируси на остри заразни и паразитни болести бяха създадени от ЦРУ в подземията на „Азовстал“. Затова и бяха изпратени там толкова много чужди военни съветници, че даже и генерали! Американски, канадски, английски и френски генерали.
  За какво мислите Макрон поне 10 пъти ходи до Москва за лични срещи с Путин? Последният път бяха на една дълга 6 метра бяла маса – Путин беше в единия край, а Макрон в другия. И за какво мислите още поне 1000 пъти звъня лично на Путин по телефона???
  Бабоебецът Макрон го беше хванало шубето, че от подземията на „Азовстал“ ще изскочат на повърхността големите лайна и ще стане голям международен скандал!
  Точно в подземията на „Азовстал“ ЦРУ създаде Ковид-вирусa и други вируси на базата на ДНК-особеностите на славянските народи, най-вече на руския народ. Един вид биологично оръжие на генетична основа.
  Защо мислите толкова дълго време американците събираха генетични данни и информация из цяла Русия? Докато преди 6-7 години Путин овреме се усети и изгoни от Русия всички американски биолаборатории!

 8. Картинката е забележителна.
  С маймунската шарка и шистов г@з > ИНволюция!
  …………………………….

  От The Bulgarian Times 18.05.22

  Кирил Петков е договорил газ с „Шеврон“❗️
  В замяна е обещал на петролния гигант да започне да дупчи в България!
  =============

  Шистов газ не съществува❗️

  Същия се образува след реакцията на химикалите с чистите подземни води.
  Този газ е изкуствено създаден.
  Той не е природен ресурс.
  Дори само с вода да се направи хидравличния удар (САМО С ВОДА), в шистите има Радий и Уран, както и други радиоактивни елементи, които ще се изкарат на повърхността❗️

  Лекари, изследвали флуиди за хидравлично разбиване при проучване и добив на шистов газ, открили, че 25% от тях могат да причинят рак, 37% могат да доведат до нарушения в ендокринната система и 40% до 50% могат да засегнат нервната, имунната и сърдечносъдовата система❗️

  ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ГЛЕДАНЕ ФИЛМ ПО ТЕМАТА

  https://thebulgariantimes.com/%e2%9a%a0%ef%b8%8f-%d0%9a%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%bb-%d0%9f%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b5-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%bb-%d0%b3%d0%b0%d0%b7-%d1%81-%d0%a8%d0%b5%d0%b2/

 9. Володя, колко още ще ги търпиш и бавиш тия непоправими уроди???? каза:

  Путине, колко дълго още ще ги бавиш и търпиш тия дегенерати от колективния Запад начело със САЩ??????????
  Ти за за всичките тези 20 години не разбра ли, че те всичките заедно са едни сатанистки злодеи, родени само за злини??????? Родени и живеещи само с една единствена цел – да причиняват зло и злини на всички народи по целия свят! По цял ден само „схеми“ редят коя държава и кой народ да затрият!
  Предвождани от САЩ разбира се! Където стъпи смрадлив американски краk и трева не никне – настъпва тотално унищожение и пустиня, смърт… Дълбоката държава(Deep State). Световните кукловоди в сянка. Тези същите, които създадоха COVID-пЛандемията и бъркочите наречени „ваксини“ с една единствена цел – да обезлюдят цялата планета Земя! Колко милиони човешки животи и съдби погубиха и унищожиха, знаеш ли?????????
  Илюминати, масони, билдерберги, рептили. Всички те заедно продали си душата на Сатаната, на Бафомет!
  Ти не разбра ли, че сега редят „схема“ как и тебе да те свалят от власт и да те убият???? Защото много им пречиш и си им голяма мъка!
  Ти не разбра ли най-после как се лекува злокачествен тумор????? Реже се до дъно, до здраво, иначе друг път няма!
  Хвърляй вече атома, изстрелвай „Сарматите“ и „Посейдо ните“ към Вашингтон, Лондон, Берлин и Париж! И да приключва вече тази агония и мъка за цялото човечество!
  Има само една пречка към световния мир, разбирателство и добруване на народите и това е САЩ!
  Янките са непоправими – с тях не може с добро, по човешки. С тях трябва да се разговаря само по твърдия начин!

  1. Запада май се отказа от Осрайна и войната, за наше съжаление, защото ще си останем с наглосаксонския геноцид и България ще става все по-обезбългарена.

  2. И аз се питам защо още се бави. На щатите отдавна им трябват няколко бомби за да разберат как се чувстват народите нападнати от тях.

  1. “И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана”.
   Г-н Владимирович е прав.
   Да припомним, България не е “джудже”. “Така поставена”
   Той знае по- добре…
   Май баба Ванга беше казала… Русия е тялото, България- душата.

  1. Ауууу, каква новина точно преди Прайда, за който толкова се израдваха от Амбасадата със специално поздравление… язък!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>