Публикувано на 30.12.2021 / 18:54

НЯКОИ ЛЕКАРИ СЕ ПРОДАДОХА НА ДЯВОЛА ОТДАВНА. ЗАЩО Е НЕИЗБЕЖНА ВЪЛНАТА ЛИ? ЩОТО ДЪРЖИ ТЕСТОВЕТЕ, А КОЙТО ГИ ДЪРЖИ ДАВА ПАРИТЕ НА ЛАБОРАТОРИИТЕ И МОЖЕ ДА ПОРЪЧА И БРОЙКАТА НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ!

Внимателно слушахте ли намеренията на тези момченца дето уж управляват страната ни! И момиченца, със съветник една жена дето гледа в стъклена топка и дава предикции!

Не се съмнявайте, всички осмелили се от страх, най вече, да участват в екперимента на Биг Фарма ще бъдат жертвани, свободата и честността също са жертви отдавна, ако се отнася за управляващи.

Намеренията според някакъв съвет по Имунопрофилкатика , който никой не го е избирал и не му е давал правомощия да решава за вашите тела и здраве предлагали:

Всички, които са се наваксали с екперименталката на Йенсен досега, ще им се признава за сертификатченцето още само 2 месеца. После 0 нов Йенсен или друга с повече стъпки, че добре да ви напълнят с неизвестно съдържание.

За тези с две дози на Модерните и на Фазерите, ако до 3 месеца не са с бустерчето, хайде, благодаря за участието, благодаря че участвахте в екперимента срещу сезонна хрема и кашлица. Но влизате сред ненабоцканите, все едно че не сте били екпериментално създание! Последствията за вас, парите за НАААААС!

Зад въпросния мистификационен съвет по ИМунопрофилактика се крият публични сиви кардинали, в него няма нито един физиолог, патофизиолог и/или патолог, но се подвизават хора, които болен човек  или никога или много отдавна са виждали!

Кунчев, дето набоцкан едва оживя, днес ми дрънка че: Неизбежна била вълната. Така е щото държи тестовете, който държи тестовете и дава парите на лабораториите може да поръча и бройката на положителните, и не си мислете че е невъзможно. За да си спася душата осъдих МЗ за правото ми да пазя лекарската тайна и предавам само тези, които съм преценил като лекар.Нали не се съмнявате, че имам тази квалификация и право да го правя? Някои обаче се продадоха на дявола отдавна. Поименно ги знаете!

Също днес, започнаха и попълзновенията за включване на децата на България в екпесримента. Това е чиста покана да ти увредят детето, за да видят какво ще стане, щото с амного любопитнио в психопатията си,  с ясното съзнание че децата не боледуват тежко, или изобщо не боледуват от КВ1,9 , като знаем, че участващите в екперимент им обещаха да не разнасят и да не боледуват , а и да не умират, точно обратното стана. Е защо тогава и децата?

Долу ръцете от Българските деца. И се чудя що за колеги работят в Пирогов, ДКЦ на Софиямед, Окр Болница Св. Анна и най-вече в Педиатричната болница?

Да бодеш невинните деца за да угодиш на шепа психопати ми прилича на масово умопомрачение сред колегите.

Д-р Георги Тодоров

Коментари 65 за
“НЯКОИ ЛЕКАРИ СЕ ПРОДАДОХА НА ДЯВОЛА ОТДАВНА. ЗАЩО Е НЕИЗБЕЖНА ВЪЛНАТА ЛИ? ЩОТО ДЪРЖИ ТЕСТОВЕТЕ, А КОЙТО ГИ ДЪРЖИ ДАВА ПАРИТЕ НА ЛАБОРАТОРИИТЕ И МОЖЕ ДА ПОРЪЧА И БРОЙКАТА НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ!”

