Публикувано на 15.07.2020 / 11:20

НОВ УБИЙСТВЕН ЗАПИС НА БОРИСОВ С ШЕФА НА КС „БРАТИНЬО“ БОРИС ВЕЛЧЕВ! БИЯ ТИ ПОСЛЕДНА ДУЗПА, БОРИСОВ! НЕ МОЖЕШ ДА Я ХВАНЕШ!

НОВ УБИЙСТВЕН ЗАПИС НА БОРИСОВ С ШЕФА НА КС „БРАТИНЬО“ БОРИС ВЕЛЧЕВ! БИЯ ТИПОСЛЕДНА ДУЗПА, БОРИСОВ! НЕ МОЖЕШ ДА Я ХВАНЕШ!

*НОВ УБИЙСТВЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ С БИВШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ПОНАСТОЯЩЕМ ШЕФ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД БОРИС ВЕЛЧЕВ!

Veselina Tomova · НОВ УБИЙСТВЕН ЗАПИС НА БОРИСОВ С ШЕФА НА КС „БРАТИНЬО“ БОРИС ВЕЛЧЕВ

„Boyko#Borissov&Boris#Velchev# – KOGA###?

„Пак един глас, който много прилича на Бойко Борисов – този път в задушевен разговор с „братиньо“ Борис Велчев, понастоящем шеф на Конституционния съд. Още ли има някой, който вярва кое е основното ОПГ в държавата?

#БъдетеНаивни“

Стенограма на записа:

Бойко Борисов: С тебе мога винаги…

Не, не, беше кратък разговор… С този Стати на УНССС /б.р. бившият ректор на УНСС/ беше по… Щот аз му казах, утре ще  дойда, ще ти дам парите, но паралелно с това вкарвам … и от хотела ти в Гърция дотука ще дойдат по това… Аааааа, викам, сладур такъв… ще ме притискаш… Аз утре че дойда, ще разберА и ще ти кажа… Четири милиона и половина станаха на 16 милиона и половина, щото трябва да му построиме и хотела…  Ебах го…

Боре, не може така! … И не можеш да уволниш зам председател на студентския съвет, щото не искал да го… После уволнил моя заместник министър на правосъдието, са мое да е от ВМРО, мое да е от…, ама се едно некак си ме шляпа и мене през ръцете…

Да ги върне! Да си праат избори и да ми подскажеш, мое да пиеме едно кафе утре, вдругиден и да ги…

Е, да, те така го водят, точно, точно, това праим…

Е наште пък са обратното, но така или иначе трябва да се умират… Абсолютно верно.

Да… Добре, жив и зрав. Айде, братиньо…

Бия ти  последна дузпа, Борисов! Не можеш да я хванеш!

„Независима съдебна власт“ ли? С Борис Велчев на „братиньо“, представям си с Цацаров и Гешев на какво си…

Оставка!

Оставка и на бездействащия за всички записи с теб и снимки с чекмедже пълно с милион евра – Иван Гешев!

Веселина Томова

 

Коментари 85 за
“НОВ УБИЙСТВЕН ЗАПИС НА БОРИСОВ С ШЕФА НА КС „БРАТИНЬО“ БОРИС ВЕЛЧЕВ! БИЯ ТИ ПОСЛЕДНА ДУЗПА, БОРИСОВ! НЕ МОЖЕШ ДА Я ХВАНЕШ!”

 1. Вече не съм педерас. Моят другар от Доспат вече не ме шиба. Изобщо давам го многу мъшки. Само от време на време си играйме наште игри с Фелипе Димитрофф – кулегата.

 2. Само да попитам !
  Може ли БМБ още малко да се позабави с оставката ?
  Сапунката става все по-интересна.
  Хубаво ще е да видим и другите епизоди.

 3. Браво Томова, невероятна дузпа и златен гол, т.е. внезапна смърт. Продължавай да МАЧКАШ.

 4. Бойко казва често :“Ебал съм ги“, „ебах го“ и т.н.
  Искам да попитам читателите на „АФЕРА“, дали има мераклии да наебат ебача Бойко, защото от лафовете му излиза, че е привърженик на този спорт.
  Предлага се охранен мазен мафиотски задник за клецане, кой както иска и може.

