« Върни се назад Публикувано на 03.02.2022 / 9:30

НУЖНА Е РАДИКАЛНА ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА! А НЕ ОТ УБИЙСТВО ДО СЛЕДВАЩОТО УБИЙСТВО! ИМАМЕ ПРОБЛЕМ – ОТКАЗВАМЕ ДА ОСЪЗНАЕМ ЧУДОВИЩНАТА СТРАНА НА НЕЩАТА И ДА ДРЪЗНЕМ!

Българите имат само един проблем! Липса на будно съзнание.

Ако всеки български гражданин осъзнае с достътъчна яснота каква чудовищна система на здравеопазване беше изградена от политическата мафия на прехода, решението ще бъде лесно. За съжаление повечето от гражданите имат все още някакви илюзии, които сами подхранват с цел да си съхранят психиката.

Рядко са личностите, които могат да приемат със спокойна мисъл, че болниците в страната са всъщност „човешки складове“ и нищо повече от това. Както и, че повечето от лекарите, сестрите и прочее длъжностни лица в системата са абсолютни некадърници в професията си.

Правилата в сисемата на здравеопазването се правят от Министерството на здаравеопазването, а законите в Парламента. Тези закони, правила и поднормативна уредба убиват хиляди невинни хора в нашата страна и цялата вина носи държавната власт.

Повтарям, ОФИЦИАЛНАТА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ!

Срещу тази чудовищна мафиотска държава образувана от паразитни и напълно корумпирани чиновници, министри и депутати система трябва да се действа радикално, не частично. А не от убийство, до следващото убийство!

Нужна е радикална гражданска съпротива, в противен случай нищо няма да се промени. Огромни западни мултинационални компании участват пряко в престъпната българска система на здравеопазване и те имат основната вина за ограбването на парите от здравната каса. Затова няма министър в тази система, който да не е свързан с престъпления, освен един единствен досега. Дори последния си тръгна с 80 милиона само за половин година време. Прокуратурата и другите орагни за охрана на закона са мъртви много отдавна и съучастват.

Българите имаме един проблем – отказваме да осъзнаем чудовищната страна на нещата и да дръзнем. И майната й на корумпирната бюрократична Европа, ако ще ни погребва живи.

С административни и съдебни процедури няма да има промяна, българи. Ще ни погребат живи без да им мигне окото и никой няма да ни защити.

Моето решение е прагматично! След като така или иначе ще ни „лекуват“, за да загинем и ще бъдем ограбвани и малтретирани, по-добре да загинем в открит бой. Минаха много години и както виждате става все по-лошо. По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. Така мисля и аз.

И така поне поколенията ни ще живеят добре! Наведем ли се – нито ние, нито те.

Николай Марков

«