« Върни се назад Публикувано на 01.12.2023 / 18:51

НОВО БЕЗУМИЕ НА „ПРОСТОИДИОТ“ ВАРНЕНСКИ КМЕТ БЛАГОМИР КОЦЕВ – НАЗНАЧАВА ШОФЬОРА СИ ОТ „ХОРИЗОНТ“ ЗА ЗАМ.КМЕТ ПО СИГУРНОСТТА!

На 03.08.2022 АФЕРА публикува:

ПОТРЕСАВАЩИ БЕЗЗАКОНИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА! ДОГОВОР ЗА 69 900 ЛВ. С ЧАСТНА АДВОКАТСКА КАНТОРА, ОБСЛУЖВАЩА ЧАСТНИТЕ МУ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА. ЧАСТНИЯТ „КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ“ СЕ РЕКЛАМИРА С ПАРИ ОТ ОБЛАСТНАТА УПРАВА – 1572 ЛВ. МЕСЕЧНО. ШОФЬОРИ И БОДИГАРДОВЕ ОТ ЧАСТНИЯ „ХОРИЗОНТ“ НА БЛАГОМИР КОЦЕВ СТАВАТ „ТЕХНИЧЕСКИ СЪТРУДНИЦИ“ В ОБЛАСТНА УПРАВА, ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ОБЛАСТНА УПРАВА СТАВА ЖЕНАТА ШОФЬОРА НА КОЦЕВ ОТ „ХОРИЗОНТ“, КЪДЕТО Е БИЛА ГОТВАЧКА

Тогава АФЕРА разкри бруталните безобразия, които извърши Благомир Коцев в качеството си на областен управител, заради което се сдоби с досъдебно производство.

Като областен управител на Варна, назначен от „просто идиотът“ Простото Киро, промени щатното разписание, преобразувайки бройката „главен експерт – административен контрол“ в „технически сътрудник“, на „изисквания“ така:

– средно образование /без значение какво/, НЕ се изисква стаж, НЕ се провежда конкурс, по желание на работодателя се залага условие като 6 месеца срок на изпитване на заеманата длъжност; НЯМА клетва и НЯМА отговорност.

Цялото това безумие бе направено с цел служителите на Благомир Коцев, областен управител на Варна тогава, от частния му „Комплекс ХОРИЗОНТ“ да могат да покрият „изискванията“ и да бъдат набутани в Областна управа – Варна негови наемници в „Хоризонт“.

Тогава в Областна управа – Варна бяха назначени:

-Илия Куртев Коев – назначен на 4 часа като „технически сътрудник“, присъстващ в администрацията, дори в секретната служба на първия етаж, изпълняващ дейността шофьор и бодигард на Благомир Коцев. В същото време, работещ и в частния на Коцев „Хоризонт“.

-Юрджан Рашид Ахмед – също като колегата си Илия Коев бе назначен за „технически сътрудник“ на 4 часа, също изпълняващ дейност като шофьор и лична охрана на Благомир Коцев в „Хоризонт“.

Тези двамата, иначе служители на ЧАСТНАТА „Хоризонт“, собственост на Благомир Коцев и фамилия, и назначени на 4 часа за технически сътрудници в ДЪРЖАВНАТА Областна управа често разполагаха с ключовете и с паролите за достъп до архива на Областна администрация, в които се съхраняват АДС /актовете за държавната собственост/, картите за зареждане на служебните автомобили, ключовете за стаите на служителите от администрацията, както и до достъпа до охранителните камери.

На тяхно име фигурира и дружество, което се занимават с охрана – „РЕСТЛИНГ СЕКЮРИТИ“ ООД и двамата са съдружници в това дружество.

И сега – внимавайте! – наред с всички скандални назначения на зам.кметове в Община – Варна, за които АФЕРА ви информира в предишните си публикации, новото безумие, което готви „простоидиотът“ Благомир Коцев, е да назначи за заместник -кмет по сигурността … един от същите тия шофьори, негови ЧАСТНИ шофьори, които набута преди това и в Областна управа – Варна.

Благомир Коцев готви за заместник кмет по сигурността ЛИЧНИЯ СИ ЧАСТЕН ШОФЬОР Илия Коев.

Вие, разбирате ли, какво зависимо, напушено кретенче управлява Варна?! Турено за кмет с гласовете на лапачите бизнесмени и напълнило Общината с ръководни кадри – измамници, корумпета, частния си адвокат, и частния си шофьор, който готви за зам. кмет по сигурността, пичове!

Очаквайте в АФЕРА потресаващите разкрития за копи -пейст „пиците“ на простоидиотите от МС, пренесени в Община – Варна откакто имаме напушеното за кмет.

Afera.bg

«