 5. Велизар Енчев
  АФЕРА ликвидира и Конституционния съд От днес всяко решение на КС е под въпрос Председателят на КС е под въпрос
  Всъщност самият КС вече е под въпрос
  УНСС да се чете Утре Носи Съответната Сума!
  За Б.Б. не си струва да говорим – той е приключил!
  Има ли институция, която да не е поразена от мутренския вирус?
  Журналистът Велизар Енчев, Фейсбук

  1. Във ВКС е страшно
   Пишат глупости и нищо не може да ги спре
   Само парите ги интересуват
   50 хиляди лева на състав и са твои

 6. Дали той а покани или тя отиде, няма значение. Защо никой друг посланик, вкл. от ЕС, не отиде? Това е обида и намеса, от където и да го гледаш. Трябва да сме пред американското посолство и да викаме продължително и силно: ЯНКИ ВЪН…..

 7. ТО ТОЗ ЧЕ ЩЕ ПАДНЕ ЩЕ ПАДНЕ , АМА ПРЕДИ ТОВА ЩЕ ЗАВЛЕЧЕ СЪС СЕБЕ СИ И ОЩЕ МНОГО „ГЕРОИ“ ….. КАКВОТО СЕ Е ОПРЯЛО ДО ГЕРБ ПОВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ….

 8. Г-н Стефан Стефанов (практикуващ адвокат и доскорошен дългогодишен преподавател по право в СУ „Св. Климент Охридски“):
  „Гледам го сега главният прокурор и се чудя дали да му дам поле за изява? Много го харесвам и ще му дам подсказка.
  През 2012 г. в Пловдивския съд имаше едно много интересно дело. По делото имаше едно СРС, в което се говореше за един високопоставен пловдивски магистрат, който бе поискал шестцифренна сума за да оправи едно дело. Магистратът бе описан като *пълен, с очила*, а и името му се споменаваше. Прокурорът по делото потвърди пред съда, че се чуват имена и шестцифрени суми и каза , че се касае за *ОПГ*, така е записано в протоколът. Съдът веднага засекрети делото без да постанови това в протокола.
  По – интересно беше едно ВДС. На видео файл се виждаше как високопоставеният магистрат си иска сумата от един осъден на тринадест години затвор. Файлът беше правен в някакъв ресторант. Виждаха се осъденият, баща му и магистратът.
  Когато делото стигна до ВКС съдиите Мавров и Имова разпоредиха доказателствата по делото да бъдат унищожени. А дано, ама надали.
  Чудя се сега какво ще стане ако някой вземе та изпрати *унищожените доказателства* на президента или руският посланник ?
  Сега трийте и размазвайте, господин главен прокурор!“

 9. ТОЛКОВА ГНУСЛИВА РАБОТА, ЧЕ НЯМА И НАКЪДЕ!!!
  Днес е 15 и трябваше да бъде отстранен-КАЧЕСТВЕНО според едно предсказание!!! Но…ЕНП е същата МАФИОТСКА ПАРТИЯ като герб, МАФИЯТА ГЕРБ!!! Затова и мълчанието от там е ОГЛУШИТЕЛНО!!! ЕП е също толкова КОРУМПИРАН като нашия парламент!!! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЕП, СА КАТО НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!
  ЗНАЕМ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАМЕ, НО НЕ ЗНАЕМ КАК!!! ОТ РАЗХОДКИ НЯМА СМИСЪЛ!!! ЗА ВАРНА КОНКРЕТНО РАЗХОДКИТЕ ПОКРАЙ И СЛЕЕД ГУЦИ-ЕДИН ОТ ТЯХ, ИЗ ЛАРГОТО, ИЛИ ПО ВАРНЕНСКИ ГЕЗМЕТО ВСЕКИ ДЕН ГО ИЗМИНАВАМЕ И НАКРАЯ ВИЖДАМЕ КАК ПРОТЕСТИРАЩИТЕ С ПСУВНИ СЕ ОТКАЗВАТ!!! МОЖЕ ДА Е ЗА ДВА ЧАСА, НО ДА Е КАЧЕСТВЕНО!!! С РИСК ТОВА КОЕТО ЩЕ НАПИША И НЯКОЙ ДА МЕ ПСУВАТ, ЩЕ КАЖА ЧЕ ОТ ТОЗИ ПРОТЕСТ СМИСЪЛА СЕ ГУБИ, ЕНЕРГИЯТА СЕ РАЗПИЛЯВА, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ БЛОКИРА АСПАРУХОВ МОСТ И ЖП ЛИНИИТЕ ПОД НЕГО!!! ВСИЧКО ОСТАНОЛО Е НИКАКВА РАБОТА!!!
  ВЕЛЧЕВ И ФИЛИПЧО УТРЕ ДА СА СИ ПОДАЛИ ОСТАВКИТЕ!!! МУТРОПОМИЯРА ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР!!!

