Публикувано на 20.01.2022 / 18:40

„НОВОТО НАЧАЛО“ НА РАДЕВ. МУЛТАКЪТ МАРИНОВ ЛИ ТЕ ИЗЛЪГА „СТРАТЕГИЧЕСКИ“, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ТЪРПИ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИТЕ ОПИТИ ЗА ПАРТИЙНО СТРОИТЕЛСТВО ДОТОГАВА, ДОКАТО УЦЕЛИШ КЬОРАВОТО?!

На 14.01.2022 единствена АФЕРА публикува:

РАДЕВ ПРАВИ НОВА ПАРТИЯ, НОВ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАН ПРОЕКТ. ШЕТАТ ВЕЧЕ „НОВИ“ ЛАПАЧИ – КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МИТНИЦИ ДО ЪНДЪРГРАУНД И ОЛИГАРСИ

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba%d1%82%d0%be%d0%b2/

Една седмица по-късно Мадам В. в сайта си пише, че „гласове идвали в Епицентър.бг от различни партийни централи“, които и рекли, че Румен Радев правeл нова партия, а гласеното ново лице на партията било Атанас Пеканов. А в „новата“ партия щели да се прилепят и хората на Мая Манолова. Новото продуктово позиционирано „парче“ на Радев щяло да се казва „Ново начало“, хахахаха!

Мадам В. не се задълбоча върху първоначалната информация, която публикува единствена АФЕРА за новата партия на Радев, в която отбелязахме как фигури от Митниците и ъндърграунда вече шетат на терен. Не се задълбочава, щото още сигурно Корнелия Нинова не и е подшушнала какво точно да публикува. Както и да е, Мадам В. обича да преписва АФЕРА, „творчески“ допълвайки я.

Впрочем, абсолютно лъжовния сайт „Информиран.нет“ на Арман Бабикян и захлебилия пачка негов сол-ташак Светослав Трайков /като съветник на служебния министър Велислав Минеков/ дни наред публикува „статии“, громящи премиера Киро и правителството му. Мазмантийски обаче същият Арман Бабикян не смее да шукне с името си официално във Фейсбук срещу правителството на Киро. Защото за мръсните пинизи се ползва точно менте сайта му.

Мая Манолова, която засега се крие по дупките, няма как да не се пласира пак при Радев, защото не може да живее без хиперактивно да се бута за пост и власт, и най-важното – защото Румен Радев няма никой друг около себе си, освен тия типове и типеси, които провалиха протеста, осраха се тотално и я докараха дотам, че хората да ги презрат и поради тази причина да не успеят даже и да влязат в парламента.

На Радев всичките му „проекти“ са булшит. Тюрлюгювеч от набутани нефелници. И който все още не вярва в това и продължава да живее в розови облаци от овчи възторг към този лицемерен рецитатор, може да проследи всичките му „екипи“ – като се почне от Герджиков и се стигне до прокситата му Киро и Кокорчо.

Сега пак ще прави „нова“ партия и пак с чурук дъски една до друга. Който не помни кой пък е Пеканов, да си припомни, че аман от леваци! Който не помни Мая-та и „мутри вън, мутри вътре, изправи се, падни и ние идваме“, да си припомни, че аман от некадърни зависими „борци“!

Колкото и да се пъчи като „спасител“ Радев бе избран от позорно малцинство втория път и още по-позорното му дупене пред Херо Мустафа го докара до масов потрес точно у тези, които иначе някога го припознаваха като „водач“.

Опита да избяга от ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КИРЧО И КОКОРКО с правене на „нова“ партия е поредната илюстрация на психопатийното комплексарство и нарцистичен инат да овладее всичко в тази държава на този иначе семпъл, нехаризматичен човечец, който ако не беше Корнела, щеше още да се вихри в хотела в село Труд на Копринков.

От „надграждане“ по герджиковци, през „мутри вън, мутри вътре“, през „промяната продължава“, „цвета на нацията“, „почтените“, сега и „ново начало“ – ай сиктир бе, Зелен Чорап! Мултакът Маринов ли те излъга „стратегически“, че някой ще ти търпи продуктово позиционираните опити за партийно строителство до безкрай, дотогава, докато уцелиш кьоравото?!

И то с отново издегустирани до отвратност лица, които тепърва ще лъсват, както обеща АФЕРА. Още малко се донабутайте с „новото начало“ и ще ви калайдисаме лъсналите задници.

Долна история.

