« Върни се назад Публикувано на 10.12.2019 / 8:35

НОВО РАЗКРИТИЕ ПО ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ УКРИВАШ ПОРТНИХ & ЦВЕТАНОВ!

НОВО РАЗКРИТИЕ ПО ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ УКРИВАШ ПОРТНИХ & ЦВЕТАНОВ!След като два месеца Бойко Методиев Борисов успя да похлупи, запуши и накара всички т.нар. големи медии и телевизии да мълчат за огромния пиянски скандал на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних в Хайфа, където Портних се напи и задърпа служителка на хотела да му прави френска любов, и след като единствен Сашо Диков успя да приклещи премиера на втория месец след избухването на скандала, разкрит от АФЕРА, и Борисов изрече безумното, че от Сашо Диков чувал за такъв скандал, позорното мълчание на властта и председателя на ГЕРБ Бойко Борисов продължава да е гробовно.

Гробовно мълчат и всички телевизии и „водещи“ медии.

Разбира се, сещате се защо мълчат. Нищо, че Борисов се пъчи, че сам извикал от Америката човек да следи „свободата на словото“, ега ти и гротеската.

Както първа АФЕРА писа Портних след като се напил зверски, задърпал служителка на хотела в Хайфа да му прави свирка, след което моментално се намесили службите и Портних скоропостижно е напуснал Израел с делегацията от Варна, която е била там за побратимяването на Варна и Хайфа.

Както АФЕРА написа и показа меморандума, който е трябвало да бъде подписан, той така и остава неподписан и посещението е тотално провалено поради безумното поведение на Портних.

АФЕРА се сдоби с нова информация за пиянско -сексуалния скандал с варненския кмет Иван Портних в Хайфа.

Когато АФЕРА разкри потулвания мега международен скандал, написахме, че Бойко Борисов се е обаждал на високо ниво в Израел за да оправя пияния Портних за да не бъде арестуван и срещу него да не бъде заведено дело.

Факт е била намеса Свише от българските власти за да бъде потулен скандала с ГЕРБ кмета Портних, укриван година и половина от българските власти.

От свои източници АФЕРА разкри, че когато Портних се е олял пиян и сътворил безобразието да дърпа сексуално служителката на хотела, и след като са се намесили израелските служби, водачът на варненската делегация – почетният консул на Израел за Варна Красимир Методиев изпада в паника.

Паникьосаният Красимир Методиев по искане на самия Иван Портних се е обадил на Цветан Цветанов. И всъщност Цветан Цветанов е бил човекът, който е започнал да звъни в Израел за да оправя злощастния пиян и витаещ Горе на черешата Портних.

Още през септември тази година АФЕРА се свърза с Красимир Методиев /преди да публикува разследването по пиянския скандал с Портних в Хайфа/ и подпита Красимир Методиев случило ли се е нещо чрезвичайно и скандално с варненската делегация в Хайфа. Красимир Методиев прибързано каза, че не помни нищо.

Борисов изрече пред Сашо Диков, че от него чувал за пиянските безобразия на Портних в Хайфа. Но не обели повече нито дума като коментар, камо ли да пристъпи към действие Портних моментално да бъде изключен от партията ГЕРБ и да бъде отведен като кмет на Варна.

Ако допуснем, че Цветан Цветанов е бил човекът, който е предприел мерки за оправянето и потулването на скандала с Портних, то е абсурдно Бойко Борисов да е останал неинформиран, защото по това време Цветан Цветанов е дясна ръка на Бойко Борисов и в партията ГЕРБ, и във властта.

Бойко Борисов в продължение на два месеца, както и по време на изборите, запуши устите на всички медии, освен тези на Сашо Диков и Велизар Енчев, които единствени подкрепиха АФЕРА в разследването и.

До днес продължава да мълчи и да не предприема никакви действия по отношение на ГЕРБ кмета си Иван Портних.

И да даде обяснение – защо година и половина ДЪРЖАВАТА, на която той е владетел, както и ПАРТИЯТА, на която той е председател, умишлено укрива подобен невъобразим скандал с кмета на един от най-големите градове на България и член на неговата партия.

Във всяка нормална държава, след подобен скандал оставка подава моментално не само кметът, в случая Портних, но и премиерът, който е и председател на ГЕРБ, и който в продължение на година и половина умишлено е укривал пиянските и сексуално насилствени опити към жена на свой виден представител.

АФЕРА настоява незабавно наяве да бъдат извадени всички комуникации и цялата хронология на действията на българските власти по пиянския скандал на Портних с Хайфа.

Afera.bg

«