 10. Почти никога ИНТУИЦИЯТА ми,не ме е подвеждала,никога не съм харесвала този въпросния ,меката китка Борис Велчев,говорещ като другата мека китка Венелин Петков,бтв,когато хората говорят много и не казват нищо,там работата не е чиста,винаги усещах че,тази мишка от снимката борис велчев-е етично нечистоплътен човек,ето накрая излезе….
  ВЕДНАГА ОСТАВКА НА ТЕЗИ ДВАМАТА от снимката,веднага…
  Сега очаквам запис със другата мека китка Филип Димитров,който работи срещу България и Българския Суверинитет,ненадминат слуга на лицето бойко методиев борисов….

 11. Колегата Б. Велчев не е съвсем педерас, като мене. Даже той е съвсем малко. Просто от време на време го оправят – като мене.

 12. Тази сутрин,нагълства това нещо от снимката,мъчно му било за нас,а същевременно избива хора,в буквален и преносен смисъл,психически и физически,унищожи родителите ни….
  Как е възможно,човек толкова ОЦАПАН И ЗНАЕЩ ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ГЕНОЦИД,срещу угнетената част от обществото,да лъже и да го играе загрижен,такова нещо,за първи път виждам през живота си,престъпниците които бяха насядали около него,знаят че лъже,но всички със наврени носове в бюрата!!!Нямам думи!!!
  Понеже Бог му дава все пак някакъв шанс,той вместо да се смири,и да не прави поредното популистко изказване,той пак нагълства….
  Така че ШАМАРА не закъсня,чудесен запис!!!
  Детска болница ще прави,защо чак сега БЕ МУТРО ПЕЗЕВЕНГИН,след 10 години,искаш да получиш индулгенция,и като си легнеш да кажеш,аз им…..със 200 ….пак на тези,като нас….
  Свърши се Мутро,пътник си,при бай Ставри!!!
  Няма милост за човек,който си играе с чувствата и психиката на Народа в такъв момент….
  МУТРО ВЪН!!!

 13. ПЪЛЕН БОЙКОТ! АКО ТРЯБВА И ЩЕ ЗАПЛАШИМ СЪС СПИРАНЕ ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ. НЯМА ДА ХРАНИМ ХОРА НА ВИСОКИ ИЗБОРНИ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ, ЗА ДА СЕ СЪЕШАВАТ С ДРУГИ ЛИЦА, ИЗВЪРШВАЙКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е СТАНАЛО ВЪВ ВСС. СНОЩИ БЯХМЕ 3-4000 ДУШИ. ПОЛИЦИЯТА – 500 ДУШИ. КЪДЕ ВИ Е ДОСТОЙНСТВОТО? КЪДЕ ВИ Е ЧЕСТТА? СЪБУЖДАЙТЕ КЪМ МАСОВИ ПРОТЕСТИ, А НЕ ПРОСТО НЯКОЛКО СТОТИН.

 14. Боко Тиквата Бай Хуй - Главната Мутра на Републиката каза:

  Мутрагеньо разговаря с Братиньо.Това звучи гордо!

  1. Простете, но на мен ми звучи между „брато“ и „браНтиьо“!

   пп. според жаргонния уличен речник „брантия“ – „Раздрънкана“ от много ползване жена, Синоним на к*рва!

 15. Мале банкянския освен Севда ТВ май си има и радио – ма как ли се казва?

 16. борис велчев – този мърльо, който седя в прокорорския стол и не свърши за 1 лев работа. Ма бил преподавател – потрес , и като си преподавател, чии …. го търсиш при бандита ? Ами другите ректори, за нуждите на които няма кой да се обади на бандита ? И къде е разликата в разговорите на Бобоков и твойте лигавения? Айде бързо приготви за Каскета 1 млн. гаранция – търговия с влияние мръснико !

 17. Как трябва да се развият нещата след оставката е ясно – силен служебен кабинет, който да прекърши гръбнака на ГЕРБ и да осигури избори, свободни от герберски манипулации. Борисов трябва да бъде съден публично с цялата строгост на закона.Това ще е поучителен морализаторски театър за народа, какъв се вижда веднъж в живота. Абсолютно необходим за въстановяване на моралната вменяемост на нацията ни!

  Като организирана престъпна група ГЕРБ ще бъде забранена, собствеността й – конфискувана и кадрите й – примерно до общински съветник и началник отдел, политически назначенец в държавната администрация – лустрирани за пет години от изборни постове, държавни служби и ръководни позиции в държавни фирми. Хараланещите интелектуалци по преценка на медийните ръководства и университетското самоуправление ще бъдат лустрирани за пет години като говорещи глави и педагози от всякакъв калибър. Интелектуалците, които пък имат повече връзка с реалността и могат да дават смислени обяснения на ставащото, ще трябва да се понапрегнат повече тези месеци. Ще има кръгли и правоъгълни маси, дипломни работи, докторски дисертации и хабилитационни трудове. Ще се умува и там как бе възможно всичко това.

