« Върни се назад Публикувано на 28.08.2014 / 14:11

Нора Стоичкова влиза в кандидат-депутатска листа на България без цензура от гражданската квота. Бареков: Не политизирам Фейсбук групи, давам шанс на всеки, който е срещу ГЕРБ!

Нора СтэоичковаНора Стоичкова влиза от гражданската квота в кандидат-депутатската листа на България без цензура в София и Ловеч. Специално за АФЕРА Николай Бареков заяви, че изрично е помолил Нора Стоичкова да излезе от Фейсбук групата „АНТИ ГЕРБ Време е…”, за да няма напрежение и спекулации, че той стои зад тази група, или че я манипулира по някакъв начин.

„При желание всеки от която и да е група на Фейсбук може да подкрепи наши кандидати, тъй като основната линия на нашата партия и нашите кандидати за депутати ще бъде линията на АНТИ-ГЕРБ. Именно поради тази причина привличам хора като Нора Стоичкова и други фигури, които са откровена алтернатива на ГЕРБ във властта. По никакъв начин не съм искал и не политизирам групата във Фейсбук „АНТИ ГЕРБ Време е…”. Моята майка членува в тази група като гражданка със своята позиция. Без да политизирам, съм готов да дам място в нашите листи на личности, които показват позиция срещу управлението на ГЕРБ, а право на всеки е дали да подкрепи или не нашите листи”, коментира още Бареков за АФЕРА.
Afera.bg

«