« Върни се назад Публикувано на 17.02.2022 / 11:15

НО ПАСАРАН, РАДЕВ! ТИ ИЗСРА Л@НАТА И ЩЕ СИ ГИ ИЗЯДЕШ!

Румен Радев в Пловдив: “ Времето за анализи изтече, чакаме резултатите Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите...

Не може в условията на остра енергийна криза да бъдат изоставени енергоинтензивните предприятия, които са гръбнакът на нашата икономика, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Следим какво прави правителството, така че да поевтинее токът и газът и да има адекватни компенсаторни механизми за бизнеса. Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат, а време няма. Всеки ден е ценен, увеличава се рискът от фалити и загуба на пазари.

Нескопосани напъни Румен Радев да се дистанцира от отрочетата си „ПП“, които създаде, които наложи в правителствата си, чийто проект „ПП“ дундурка и пробута продуктово позициониран под патронажа на американския посланик Херо Мустафа, и които в крайна сметка стовари да управляват държавата.

Радев сега читалищно влезе в ролята УЖ на „принципен „независим“ критик“ на управляващите. Защото вижда как НАСИРАНЕТО НА ОТРОЧЕТАТА МУ се вихри със скоростта на светлината и завлича и него, тъй като ТОЙ Е ТЕХНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ И ВЛАСТОВИ БАЩА С МАЙКА – ХЕРО МУСТАФА.

От СОБСТВЕНИЯ СИ РАДЕВ БАТАК ОБАЧЕ НЯМА ИЗМЪКВАНЕ, ЗАЩОТО ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ БЕЗСПРОСТВЕТНИ Е ЛИЧНА И Е НА РУМЕН РАДЕВ!

Впрочем, нека ви обадя: от известно време Копринковци и Узуновци плюс доверената компания на Румен Радев правят опити да се примолват на отявлените критици на управлението на Кирчо, Кокорчо и целия тюрлюгювеч – да не навързвали Румен Радев с Кирчо, Кокорчо и правителството и като критикували сегашното правителство да НЕ апликирали към него Румен Радев.

Обходни маневри в тази посока бяха направени и към мен, и към сайта АФЕРА, разбира се, чрез посредници, и разбира се, защото „зелените чорапи“ са плашипутарници и не смеят не само да застанат очи в очи с мен, но дори и глас в глас. Разбира се, удариха на камък.

Защото АФЕРА никога не си е затваряла очите за ИСТИНАТА, А ТЯ Е, че ЛИЧНО РУМЕН РАДЕВ носи отговорност за тези нескопосани, нефелни, глупави идиоти, които натресе на България, като управление. Няма и да ги затваря. За разлика от 99% от медиите, които както лижеха задника на Боко, така сега лижат срамните части на Радев и Кирчококорчовци, и вся остальная, и се гънат като плужеци, забравяйки, че истинският журналист никога не е обичан, нито харесван от Властта. Точно защото си върши работата.

Та, Румен Радев и тъпите му „пиари“, и „стратези“ стартираха дистанциране от „новата“ власт, като целта е да се пробута за пореден път фалшивия лицемерен образ на Радев „аз нямам нищо общо с това, независим и принципен съм“.

Но пасаран, Радев! Ти, точно ТИ си главният виновник за това, което понасяме сега като „управление“ на държавата!

И тази продажност, подгъзурност на чужди интереси – от една страна, надупвайки се, налагайки ги, и от друга страна – тъпотия и липса на каквато и да е прозорливост и елементарен усет към лица и екип, налагайки ги, ако приемем хипотетично, че си се объркал с лицата на „новата „промяна“, налагайки ги, води до цугцванг.

Тия селскотрудови пинизи – „аз не съм оттука“ и „не съм от тях“ – не нам!

Ти изсра лайната и ще си ги изядеш! Без абсолютно никакво извинение!

Веселина Томова

«