  Кой ще спечели новите избори – който ги спечели! Ще има широка коалиция, може би подобие на тройната, но този път без ДПС. Дневният ни ред обаче ще бъде съществено изменен. Страстването на Борисов не само с „държавата“, ами с „евроатлантизма“ и капитализма неизбежно ще разклати сериозно устоите им! Натовският генерал Радев, отличник на американска военна академия, говорещ гладко английски, наистина сега е най-удобното лице на България пред западните партньори. Които утре ще се плеснат по челата и ще ни кажат, „леле, как ни будалкаше оня селянин Бойко“, ама ние хич не му се връзвахме! Капитализмът ще трябва да загуби мутренския си чар. Каква прозападна, прокапиталистическа партия на реда и закона, трудолюбието и предприемчивостта, патриотизма, класовия мир и сътрудничество – нещо като старата ХДС в Германия и Италия – ще може да се оформи от това – предстои да видим.

  1. Капитализмът не може да загуби мутренския си чар. Защото той изначално, по рождение си е мутра. Родил се е мутра като е атакувал с мутри Бастилията. По мутренски е гилотинирал своите водачи като Робеспиер и Марат. Избил е мутренски един милион французи от шест милионна Франция, което е 18% от цялото население. Направил е от църковните храмове конюшни и се е гаврил със свещениците. Хвърлил е в пламъците на завоевателните наполеонови войни цяла Европа. Милиони европейци загиват от куршуми и от глад в наполеоновите капиталистически войни.

   Изби между 10 и 20 милиона други европейци в ПСВ, за да си разпредели монополните пазари. Върху неговата алчност тежи съмнението за пандемията на Испанския грип, с генезис Китай и пренесен от Канадски войници в Европа. Върху неговата алчност тежи и сегашното съмнение за стартирания корона вирус SARS-COV-2, изкуствено създаден.

   Същият мутренски капитализъм, в кафяви дрешки, разпали ВСВ в Европа, в която загинаха 27 милиона граждани на СССР, 9,7 милиона германци, 6 милиона поляци, 6 милиона евреи, 1,6 милиона югославяни, 500 хиляди французи, 380 хиляди британци… а в далечния изток загинаха 30 милиона китайци, 2 милиона японци; американският народ даде 450 хиляди жертви…

   Същият мутренски капитализъм стартира сегашната икономическа криза, чрез преднамерен колапс на световната икономика и с пълзящ геноцид над цялото световно население, само и само за да може да се рестартира, да оцелее, да си запази награбените световни богатства, за да избегне революция и връщане на народите на ограбеното от тях световно богатство. Предстоят още „екстри“ на любимия ти капитализъм, който както и да се маскира винаги ще бъде мутра: 5G – за да ти промива по-ефективно бедния мозък, а като страничен ефект да те разболява, заедно с децата ти; ваксиниране на 7 (седем) милиарда от 7,5 милиардното човечество – за да са безплодни децата ти, да се разболяват от рак, алергии, аутизъм, МС, а и като начин за чипиране с течни силиконови нано чипове; чипиране – за да си безнадежден роб на стопаните на световните богатства и за да бъдеш отлъчен окончателно от Бог.

   Не си ли запознат с GEORGIA GUIDESTONES в най-голямата капиталистическа „демокрация“ – сатанинският план на капитализма от 1979-1980 г.? Потърси в гугъл и се запитай защо бил гейтс не си гледа супер печелившия бизнес в Майкрософт, а се занимава с ваксинации!?
   Заповед №1 на сатанистите е да поддържат населението на планетата до не повече от 500 милиона (не се споменава „души“). Защо? Защо не искат всички да живеят, а само някои? Това ли ти е капитализъм без мутри? Защо искат милиарден, многомилиарден геноцид? Мислил ли си по въпроса? Защо искат да не им дишаме въздуха и да им е чиста планетата? – ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ТЯХНА – НА СВЕТОВНИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ МУТРИ!

   Излишен си глупако! Излишни са децата ти и техните деца ще бъдат излишни при капитализма. КАПИТАЛИЗМЪТ Е РОДЕН КАТО МУТРА и ще умре като мутра, а ако не умре – ще трябва да умрат 7 милиарда души, а останалите 500 милиона ще живеят като слуги, роби, биороботи.

