« Върни се назад Публикувано на 30.12.2021 / 18:54

НЯКОИ ЛЕКАРИ СЕ ПРОДАДОХА НА ДЯВОЛА ОТДАВНА. ЗАЩО Е НЕИЗБЕЖНА ВЪЛНАТА ЛИ? ЩОТО ДЪРЖИ ТЕСТОВЕТЕ, А КОЙТО ГИ ДЪРЖИ ДАВА ПАРИТЕ НА ЛАБОРАТОРИИТЕ И МОЖЕ ДА ПОРЪЧА И БРОЙКАТА НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ!

Внимателно слушахте ли намеренията на тези момченца дето уж управляват страната ни! И момиченца, със съветник една жена дето гледа в стъклена топка и дава предикции!

Не се съмнявайте, всички осмелили се от страх, най вече, да участват в екперимента на Биг Фарма ще бъдат жертвани, свободата и честността също са жертви отдавна, ако се отнася за управляващи.

Намеренията според някакъв съвет по Имунопрофилкатика , който никой не го е избирал и не му е давал правомощия да решава за вашите тела и здраве предлагали:

Всички, които са се наваксали с екперименталката на Йенсен досега, ще им се признава за сертификатченцето още само 2 месеца. После 0 нов Йенсен или друга с повече стъпки, че добре да ви напълнят с неизвестно съдържание.

За тези с две дози на Модерните и на Фазерите, ако до 3 месеца не са с бустерчето, хайде, благодаря за участието, благодаря че участвахте в екперимента срещу сезонна хрема и кашлица. Но влизате сред ненабоцканите, все едно че не сте били екпериментално създание! Последствията за вас, парите за НАААААС!

Зад въпросния мистификационен съвет по ИМунопрофилактика се крият публични сиви кардинали, в него няма нито един физиолог, патофизиолог и/или патолог, но се подвизават хора, които болен човек  или никога или много отдавна са виждали!

Кунчев, дето набоцкан едва оживя, днес ми дрънка че: Неизбежна била вълната. Така е щото държи тестовете, който държи тестовете и дава парите на лабораториите може да поръча и бройката на положителните, и не си мислете че е невъзможно. За да си спася душата осъдих МЗ за правото ми да пазя лекарската тайна и предавам само тези, които съм преценил като лекар.Нали не се съмнявате, че имам тази квалификация и право да го правя? Някои обаче се продадоха на дявола отдавна. Поименно ги знаете!

Също днес, започнаха и попълзновенията за включване на децата на България в екпесримента. Това е чиста покана да ти увредят детето, за да видят какво ще стане, щото с амного любопитнио в психопатията си,  с ясното съзнание че децата не боледуват тежко, или изобщо не боледуват от КВ1,9 , като знаем, че участващите в екперимент им обещаха да не разнасят и да не боледуват , а и да не умират, точно обратното стана. Е защо тогава и децата?

Долу ръцете от Българските деца. И се чудя що за колеги работят в Пирогов, ДКЦ на Софиямед, Окр Болница Св. Анна и най-вече в Педиатричната болница?

Да бодеш невинните деца за да угодиш на шепа психопати ми прилича на масово умопомрачение сред колегите.

Д-р Георги Тодоров

«