 1. Вчера в „пресечна точка“ по НвТв, Светльо Витков, каза нещо, което ми направи впечатление: „Защо не освободиха една болница за Ковид , а спряха планови операции, затвориха отделения и много болни хора, от други заболявания, нямаше къде да се лекуват.“ А аз си мисля, че няма ефект от ваксините, залъгват ни яко, който се разболее ваксиниран от Ковид е с фалшив сертификат?!
  Оставете ни на мира, ваксинирани, не ваксинирани, всички ще го изкараме, ето ти стадния имунитет. Жал ми е за всичките починали хора от ковид ужким. Всички починаха от някакво заболяване, придружаващо.
  Ами дайте една статистика, колко починаха само от ковид, бе джанам и кои са придружаващите заболявания, болните хора да се предпазват и така

 2. Тоя експертен“ съвет са едни тарапупняци и суяци, които освен да преппиисват документите на началниците в Брюксел друго не умеят , отделно, че са майкопродавци и нямат никакво собствено“експертно“ мнение…д-р Тодоров е абсолютно прав НО отново гениалният наш поет….Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита….

 3. Тео Ушев след бустерната доза е с ковид и проповядва да се ваксинираме ,,,
  Все едно Радка Аргирова да рекламира крем за подмладяване хахаххахахахаха

 4. Учителят е казал като влезе вирус в чиста кръв няма за какво да се захване а обикаля и излиза. Чиста кръв – чисти помисли, чист въздух чиста вода чиста почва чиста храна. Другото е злоба, мръсен въздух, мръсна вода, замърсена почва – това е вирус и има почва у нас. Не съм доктор на медицинските науки убеден съм в такъв случай ваксината не помага.

 5. Всичко пада в канала като продукт който е минал по пътя на дефекацията. Ще им лъсне смешната програма до април 2022.

 6. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Книгата на Робърт Кенеди, разкриваща „Истинският Антъни Фаучи“, беше най-купуваната нехудожествена книга в Amazon тази седмица!
  Как изобщо е публикувана тази книга в днешния цензуриран свят?
  „Под ръководството на д-р Фаучи, алергичните, автоимунни и хронични заболявания, които Конгресът специално възложи на NIAID да разследва и предотвратява, се появиха като гъби и засегнаха 54 процента от децата, спрямо 12,8 процента, когато той пое NIAID през 1984 г.
  “Д-р Фаучи не е предложил обяснение защо алергичните заболявания като астма, екзема, хранителни алергии, алергичен ринит и анафилаксия внезапно избухнаха в началото на 1989 г., пет години след като той дойде на власт.“ …

  Книгата показва, че Фаучи е наистина лош човек, който е направил много лоши неща и трябва незабавно да бъде уволнен.
  Той също така показва напълно корумпирана система, която позволява да бъдат одобрени опасни лекарства.
  Всички трябва да се изправим и да се противопоставим на случващото се. Системата е силно повредена и корумпирана и трябва да бъде поправена възможно най-скоро.
  И накрая, не забравяйте, че президентът Байдън постави RFK, младши в списъка „Дезинформация“ на номер 2.
  https://www.zerohedge.com/political/will-really-ruin-anthony-faucis-xmas?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=370
  Yes, Robert F Kennedy’s book exposing „The Real Anthony Fauci“ was the most-bought non-fiction book on Amazon this week!

  1. Много възможно е това да бъде следващият президент на Сащ. Ако въобще има такъв.

 7. Вече имаме морално лингвистичен психологически big problem. Като кажеш мада фака копеле си в неизвестоност. А в жендър лингвинстиката mada faka e почти нти вариант на короната

 8. Тео Ушев след Бустерната в Болница с Корона и се ЖАЛВА!!! Колко ли е ЗАРАЗИЛ ВАКСАниран?!?!?!