Веселина Томова

Коментари 23 за
“„НОВОТО НАЧАЛО“ НА РАДЕВ. МУЛТАКЪТ МАРИНОВ ЛИ ТЕ ИЗЛЪГА „СТРАТЕГИЧЕСКИ“, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ТЪРПИ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИТЕ ОПИТИ ЗА ПАРТИЙНО СТРОИТЕЛСТВО ДОТОГАВА, ДОКАТО УЦЕЛИШ КЬОРАВОТО?!”

 1. Споменавате Арман Бабикян? Тоя арменец, вместо да се поклони на България, по цял ден хули българското!

  1. По точно е от АРМЕН-Соросоиди…Турци-отоманисти…и евреи-ционисти!!! Народите нямат вина …!!

 2. айде сега малко полит-просвета да получа, искам да питам, така по-принцип, всичките двойн-дефлорир…, пардон – факсинирани за Чий/коя партия биха гласували, който е ваксиниран поне един път, моля да си каже предпочитанията, ей така – за мое си проучване, пък и ние нефъксинираните да получим някакъв ориентир/опорка и т.н. Ако разбира се не Ви е дискомфортно, моля споделете каква Ви е политическата динамика, вероятно платените проучвания ще я подкарат след 6-7 месеца, както написах, ако има „роу матириъл“ ще се радвам да споделите (не злорадствам и не се гъбаркам с хората, тъй-като имаше хора в риск, резонно беше да се факсинират – изобщо ако говорихме за добрите стари векторни ваксини, всичко щеше да е ясно, ама с тая малка Официална мъгла от вчера – това ми е интересно, по никакъв начин не искам да се възприема като подигравка и прочие – искам да знам Вашата гледна точка според последните „открития“). Благодаря на всички отговорили!

 3. действително се смея на глас, статията на мадам в. издава некои фигури, като цяко обаче е писана професионално, издава липсата на квито и да е било кадри, при липсата на такива обикновенно взора се обръща към шефчето, ама той май от резервната скамейка на гейрб ше доди – ялов е мами… най-гнусното е, че това е типичният най-гнусен боклук, дори тиквотрафиканта се опитваше да си пази съучастниците, тоя ще ги пре@бе всичките, извън двамата селяндури които го командват, дет се казва тиквоча с триста зора махна товя най-гнусно говно на тая планета цвинокио, на деа и цру кучката, ама чорапа ще потънеи преди да се е усетил ия двамата ще му носят и въжето и сапуна и клона, което ме забавлява да си призная.

 4. Напълно Нормално Действие на Демонократите!!!Когато Обществото се Поляризира и една Голяма част от него негласно стои в Опозция на Управляващите ТЕ бързат да Разцепят тази Част с разни Популистки Партии !?!?!? Страх ги е тази Поляризация да не се Циментира около Единственната Опозиционна Партия!!!

 5. Кире „умното“ хвърля кърпата до края на март 2022г.поради обрат на ваксинацията по света и у нас и множество гневни бунтове на увредените имунитета си хора.
  Хвърчирлото е пътник сред него и идва възраждането на отечеството ни…

 6. Всички ги е страх от една партия и най-вече EU и САЩ, особено НАТО. Да не би пък този робски народ да им обърка плановете при следващите избори, които изглежда не са далече. Затова пак са спуснали директивата към Радев да направи нов проект. На тях вече е пределно ясно, че народът няма дълго да го трае това нефелно правителство.

 7. Бързат да направят проекта, защото Кирчо си заминава в края на 2022г., или началото на 2023 ( такива са намеренията ). И понеже хората ще бъдат, а и вече са тотално отвратени от абсолютно всички, Посолството спешно се задейства. Г-жа Томова бързо ще ги разкрие.

  1. Нема как да изкара този федопил напудротен ( и той пудри ньоса с вносно картофено пюре на прах, от Колумбия) до края на 2022 – просто няма начин. Цените на всичко тепърва предстои да растат, особенно енергията (газец, дизелец,бензинец, точец) – тез неща излезнат ли извън контрол още малко (те са си извън контрол от Юни 2021) , всеобхватна хиперинфлацийка иде на хоризонта.

 8. Обръща резбата другаря РАДЕВ, щом му замирише на чорба от казармата, обратен завой ,само и само да е покрай войнишката бака с манджа , алчен за власт, пари и постове. Джендърско царство на меките китки, четворната гей дружинка.
  Стажантска програма на Моника Люински Харвардска да не завършва скоро , едни червени пидали питам?

 9. Радев е като Топеното сирене Президент (Président).
  Подходящ е за Паниране и Сосове.

