« Върни се назад Публикувано на 06.11.2014 / 10:27

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА НАГЛИЯ МЕНТЕ ПЛАСМЕНТ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ?!

Валери Симеонов„Винаги сме казвали, че ще подкрепим правителство с пълен мандат. Целта не е на всяка цена да участваме във властта, но формацията разполага със специалисти в някои области и не е проблем да подаде такива за участие в управлението на някои сектори. Предстои отстраняването на една изключително вредна партия за властта. Нямаме нищо против етносите в България, но тези фигури, които стоят в хранителни вериги, ще бъдат премахнати. Те са публично известни”, заяви Валери Симеонов.

Кабелният бизнесмен Валери Симеонов, който година преди изборите не слезе от екрана на Нова тв, която изобщо няма нищо общо с Бойко Борисов, продължава да се изживява като „политик”. Симеонов, който поне от година не смее да гъкне, споменавайки името МУ /на онзи от Банкя/, крачи като пуяк и ни пласира послания, от които вони на потрес.
Предстои отстраняването на една изключително вредна партия за властта. Нямаме нищо против етносите в България, но тези фигури, които стоят в хранителни вериги, ще бъдат премахнати. Те са публично известни”, лъготи Валери Симеонов, разчитайки на тв пропагандата, която със зяпнали уста предъвкват „простите”.
Такава откровена простотия и наглост в лъжите е направо диагноза.
Валери Симеонов щял да отстрани ДПС, респективно Доган и Пеевски. Айде бе!
А питал ли е авера си Бойко Борисов какво мисли по въпроса?
Другият „фронтовак” – „Ревизоро”, който от ден на ден демонстрира самочувствие, като че ли е хванал дедовия за шлифера, ставайки депутат, в тв ефира пък набърбори как нямало нищо лошо, ама съвсем нищо, че Владислав Горанов се търкал о Пеевски на фото. И си бил човека много читав. Горанов, де. А Лукарски не бил „куха лейка“, ех.
„Прагматичните” патриоти направо са гротеска в дупенето си пред ГЕРБ по „изпълнение на програмата им”. Бяха си патерица на Борисов и компания, вече са във фазата на памперс.
Afera.bg

«