 9. НЕ ЦИРКУЛИРА ВИРУС SARS cov 2 ! Дебело да се подчертае. Всеки който твърди че има вирус е или лъжец, или глупак. Такъв вирус не се изолира от набедените за „болни от ковид“. На болните не се прави вирусологично изследване, а само смешката PCR – химическа реакция непригодна за медицински цели ! Такъв вирус не се изолира в клетъчни култури ! Такъв вирус не се инуколира на лабораторни животни ! Такъв вирус не се доказва по четирите постулата на Кох и Пастьор ! Такъв вирус не се наблюдава на електронна микроскопия на клетки от „болни от ковид“, не се заснема ! В България има множество електронни микроскопи. При „стотици хиляди случаи на ковид“ как така не се показа поне една електронна микроскопия на реално болен , да се покаже на публиката – ето го , вижте го вируса ? На живо в клетката ! Само лъжи , лъжи, и пак лъжи. Гарнирани с фотошопчета. Това не е медицина, това е ковид-фашизъм. Живеем в огромна ЛЪЖА.

 10. В началото на 2020 го преболедувах, от тогава не ме лови, ходя без маска или с такава на брадатата, не спазвам изолации и дистанции. 2 пъти ходих на тест за антитела и нямам.
  Делти , микрони , позитрони.. не са ме разболяли до сега. Е*м ти и тестовете, всичко е поръчка!

  1. А моята съпруга вече два пъти се заразява и продължава да не вярва на ваксините. Друг мой приятел, също антиваксър вече не е между живите. А беше здрав и прав, без никакви заболявания. Та крайните изказвания са неуместни. И редно е да се изказват само имунолози, а не лекари от други специалности. Ако си счупиш крак, не ходиш на очен лекар, макар и той да е завършил медицина.

 11. Съд за американската здравна администрация
  https://americasfrontlinedoctors.org/2/wp-content/uploads/2021/06/Doc-10-Original-AFLDs-Complaint-1.pdf

  думам ти куме, сещай се снахо
  Russia: US Army/Israel using Low Dose Sarin Gas to Supplement CV19 Deaths
  https://www.veteranstoday.com/2021/07/05/russia-us-army-israel-using-low-dose-sarin-gas-to-supplement-cv19-deaths-hacked-banned-blockbuster/

  омикрон – надут балон
  https://www.veteranstoday.com/2021/12/30/south-africa-says-its-omicron-wave-has-passed-wth-no-big-spike-in-deaths/

 12. ЗАЩО НИКОЙ световно-неизвестен журналя не ПОПИТА ЗДРАВНАТА ЗА 4 -ТИ ПЪТ БУЛКА ТЯ ВАКСИНИРАНА ЛИ Е-то е лесно да се мазниш на НОВИЯТ АРАНЖИМЕНТ, ама попитайте я де-ТЯ НАЛИ ТРЯБВА ДА ДАВА ПРИМЕР- не само като рекордъор по сватби

  1. Може и да е… Ама от коя партида? Първата на Леки маѝ беше наѝ-убавата, силно изстудена, за избрани.

 13. Що пък да не кажем ,че Те не са виновни като ви ,,искат“ децата ,а виновните сте вие зщото им ги давате?

  Венсеремос.

 14. Ще си позволя да публикувам това видео отново защото смятам че всички родители трябва да го изгледат/съжалявам 4е няма субтитри на български/
  Убиеца на Български деца Кунчев дали го е гледал ?Или той много добре знае какво прави!?
  Доктор Робърт Малоун се обръща от името на баща и дядо за да защитим нашите деца!
  Последствията за децата и най-вече за момичетата може да са необратими!
  mRNA технологията е започнала да бъде изследвана преди 5 години но са намери много странични ефекти и недостатъци е била спряна .Той обяснява също за спайк протеина как се получава цитокинова буря и увреждане на органи.
  https://www.youtube.com/watch?v=2_jPli9DI_o

 15. На човек му пада пердето когато искат да го изкарат малоумен…
  Както наш Киро иска да ни направи олигофрени но няма да стане!
  По официална статистика в Италия при 44,7млн. -75% напълно ваксинирани т.е. с 3 дози
  днес имат над 100 000 заразени.
  Как така?