 10. Пропуснахте да напишете още нещо от речта на Радев смотаняка -“ Не е важно колко време ще бъде на този пост за него“ . Неговите протежета му шепнат , че може да е първия ,дето може да не изкара цял мандат на Дондуков . Нещата по някога се обръщат , децата на революцията изяждат от алчност бащицата на площада.
  Тези палячовци ,които ще издига няма да стигнат и до 0.001% при нов мач.

 11. Браво,Томова.Продължавай смело да им вадиш кирливите ризи на „променените“.

 12. палячото си е палячо, тоя цвинокио второ, преработено и допълнено издание си мисли, както впрочем всички други поекти на „партньорите“, всичко започва и свършва с тях, ако не вдева от белият генерал, секви сомоси и компания, поне да гледа тиквоча, в момента в който се опита да надига глава (много-малко хора разбраха към тогавашният момент, включително и аз не схванах), веднага се вдигна юмручето. когато ти изсипят илюзорно цялата власт на главата, а ти се неспособен на две магарета да разделиш сеото така става, тоя трижди-презрян нещастен клоун никога, ама НИКОГА не би могъл да си надмогне жалката проста глава, то иначе нямаше да го командироват там де. тоя жалък нещастник и тъпак в момента се е насрал по всички фронтове и си мисли, че в деня, в койт е бил „звезда“, вече всичко му идва отръки през гнусните оцапани с кръв ръчички на кюрдкста терористка, ама не е познал, повтарям, тиквата отиде и им даде много пара – оак не им беше достатъчно, пък вече икрастализира, че дори гнусната мутра е по-голям играч от тая отрепка. мисълта ми е – виждал съм го на ниско ниво лично, на високо – държава и съм го чел и съм го виждал (иван костов като мини-пример, едно негово решение – единственото правилно нещо което направи – веднага му разнаха претенцийкити, сви опашка и сега е лаборант, както и тиквоча впрочем / тука не четем цялата пост-военна гейропейска история, нито латинска хамерика 60-те, нито япония, нито..), тоя гнусен боклук и предател, който в момента се крие зад канадистанският идиот и кокорчо – чоражията, които сам назначи в момента е в една определена шах-матна ситуция. това нищожество се чуди какво да прави, щото не може, по-принцип е роден да пълзи, смята, че квото са му казали на козяк – махни ги тия, ще ти направиме партия и ще си същински Христос-Спасител ще му спаси задника, смята, че ще след пет години ще е гоце-трипера и ще е супер-гъзар, да ама цялата тая калимера издава един голям надут балон с въздух, тоя нещастник не е в състояние да управлява собствените си сол-ташаци (както отбелязва и пише Афера – управлява през някви селяндури от село труд?!?!?! и компания), та камо ли да прави нещо сам, дудндуркан от цру и дд, деа, всичките им там 24+хагенции, това не е човек който взима самостотелни решение, това е нещо, което дори не може да раздели на две магарета сеното, без височайшата Санкция на хероин мустафа, или който там я замества, това е едно пълно нищожество…

 13. Румен Радев е Рачко Пръдлето от село Славяново, Харманлийско.

 14. Усещате ли миризмата ? Не на памперс накъкан а на БЮЛЕТИНИ…пфу да го . то вече нема , кликаме на екрана.
  Тия наистина са изтрещели от консумация на картофено пюре на прах, внос от Колумбия – типично е при прекаляване с пудренето на ньос да се развие ултранарцисизъм и его, което стига сигур до луната – пример – Тъпоглави Шмъркифонов , който е изтрещял по това направление от около 19 години.
  Незнам как мислят тези че РЕАЛНО десните (както те наричат нормалните хора) ще им се вържат на тази клоунада, а и явно не е толкова в кърпа вързано дори и със машинното гъ3уване, щом ще пробутва поредния проект , изграден от соя и джендъри без мозъци като десен, или „националистически“.
  Във фатки.гб имаше анкета – понеделнишка – за кого бихте гласували ако има предсрочни избори – набедената партия за аутсидер, която въпреки машинацията на 14-ти успя да влезе изкара на тази анкета 39% като остави всичко след себе си. Има Такива Нефелници – 4% на ръба, тоже и недоразумението лгДБ.Можеби за това рият така срещу тях и почват да скалъпват „Ново Начало“ защото усещат как иде народната любов за тях.
  Ако има предсрочен вот, то той при всички положения ще бъде и наказателен, а май чорапников и хероин с-мустака забравят че на последните избори 70% не гласуваха (да не кажа 80% – не им вярвам със тези 34% при положение че избирателните списъци имаха повече хора от населението на държавата).

  1. Ами нормално е, един професор каза: 80%……Пък после-Що мъчите негрите????…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *