« Върни се назад Публикувано на 11.04.2022 / 22:27

НОВ ШОК! – НАЗНАЧИХА ЗА ЗАМ.ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ЧОВЕК НА ГЕРБ БЕЗ НИТО ДЕН СТАЖ В РАЗУЗНАВАНЕТО, РАЗПИТВАН ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ЕВРО СРЕДСТВА, НО БРАТ НА ЗАМ-МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ! „ А ЗА НАС, СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РАЗУЗНАВАНЕТО, ОСТАВА ДА РАБОТИМ ПО ОНЗИ КАЗУС, МОРСКИЯ, КЪДЕТО НЕ СА СЕ СЛУЧИЛИ ЕДНИ НЕЩА, КОИТО МАЙ СА СЕ СЛУЧИЛИ, НО НЕ СЪВСЕМ. СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА…“

Нов шок в службите – кадър на ГЕРБ инфилтриран като заместник – председател на Държавна Агенция „Разузнаване“ /ДАР/.

Подготвят го за Председател на разузнавателната служба.

Здравейте, Афера.

Пишат ви служители от ДАР, разузнавателната служба на България. Докато работим по въпроси и казуси, касаещи националната сигурност на България, някак тихо и подмолно в службата бе назначена поредната Калинка на висш ръководен пост.

В случая дори си идва с името – Калин Цеков, новия заместник председател на ДАР.

По интересното в случая е, че същият няма и ден оперативен опит в Разузнаването – видно от автобиографията му. За сметка на това обаче има брат, заместник министър на финансите – Андрей Цеков.

В тази връзка много бихме искали да попитаме Кирил Петков и Асен Василев, как така правителството на промяната назначи на такъв отговорен ръководен пост поредната Калинка на принципа Батко- Братко. Нали точно те парадираха и тръбяха, че с това е свършено.

Наясно ли са двамата господа управляващи, че с поредното си братско назначение застрашават националната сигурност на България.

А наясно ли са, че въпросният Калин Цеков е в топли отношения с ГЕРБ и МВР-Мето, видно от изненадващата му стремглава кариера в МВР и снимките в интернет. Известно е, че от ПП работят с Гугъл и би трябвало да са запознати с това.

За поредното безумно назначение на Кирил Петков и Асен Василев свидетелства и факта, че двамата не са си направили труда да проверят кого назначават – от наши източници  МВР разбрахме, че към момента калинката на ПП  е разпитван за злоупотреба с евросредства от европейската прокуратура по проект в МВР, по който Калин Цеков е ръководил и отговарял.

Толкоз за продължаващата промяна.

А за нас, служителите на разузнаването, остава да работим по онзи казус, морския, където не са се случили едни неща, които май са се случили, но не съвсем. Совите не са това, което са….

До новите братски назначения и  недоразумения…

«