 16. Тая цялата работа маѝ няма да устиска задълго, като отчетем неравностоѝността на силите между:

  Един фаѝтон дъртаци 75+ (т.нар. „елит“) на които дори и прославеното синьо хапче на Фазера не помага , наѝ-вероятно обзети от психопатична ревност,

  спрямо

  „младежта“ до да речем 45 – 50 години, на които естествения нагон водещ (не винаги) до естественото продължение на човешкия род, и на които и брома (коѝто е бил в казармата знае за какво говоря) не ги бърка да се жулят на поразия…

  Хаѝде да преценим от коя страна на бента енергията е по-мощна, и какво би станало когато тоѝ се скъса?

  Останалите мотиви и за двете страни не са за подценяване, естествено.

 17. ХИХИ Германски военнослужещ заплашва правителството с видео ако не бъдат отменени мерките и задължителната ваксинация на медиците и военнослужещите какво ще се случи..
  Хубаво е за назидание да гръмнат един фашистки политик…
  https://www.youtube.com/watch?v=JETRiLJRSpg

 18. Кунчев, Радка Аргровата и Киро Харвардския трябва да бъдат бустеризирани с КОЖЕНА ИНЖЕКЦИЯ със спермолин.
  Ако се страхуват от бустерно онождане, предлага се и орално поемане на кожената инжекция.
  Другарки и другарЕ, кирчовците ще боцкат децата ви и вас самите, ще ви еВат колкото си искат, щото сте оФце и мижитурки.
  Напукайте им тиквите и гъzовете на ваксинаторите и ще се изпарят нанякъде, но няма да ни пречат да живеем нормално!

  1. забравяте и летеца, щото той също е в играта, но се крие за да пордължи да лъже бабашкерите да гласуват за него!

   както онзи ден тъпака Янев се направи че бил против НАТО!

 19. Ужасяващо видео! Докато на едно момиче му правят маникюр в козметично студио, се получава сигнал на телефона й – виждат се 2 кратки светлини от телефона и веднага след това момичето започва да се гърчи…
  Наноботовете (най-малкият робот се нарича нанобот), съдържащи се във „ваксините“, се активират чрез телефона. Някъде прочетох, че ваксинираните трябва да ограничат ползването на телефони… https://beforeitsnews.com/eu/2021/12/watch-vaccine-nano-bots-ill-after-being-activated-by-a-cell-phone-2681086.html

 20. Нещо, което ми стана ясно отдавна…
  Когато спрат ковид-парите за тъй наречените „колеги“ на д-р Тодоров, ще спре и ковидът. Когато някой има „тлъста изгода“ да постави диагноза „ковид“, той непременно ще я постави. Гейтсовете и Швабовете много добре знаят, че „което не се купува с пари, се купува с много пари“.
  P.S. Поздравявам г-н Гунчев за цитирането на гениалния и незаменим син на България- Ботев!

  1. Обикновено, за да видиш картината в цялост, е нужно да се отдалечиш на определено разтояние. Та ако човек престане да се вглежда за момент само в медицинската страна на нещата, а хвърли поглед в/у всичко произтичащо през последните 2год, ще осъзнае, че не става дума за ковид и за медицина.
   Еврика, а! 😉 И едно голяяямо обнуление!

 21. Субтитрите са на български, темата е … Власта срещу Истината, времето … размирно, мястото … където се е родил Ренесанса, Галилео, Джото, операта, Микеланджело 😉 .

  https://www.youtube.com/watch?v=Wxw34JdSCa0

  Има ли прилики и разлики с днес оставям на вас да решите . Приятно гледане и изкарване на празниците !

  П.П. Да добавя и нещичко за тия които вече са преминали на тримерни координати! За четиримерните още ни е рано 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=Dkjkh3OrjeA

  https://www.youtube.com/watch?v=hxc1tasmiCs

  Календара има странен „поглед“, да не питам кой го е установил, за кое е празник и кое не е 😉 ?

  https://www.youtube.com/watch?v=TgA2y-Bgi3c

 22. АЛЧНОСТА ЗА МНОГО ПАРИ МИНАВА ПРЕЗ ТРУПОВЕ БЕЗЦЕРЕМОННО И ХЛАДНОКРЪВНО!

