« Върни се назад Публикувано на 17.04.2014 / 8:35

НОВО СКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ В МВР: СКАНДАЛНИЯТ „ЦИГАРЕН” ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФ ОТ „ЖЕНСКИЯ ПАЗАР”, НАЗНАЧЕН ЗА ШЕФ НА 08 РПУ В СТОЛИЦАТА

 

Скандално известният с цигарените афери на Женски пазар в София бивш шеф на 03 РПУ – Вальо Симеонов тихомълком е назначен за шеф на 08 РПУ в София, научи АФЕРА. След гръмналия скандал, широко отразен в пълния си блясък единствено в АФЕРА, за покровителството на полицаи от 03 РПУ над нелегалните продавачи на цигари на Женския пазар, МВР трябваше незабавно да направи нещо. За пред обществото беше обявено, че Началника на 03 РПУ Вальо Симеонов е отстранен от длъжност, което разбира се не отговаряше на истината и той дискретно беше назначен за Зам. Началник на 04 РПУ София, вместо да бъде уволнен от системата на МВР завинаги.

Сега, покровителстван от приятелите си на високо, на които е съдействал по различни начини още като скандално известен шеф на МПС – тата на Софийско градско (СДВР), е предложен на Министъра на Вътрешните работи Цветлин Йовчев за назначение като Началник на 08 РПУ. Това естествено се прави скрито – покрито за да няма отново народно недоволство за скандалните назначения в МВР, ДАНС и други държавни институции.

Afera.bg

 

«