« Върни се назад Публикувано на 01.10.2017 / 21:39

НОВ СКАНДАЛ С ДЕРИБЕИ НА ГЕРБ! ГЪРМИ И БАЛЧИК С БЛИЗКИЯ ДО ЖИВКО „СУДЖУК ГЕЙТ“ – И.С.!

герб балчикПреди няколко дни сайта frognews.bg публикува, че: „ръководни функционери на ГЕРБ изнудват за пари бизнесмени от добричко и Балчик по модела „Суджукгейт”. Предприемаче са заплашвани, че ако не дадат 5 цифрена сума, бизнес проектите им ще бъдат замразени. В ролята на изнудвач влязъл гербаджия от областната структура на организацията в Добрич. Той отишъл при нарочената жертва, който развивал успешна дейност в Добричко, и казал, че иска парите от името на висш кадър на ГЕРБ.

Рекетьорът поставил и срок, в който средствата да бъдат изплатени. Условието било  те да се дадат на ръка, за да няма следи.  Заплашил, че ако това не се случи, срещу бизнесмена ще бъдат мобилизирани всички възможни държавни институции, включително и прокуратурата.

Гербаджията, който притискал бизнесмените, минавал за близък на Живко Мартинов.

АФЕРА разкри кой е „новият дерибей“ от ГЕРБ, който предстои да гърми по ГЕРБ схемата „суджук гейт“. Засега го отбелязваме единствено с инициалите му – И.С., тъй като АФЕРА подготвя поредица от скандални факти и шокиращи разкрития за рекета от страна на партийния функционер от ГЕРБ, прилаган срещу бизнеса.

И.С. заема високопоставена позиция в Балчик, а преди това е бил и шеф на Регионална дирекция на държавна комисия във Варна.

Засега ще открехнем завесата с разкритията на АФЕРА, които предстоят, че първата комисионна, заработена от високопоставения гербаджия в Балчик е била заради определена фирма, със … стелки. Разбирай, изтривалките, поставени в общинска сграда.

Лицето е изключително близко и с ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов, който даде фира със „суджук гейт“ в Добрич.

Очаквайте – конкрентни разкрития на АФЕРА по случая.

Afera.bg

«