 23. Христо Ботев:
  Човек за парата си изяжда и месата!
  А, някои твърдят, че не са „месата“, а са „гомната“ !

 24. Беше първо веднъж годишно, после на 9 месеца, после на 6, сега на 3! Който се е хванал на хорото им ще го играе! Перспективата е всеки ден, преди сутрешното кафе! Набодените няма ли да се събудят?! Ако ваксините бяха толкова хубави, договорите с Пфайзер щяха да са публични. И нямаше да има нужда да се пази тайната от ефектите след ваксиниране до 2097-а. ФДА в началото на декември удължи срока за разкриване на резултатите от ваксинирането с Пфайзер от 55 на 75 години. Не знам как има хора да вярват, че им мислят доброто. Това да повярваш, че фармаиндустрията иска ти да бъдеш по-здрав, е все едно да вярваш, че оръжейната индустрия има за цел световен мир!…

 25. Свободата или салама ?
  Свободата или ваксина ? – съвременен вариант

 26. Въпрос към ПРОСТ(О) Киро!
  Защо главният инспектор е на пост при 3 правителства?
  Там невъзможна ли е промяната?

  1. За целите на инициативата CORDS, между 2001 и 2008 са обособени групи от държави (на териториален принцип), като всяка група е натоварена със задачата да създаде в следващите 10 години възможности за приватизация на държавното здравеопазване, за бързо трансгранично проследяване на патогени, систематично докладване и дигитален мониторинг на инфекциите и т.н.

   Една от ключовите групи на рокфелеровия проект CORDS e Southeastern European Health Network (SEEHN) или Югоизточна европейска здравна мрежа, създадена през 2001 и включваща балканските държави. Мотото на тази мрежа е „Наблюдение на заразните болести: ново десетилетие за изграждане на доверие и сътрудничество“, като в нея членува по един виден представител на всяка държава.

   Представител на България в рокфелеровата CORDS през 2001 става настоящият главен държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев (освен ако няма друг Ангел Кунчев в здравното министерство).

   По съвпадение, някои от представителите на другите източноевропейски държави (като например Албания или Хърватия) днес също са видни дейци в областта на публичното здраве. Довчера неизвестни, от година-две тези лица се изпотрепват да рекламират всякакви модерни медицински мерки и сертификати.https://narod.bg/2021/11/24

 27. Този за едните постове на синове и снахи е готов да затрие децата на хората, но ако дойде Народния Съд трябва да увисне пръв и веднага на един от ел. стълбове на жълтите павета. За останалите също има доста „желаещи“ !!!
  Един да е, но трябва да бъде бастисан за да има малко мисъл у останалите дали ще са толкова активни !

 28. Десет одобрени в една страна… и това е Мексико
  Та да попитам знаещите и находчивите и десетте ли дават еднакви негативни реакции, чипират и инициират заразяване. Та това противоречи на формалните закони на логиката.

  1. Абе Саше!Много си тъпо!Всичките 10 имат еднакъв отрицателен ефект и 0 положителен…

 29. Всичко започна и продължава от америсканското правителство но нещата се разплитат!
  Имейлите РАЗКРИХА Fauci & Collins,ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА УЧЕНИТЕ, ИЗКЛЮЧВАНЕ НА научния дебат

  https://www.youtube.com/watch?v=3jT59eDDB7U
  Последни новини!

   1. Гуантанамо се препълни с осъдени, но двойниците никнат като гъби! Правят ги на кило.

 30. Г-н Георги Тодоров, докато има българи като Вас, ще я има България!
  Значимостта Ви за нас не идва от факта, че сте прекрасен професионалист, а от това, че сте човек с главно „Ч“. От това, че сте мъж, не безполов джендър.
  Останете и занапред такъв, какъвто сте, за да ни служите за вдъхновение и пример в трудните времена, които ни предстоят!

