« Върни се назад Публикувано на 22.02.2022 / 12:04

«НУ ЧТО, КЛОУН, ПОМОГЛИ ТЕБЕ ТВОИ ЯНКИ?»

1.Путин призна независимостта на ЛНР ДНР, не ги е анексирал, там не са провеждани референдуми, те са част от Украйна.

  1. Още не е обявено, но републиките са с граници по Конституцията на Украйна. Административните им граници са значително по-навътре в Украинска територия, а не както сега, само където се водят бойни действия. Което може да означава, че тази територия също минава към републиките и Украйна трябва да напусне тези територии. Прилагам снимка.
  2. Признаването им от РФ автоматично спира огъня и окупацията им и жителите могат да заживеят мирно. Това е основното. Защото паралелно с признаването се подписа договор за взаимопомощ и военна помощ. Както и за Руски бази, със срок 10 г. с автоматично подновяване. Ако украинците нападнат, те вече легално ще срещнат Руски войски.
  3. В речта си Путин много ясно каза какво ще направи ако продължи фашистката хунта заедно със САЩ да разпалва война. Той каза, че ще „декомунизира“ Украйна. Тоест ще я върне в границите както е присъединена към Руската империя, а не както после Ленин (и Сталин) и подарява територии и изкуствено чертае нови граници. Което означава, че югоизтока ще мине към Русия, пак давам карта.

Така че няма анексиране към Русия, засега. И със сигурност няма да има само на тези републики. Ако Русия ще вземе нещо, ще вземе подаръците на Ленин. Както взе подаръка на Хрущов (Крим). Това Путин го заяви в прав текст. Гледайте му речта в оригинал. Higly likely  самите руснаци в Украйна да направят контра-преврат и да поискат второ присъединяване към РФ както е поискал Хмелницки към Руската империя.

Тогава цяла Украйна си минава към РФ, предполагам без Галичина. Там в Лвов ще я отделят територията и ще изселят всички бандеровци и фашисти за да решат веднъж завинаги проблема с украинския фашизъм. Това също беше намекнато на СОВБЕЗА.

Следващото, което очаквам да направи Путин е да унищожи базите на НАТО в Полша и Румъния или НАТО доброволно да се изнесе от там. Същото се отнася и за американските бази у нас.

Но, този удар ще бъде координиран с Китай и паралелни действия покрай Тайван.

Възможно е и да отстъпят без бой.

Тодор Ангелов

«