   Ти какво избираш? – Да умреш или да бъдеш наведен роб? А децата ти – да умрат или да са наредени биороботи?
   Това са твоите две опции при капитализма. Това е капиталистическото бъдеще за твоите деца и за децата на твоите деца, при условие, че успеят да родят.

   1. Добре си го казал, колега! Гледа ли Фурсов – Човечеството ПРОСТО е отработило функцията си за световния елит.
    https://www.youtube.com/watch?v=vYx3fVPtI1Q

    П.С. само внасям една корекция: нано-гелът не се вкарва в човешкото тяло с „ваксините“, а с „тестовете“, достатъчно е само докосване до бокалната повърхност или „вземане на кръвни проби“. „ваксините на Бил Гейтс“ са само контролирана утечка на информация, за да могат хората да се фиксират върху тях, а през това време незабелязано да тече процес на „масово тестране“

   2. Пол Крейг Робъртс го е обяснил почти същото, без историческата интерпретация в началото.

    Но е дал и доста интимности за механизмите на „Приватизацията“ , инфлацията и т.н. Все пак той е икономист и съветник на Рейгън 🙂 . И си ги нарича грабители, а управляващите, които провеждат такава политика идиоти или предатели(шпиони). Връзката е по-долу.

    Модела е интернационален и България е една от неговите жертви. Константин Павлович, мир на душата му, го обясни в лекциите си.

    Сталин е бил наясно с Макиндер и идеите му. Макиндер стои зад Деникин и компания. Наясно е със заверата на Троцки и ФЕД и т.н. и т.н. Да не говорим за Протоколите 😉 .

 18. Във връзка с „меки китки“:
  100% от написаното е истина. Няма нужда разследващи журналисти да го проверяват. Като се почне от това, че членът на политбюро на ЦК на БКП Борис Велчев е бил доносник срещу партията си на полицаят Гешев преди 9.9.44г. с псевдоним „Обущарчето“ и неговите „подвизи“ на по-късен етап, мине се до наклонностите на внука му Борис Велчев, което е най-малкия му грях, защото е тотално обвързан с мафията отпреди да стане още главен прокурор и се стигне до Филип Димитров, член днес на КС и ноторно известен луд хомосексуалист още като ученик в 114 Английска софийска гимназия, тогава „Лиляна Димитрова“. Това е част от приятелския кръг на перкащия с 200, ама май думите на онзи, когото убиха в Пирогов, за кмета на Симитли и обвързаността му с ББ ще се окажат верни.
  За написаното от Вас да бъдат изхвърлени „двамата педали от КС“ мисля, че тяхната ориентация и нравственост не са единствените аргумент за подобно оправдано предложение. За това има и други, още по-сериозни причини като ненормалност и обвързаност с мафията, поредно доказателство за което е и записът, публикуван от „Афера“. Между впрочем народът иска оставката на Борисов и по тези поводи. И ще я получи…

 19. Фондация''Бъдеще за ПРАЗНО нощно шкафче'' каза:

  БОРИС ВЕЧЛЧЕВ собственик на финансова ПИРАМИДА “Ийст Уест Интернашанъл’ завлякла през 90 те хиледи бг граждани с ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ $ и Лева
  Итози измамник МОШЕНИК -мафиот с бяла якичка още в съдебната с-ма
  Това е НЕДОПОСТИМО
  ОСТАВКА

 20. „Случващото се е кавър версия на протестите от 2013-а, доколкото е взрив на опит да се инсталира на ключова позиция чудовищна фигура. Сега станахме свидетели на една рейдърска акция на прокуратурата в президентството“.
  Това каза пред БНР д-р Николай Михайлов – психиатър и богослов. Той определи като безпрецедентен акт на посегателство срещу този, който олицетворява нацията, „нахлуването на въоръжени да зъби“ представители на прокуратурата, за да обикалят около президента, търсейки негови подчинени за документални престъпления:

  „Това е нещо юридически и политически невменяемо. И понеже има една поредица от невменяеми актове, заедно с компромати, които нахлуха през образите от телевизионните новини, свързани с премиера – чекмеджето му и неговият револвер – стана ясно, че този политически образ, който наследихме в резултат на 30 години преход, става пределно отвратителен и напълно нетърпим. Това роди този взрев на осъзнаване, че така повече не може“.

  По думите на психиатъра българите имат много остра интуиция за „безобразие на образите“ – така е било с Делян Пеевски през 2013 година, така е и сега с тези „антропологически близнаци“ Бойко Борисов и Иван Гешев:

  „Те са свързани не само по логиката на тяхната зависимост и по логиката, че си разпределят услуги, а и по силует – по характеристиките на човешкия тип. Това много усили ефекта и произведе това взривно недоволство на хората, които въпреки епидемията се явиха на улицата, за да изразят това“.

  Според д-р Михайлов по-нетърпимият феномен е този на главния прокурор, защото той се е утвърдил като „гарант за невъзможното право в България“.
  Психиатърът заяви, че Борисов сега е застрашен политически заради това, което „произведе“ главният прокурор.

 21. Браво, Афера ! виждам , че проправителствения сайт 24 часа цитира АФЕРА ! и влизат в обяснителен режим …. БРАВО !

 22. В КС има двама педерасти- споменатия в разговора и Фильо „Меката китка“. Фильо е слаб юрист, просто му намериха работа, да не е пенсионер. Но и двамата ги прати там друг техен събрат- Износен Плевнелиев. Вместо да сложат читави, умни, скромни, начетени, морални професори и съдии, те пратиха егати боклуците там. Като се пенсионират ще лапат пенсии, които си гласуваха- 86% от заплатата.

  1. Е да де, НОО заплатките там са 10 000 на месец, за 5-8 дела, които „гледат“ в рамките на една година. Но пък „тавана“ на пенсийките им е 1 800 левчета, / ако не са си го актуализирали/ със секретно постановление на МС, с което са си определили този „таван“ за министри, зам. министри, премиери и депутати….А по Конституция всички сме равни, ама някои са по-равни….

 23. Публична тайна е, че статев сви парите за новия корпус на УНСС. После поиска още от правителството, Статев е доносник на ДС, има имоти в Гърция, милата му в Симеоново е като палат, пък и турил параклис вътре… Егати лицемерието.Не си знае парите. Окъде ? За осем години, докато бе ректор, заплатите на персонала в УНСС не мръднаха, мизерия голяма.
  А другия го бяха хванали за топките, докато бе на старата си длъжност, защото имаха компромати, Цветанов ги знае тия работи. Снимали го в хомо пози- в Търново и Цигов чарк. И изпълняваше, каквото му кажат, после като „заслужена награда“, го пратиха в КС.

 24. Педерастчето Бориту Велчев – БКПист аристократ ходатайства за крадеца – доносник на политическата полиция от УНСС Стати Статев. Дръж се Боре да н,ти го забият с 200 у дупарата. И да си се върти, върти… Да не се докачи и съпругът ти от Дуспат.

 25. СИКаджията е до ушите в помия! Това гнусно нищожество ни управлява все още и дава всичко, за да продължи да ни управлява. Свалянето на простата, нагла и крадлива Тиква с всички възможни средства е вече не само висш патриотичен дълг, но и проява на инстинкта за самосъхранение, ако поне това е останало у тоя нещастен народ…

 26. ПРАВОСЪДИЕ ще има само ако народа вземе нещата в свои ръце и започне да изпълнява присъдите на жълтите павета!
  В името на пребитите ни деца по площадите! Аз съм готов!

 27. БРАВО АФЕРА! БРАВО ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ИСТИНСКИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЗА БЪЛГАРИЯ!

   1. Много си прав, Ганчо! Най-важна е граматиката, не смисъла на написаното. Като в правото, не е важно престъплението, а процедурата по която се преследва. Има ли давност, има ли грешки в процедурата, на практика няма престъпление. Затова Ганчо, Прокурорчето е „независимо“ и със седем годишен мандат. Премиера си го избира, и като си отиде, оти неговият мандат е по кратък, независимото прокурорче, го пази до края на своя мандат. Анадънмо! На чист догановски! Не е важно съдържанието, а опаковката. 30 години от лъскави, по-лъскави, а вътре спаружени лайна наследници на фашисти и комунисти! Демокрация на най!

   2. Не използвай „патриот“,замени го с „родолюбец“.Патриот – звучи като: предател,тулуп.

   3. Изтървал една буква и чудо голямо. На всеки се сучва, когато бърза, или е афектиран……ГанчООО! Само ти ГанчООО си безгрешен…..:)

 28. Преди моментално се поемаше от всички сайтове,сега само…Свободно слово и Narod.bg……..гледах няколко пъти никой друг,очаквах най-вече Фрогнюз и Факти.бг…..да поемат записа,но пълна ТИШИНА….
  УЧУДВАЩО???