 31. Българските полицаи да вземат пример от румънските си колеги и да се застъпят за Народа!
  Все пак и те имат семейства и Деца!

 32. Дяволът върна Кунчев от оня свят срещу задължението да ваксинира всички ни с N броя игли. Обикновена сделка.

 33. За да стигнеш до Бостанджията започваш от Зелките му!!!
  Хитлер бе победен като убиха Армията му!!!
  Пландемията е Хибридна Война- Трябва да се изкоренят ХИБРИДОПРЕНОСИТЕЛИТЕ И!!! За 2 години ги НАУЧИХМЕ КОИ СА!!!

 34. 87% от пациентите с т.н. Ковид в болниците в UK са напълно ваксинирани. Вансините намаляват имунитета. Това е доказано отдавна. Масовата ваксинация не може да се справи с респираторни вируси. Доказано е отдавна и многократно. Какъв е този зеленчуко-производител, който се разпорежда с нацията. Явно е био робот, който повтаря до втръсване, като Мирча Кришан глупостите, които са му подадени. Посмяхме се доста, но втръсва. И това менте от сектата на Фъргюсън, математика доктор или там поредното чудо на науката. Няма удвояване на респираторни вируси в популацията за Н дни. Разпространението не е като в клетката.

 35. Господ си знае работата, нищо не е случайно каза:

  Тежко и горко на тези, които се набодоха! Като им кажат след няколко месеца истината, ще подлудеят от ужас. А на такива алчни задници като Кунчев, Аргирова, някаква си Ива Христова и още една с голяма глава и коса – не й знам името и не ме интересува /защото такива за мен не са човеци/ ще им кажа, че на този свят всичко се връща. Равновесието в природните закони никога не се нарушава! Да се стягат за Ада!

 36. Вирусът минава през децата без даже да забележат, но те добиват доживотен имунитет. Точно на това иска да попречи Здравната мафия.

  1. няма вирус и ниога не е имало
   Симптомите се причиняват от ежедневни пръскания със Smart dust
   ковид е нано-токскоза.
   Аз работя в лаборатория и знам
   под микроскоп се наблюдават САМО екзооми. Това са малк фаргменти човешко РНК (а не вирусно) които се произвеждат винаги когато клетката е подложена на стрес: химически, нано-токсикоза или електро-магнитен.
   Напрвили сме няколко аутопсии. Няма вирус!

 37. Всъщност намаляване на срока на два и съответно три месеца касае поставяването на трета доза, а не срока на действие на имунизационния сертификат.
  Ама друго си е да се изтъпани някакво докторче, и той жаден за светлина на прожектор, и гръмко да си изплющи собствените „сензационни“ интерпретации.

  1. Стигнах до там, където Хосето издекламира, че само те(израждане) защитавали декламираното и ми се допровръща от този елементарен човечец, чийто идеали се крепят единствено върху егото му.

 38. Пазете децата, ей !!!!!!!!!
  Изтървахте гората,въздуха,водата …себе си даже…

  Ако изтървете и децата ,ще умрете без бъдеще,пържейки се в Ада в маслото на позорното си жалко минало…

  Венсеремос.

 39. Да бодеш невинните деца за да угодиш на шепа психопати ми прилича на масово умопомрачение сред колегите.

  Д-р Георги Тодоров

  Докторе …ТЕЗИ са Първо Търговци с Диплома на Доктори …а ЛЕКАРИТЕ лекуват и без ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!

  Има една думичка ДЪЛГ която е Кратка но много Тежка!!! Явно е че хората на отговорни държавни и обществени длъжности са я хвърлили като ненужен Баласт и Летят като Волни Магистрални П/Т/ИЧКИ…!!!

 40. Роднините ми починаха и без тестове и ваксини. А тестове можеш да правиш и домашни условия.

  1. Уточнете от какво; принципно всички – рано или късно – натам отиваме …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *