« Върни се назад Публикувано на 05.09.2014 / 18:40

Нов асфалт и газификация на улицата, където живее бащата на служебния премиер Близнашки

БлизнашкиНов асфалт и газификация на една улица в с. Врачеш, Ботевградска община, където живее бащата на служебния премиер Близнашки. И асфалтът, и газификацията са извън плановете на общината и кменстовото. Това ми съобщиха мои кореспонденти от региона.

А Близнашки бие по точки Борисов и се появява в телевизора много интензивно. И говори за нов морал, за някакви демократични ценности, за политическа отгворност и т. н. Близнашки бие по точки и Тато – хитрецът обгрижваше родния си Правец по същия начин. С партиини и държавни капитални средства.
ulica2С какви очи се появява Близнашки пред медиите и си позволява да назидава обществеността? Годината 2014-та ли е или е 1953-та?
Хората в Берковица, Мизия, Първомай и Горна Росица са на улицита, а Близнашки урежда благоденствието на баща си извън регламента!
Бащата на служебния премиер вероятно е добър и безобиден човек. И има правото да ходи по асфалт и да удовлетворява битовите си потребности с природен газ. Не знам къде се намира синът му в тая конфликтна ситуация.
Любо КольовскиЛюбо Кольовски

Снимка:www.botevgrad.com

«