  1. не се учудвай, например Огнян Стефанов от Фрогнюз, а е мръднАл, а са го вкарали в кауша, сигурно вече е заплашен с подобни действия, така действа хунтата

 29. Смешев пита до Конституционния съд за президента за някакви измислени обвинения по заръка на Тиквата ,
  а пък Тиквата си говори на “братйио“ с председателя на КС. Бойко Тиквата кадрува в съдебната система.
  Атакувал е президента щото искал да му седне на столчето още 4 годинки… безгрижна службица

 30. В МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ОПИТАХ ДА ГО ПУБЛИКУВАМ В ГРУПИТЕ СИ МЕ ОГРАНИЧИХА ДО 21 ЮЛИ, СМЕНИХ ПРОФИЛА И НЕГО СПРЯХА! СКОРО НЕ БЯХА МЕ ОГРАНИЧАВАЛИ И БЛОКИРАЛИ, НО МУТРАТА Е РЕШИЛ ДА НЕ ПОДАВА ОСТАВКА И ПАК МЕ ПОЧНАХА!

 31. Тъпото е, че при гербаджиите няма „врътки“. Има само гепене.
  То за „врътка“ се изисква да си по-умен от другите. И така да гласиш нещата, че всичко да е формално законово, ама кинтите накрая да са в твоя джоб…
  Тия галфони гепят като обезумели. Против всякакви норми и закони.
  Смотано, примитивно и безпардонно!
  Освен това са толкова тъпи, че са убедени, че това може да продължава до безкрайност.
  А самия тулуп е толкова прост, че си е повярвал, че може да гепи и от „началниците“.
  Американците могат да простят всякакво долно , жестоко и гнусно престъпление, но някой да ги „гепи“ – никога!!!

 32. Mamma Mia! Това Министър председател ли е?! Или е Тулупу ди Тути Тулупи?!

 33. Toa Стати Статев е долен агент на ДС.
  Студентските съвети се избират на политически принцип.
  Затова в Университетите всички „Студентски съвети“ са свидетели на корона от седмия ден. Задължително!

 34. Е, и какво от това! Така се е окопал в обществото Бойко Борисов, че никакви мирни протести не могат да го свалят от власт! Основните медии, телевизии, вестници, сайтове са се строили в кръгова отбрана и така изкривяват новините, че Борисов, Гешев и партията ГЕРБ се представят като жертви на изкуствено създадени от тях врагове, с които в комбина до скоро заедно крадяха народна пара! И така успешно го правят, защото получават подкрепа от ЕС и САЩ! Ти да видиш! Демокрация в действие.

  1. е, и какво от това? Колко от българите им вярват на тези „медии“ – само зомбираните бабички. Ама тези бабички и без това ИСКАТ ДА СА ЖЕРТВИ. КОПНЕЯТ за кризи като „корона“ за да се чувстват застрашени и с опастност от заразяване. Това е психологически феномен – искат да си осигурят внимание, да се чувстват „жертви“, да ги страхуват, да има „потенциална опастност“, защото са с промити мозъци.

 35. В записа, най-вероятно се коментира Стати Статев – ректор на Университета за национално и световно стопанство/УНСС/ през периода 2011 – 2019г.
  Вероятно през този период – т. е. през управлението на ГЕРБ, е направен и записа.
  Нали си спомняте, че преди години, този ректор на УНСС, ревеше по медиите, че няма пари да дострои някаква сграда на УНСС. По този повод доколкото си спомням имаше и среща в МС, на която среща мутрата бойко му обеща да се отпуснат милиони за дострояването.
  Затова, според мен, може да се направи извода, че лицето, с което мутрата от Банкя разговаря, ходатайства пред бойко, да се отпуснат държавни средства на УНСС за това дострояване.
  /Афера, понеже не можах да разпозная гласа на Борис Велчев, ако е възможно да се внесе уточнение/.
  От записа е видно, че мутрата бойко има информация, че Стати Статев през същия период строи и хотел или вила в Гърция. Затова и бойко казва „…ебах го, иска да му построим и хотела ли…“.
  Всеки строителен предприемач, изпълняващ обществени поръчки, или извъшващ СМР със средства на клиента, ще ви „светне“ с какви финтове – боравене с количествено-стойностните сметки, може с отпуснатите средства на клиента – да изпълни не само поръчката, но и да задели за себе си – я за хотел, я за вила и пр.
  В този смисъл, вероятно част от отпуснатите средства на УНСС за дострояването на сградата, вероятно са отишли и към хотела на Стати Статев в Гърция. И, че МУТРАТА БОЙКО Е НАЯСНО С ТОВА. Но въпреки това, чрез МС, или чрез някое от министерствата е „отпуснал милионите на УНСС“.
  Виждате за какви зависимости става въпрос. Мутрата бойко ще отпусне средствата на УНСС, но Стати Статев, трябва да върне на работа уволнените хора на същата мутра. Типично за мафията. Услуга за услуга. И после ще очакваме обективност от Конституционния съд – решенията му винаги ще са в полза на УПРАВЛЯВАЩАТА ПРЕСТЪПНА ХУНТА.

  1. Всичко, което казваш, е точно така.
   Стати Статев и повечето „ректори“, както и Буда и Сокола са агенти на ДС.
   Така и не се проведе иситинско прочистване и още патим. 30 години крадат и безчинстват безнаказано, а САЩ и ЕС се правят че не забелязват.
   Позор за „демокрациите“!
   Колосален фалш, вкл. и операция „корона“

 36. Преди всички сайтове поеха записите и снимките…
  А сега никой не отразява този запис,просто не разбирам ЗАЩОООО???
  Пълна ТИШИНА….

 37. Баце наистина е много прост и така и не разбра, че вече се е на бутало отзад и колкото повече мърда то повече си се върти.

 38. Начи излиза толупа е атакувал президента щото искал да му седне на столчето още 4 годинки
  НСО и безгрижна службица..

 39. Султанът си има велик везир, който казва това, което самият султан иска / или не иска да каже. Везирите се сменят, султана остава.

  Че така е било преди 200 години, за „нашата демокрация“ няма значение.

 40. „БРАТИЙО“, казва накрая толупа, а не БРАТИНЬО“, това е на банкянско-шопски, и е обръщение между особено близки един на друг хора… това само потвърждава тезата, че „ОКТОПОДА“ на организираната държавна престъпност се е разпрострял навсякъде, тежко и горко на народа

 41. Човека направил записа е бил много близо до ББ в автомобила. Същият човек е направил и снимките в спалнята. Обикновенно те предават най-близките хора. Кой беше най-близо до Борисов последните години и е имал достъп до спалнята и винаги пътува с него в автомобила??? Отговора е само един. Севдалина Арнаудова чийто баща- бившо ченге е работил за Божков.

 42. Преди два дни Мустафата направи голям номер-хем каза , че е за протестите , хем зад гърба ни му каза да не дава оставка!
  Протестите трябваше да са срещу американското посолство!!!!

 43. Златка Господинова Българо-руски клуб Хасково каза:

  Ето още кой е влизал у дупарата на Банкянския Тулуп с 200!!!

 44. Добре са го подслушвали ,а измисленият велик полицай не се е усетил. Недосегаемият.

 45. Тоя Бойко Борисов се оплел и обвързал само с бивши мъже и тъпи „кърджалийски П“, за да няма конкуренция и той да е винаги Алфа мъжкаря.
  Това, което се чува от записа е поредния работен монологичен диалог на доктор ипжинера, женерала, твореца, съзидателя и оправяча с 200.
  Той толкова е самовлюбен в себе си, че очаквам докато мине вота на недоверие да си посегне сам.
  От анализа на записа, който направих се оказа, че е направен с дрон, на който е имало 2 голями звезди и буквите РР.

 46. Тоя Бойко Борисов се оплел и обвързал само с бивши мъже и тъпи „кърджалийски П“, за да няма конкуренция и той да е винаги Алфа мъжкаря.
  Това, което се чува от записа е поредния работен монологичен диалог на доктор ипжинера, женерала, твореца, съзидателя и оправяча с 200.
  Той толкова е самовлюбен в себе си, че очаквам докато мине вота на недоверие да си посегне сам.
  От анализа на записа, който направих се оказа, че е направен с дрон, на който е имало 2 голями звезди и буквите РР.

 47. Това се отнася и за България.

  „Някои казват, че в САЩ е започнал системен срив … Сега либералният елит обяви война за основата на страната – бащите-основатели, конституцията, математиката, науката и английския език. Всичко това сега има признаци на „расизъм“. На този етап вече е невъзможно да спрем срива на САЩ – вече е късно. “

  https://www.youtube.com/watch?v=HbcAW1gNUw4
  По времето на Рейгън той надзирава и операците на ЦРУ.

 48. Моите най-искрени комплименти към “Афера”!За да има демокрация ,абсолютно всички медии трябва да минат обучение и да издържат изпит “Основите на демокрацията и четвъртата власт” под зоркият поглед на Веселина Томова!!!Във всяка друга нормална държава ,медиите досега щяха да са го изяли Лъжльото!!Респект още веднъж!

 49. Това, че централната власт ще се срине и вън от всякакво съмнение. Въпрос на време е. И ако областните утравители могат да бъдат сменени, остват обаче кметовете им остават по места, което в един момент ще се окаже проблем при едни следващи избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *