Публикувано на 12.11.2019 / 17:01

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!На 15.10.2019 единствена АФЕРА публикува:
МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА!

Един месец по-късно председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който е и министър – председател, не само мълчи гробовно за мега – скандала с протежето му Иван Портних, но и успя да захлупи и запуши ВСИЧКИ МЕДИИ В ДЪРЖАВАТА, с две изключения – Сашо Диков и предаването му „Евродикоф“, както и Велизар Енчев от БСТВ.

Позорно, освен всички медии и телевизии, и ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦЯ“, в лицето на „бсп“ и „десни“, си затвори УМИШЛЕНО очите за безобразния международен скандал, съсипал и без това рехавия „имидж“ на България.

Подобно игнориране и подобно дирижирано мълчание за подобен скандал, в България не е имало.

Единствена АФЕРА и „Евродикоф“ на Сашо Диков продължават да дават гласност за извършеното безобразие, чието кресчендо достигна висините – да бъде принудена да напусне журналистката Елена Кирова от Телевизия „Черно море“, под натиск, само защото се е осмелила да зададе въпрос на Иван Портних за пиянско-сексуалните му подвизи в Хайфа.

АФЕРА разкри още неоспорими факти, които доказват ПОТУЛЕНИЯ ОТ ВЛАСТТА МЕГА СКАНДАЛ С ГЕРБ КМЕТА НА ВАРНА ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА.

На 14.02.2018 г. е проведено заседание на Постоянната Комисия „Европейски въпроси и международно сътрудничество“ към Общински съвет – Варна.
Това, което казва Розалина Димитрова, която е и „Връзки с обществеността“ на Община – Варна е, че инициативата за побратимяване на Варна с Хайфа е на проф. д-р Красимир Методиев, консул на Израел във Варна, и разговорите за побратимяване били много сложни и продължили две години. И в момента /към онзи момент – 14.02.2018 г./ бил настъпил момента вече за подписване на Меморандума за побратимяване.

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

На 16.02.2018г. Общински съвет – Варна много набързо разглеждат предложението на кмета и излизат с решение, като дават съгласие за подписване на Меморандум за сътрудничество между Община Варна и гр. Хайфа, Държавата Израел.

И сега най-интересното от решението!

На основание чл.60, ал.1 от АПК, Общински съвет- Варна допуска предварително изпълнение на решението, „ПОРАДИ ЗАЩИТА НА ВАЖНИ ОБЩЕСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ“.

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!
Уловката за „важните обществените интереси“ се крие в това, че всяко решение на Общинския съвет подлежи на обжалване. А ГЕРБ кметът Иван Портних е бързал да отиде в Хайфа и не е изчакал 14 дневния срок.

Решението на Общинския съвет е от 16.02.2018 г. А израелските медии на 20.02.2018 г. вече са отразили пиянски скандал.

За това в решението се казва, че допускат предварително изпълнение на решението, поради „Важни обществени интереси“. Т.е. преди да изтече срокът за обжалване на решението на Общинския съвет, Портних е „изпълнил важни обществени интереси“, като се е напил и дръпнал сервитьорката да му прави … френска любов.

И всъщност, най-вероятно проекта на Меморандума е изхвърлен в някое кошче, както и него го изхвърлиха от Хайфа.

Кой Меморандум ли?

Ето го Меморандума за сътрудничество между Община – Варна и Община – Хайфа, който е бил ИЗГОТВЕН ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ ГЕРБ КМЕТА НА ВАРНА ИВАН ПОРТНИХ ЗА ХАЙФА.

Меморандума е изготвен така, както се подготвят документите, готови за подпис. И съответно – в Хайфа, за протокола, е трябвало за седнат на една маса и само да си положат подписите кметовете на двата града – съответно Портних и кмета на Хайфа. И протоколно да направят няколко снимки.
Очевадно обаче, още пристигнал Портних се напива, сътворява пиянския – секс скандал в Хайфа и на следващия ден … аре, бегом към България и Варна.

Меморандумът така и остава неподписан!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!

А това са всички градове побратимени с гр. Хайфа!
Нещо не се вижда Меморандума на ОбС- Варна, който е приложение към Решението от 16.02.2018 г.:

Хайфа има 22 побратимени града (скоби – година на подписване на съюза)

Портсмут , Обединеното кралство (1962)
Марсилия , Франция (от 1962 г.)
Хакни , Лондон , Обединеното кралство (1968)
Манила , Филипини (1971)
Сан Франциско , Съединени щати (1973 г.)
Елбург , Дания (1973)
Кейптаун , Южна Африка (1975 г.)
Берман , Германия (1978)
Нюкасъл , Обединеното кралство (1979)
Антверпен , Белгия (1986)
Майнц , Германия (1987)
Дюселдорф , Германия (1988)
Росарио , Аржентина (1988)
Одеса , Украйна (1992)
Шанхай , Китайска народна република (1994)
Лимасол , Кипър (2000 г.)
Форт Лодърдейл , САЩ (от 2002 г.)
Ерфурт , Германия (2005)
Манхайм , Германия (2005)
Шенжен , Китайска народна република (от 2012 г.)
Чънду , Китайска народна република (от 2013 г.)
Шанту , Китайска народна република (2015)

Бойко Борисов, в продължение на един месец, Вие и вашата партия ГЕРБ позорно мълчите за безобразния скандал с видния ви член и кмет Иван Портних!

Ако не сте знаели, Борисов, преди публикациите в сайта АФЕРА от 15 октомври нататък, то защо няма никаква реакция от Ваша страна, като председател на ГЕРБ, и мълчите недопустимо вече месец?!

АФЕРА дълбоко се съмнява, че Вие, Бойко Борисов, не сте знаели за скандала още при случването му, още повече, че става въпрос за международен позорен скандал с кмет на един от най-големите български градове, и то кмет от партия ГЕРБ!

AФЕРА дълбоко се съмнява, че пиянския безобразен скандал с Иван Портних би се е разминал единствено с потулване и отпътуване от Израел, ако не е била Вашата намеса, за да измъкнете Портних с най – „минимални“ щети! Как успяхте да „оправите“ Портних да не лежи в ареста в Израел и срещу какво израелците стиснаха зъби?!

Умишленото потулване на скандала с Портних в Хайфа, поставянето му под похлупак, и бягането от него, като дявол от тамян, не ви помага! Точно обратното!

Единствения ход, който имате с протежето си Иван Портних, Бойко Борисов, е незабавно и двамата да подадете оставки!

Веселина Томова

Коментари 15 за
“НОВИ ФАКТИ ЗА ПИЯНСКИЯ-СЕКС СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, И ТИ, И ПОРТНИХ, НЕЗАБАВНО ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ!”

 1. Днес е 2 април 2022 година. Я сега си прочетете коментарите! КирЕтата и Радев кефят ли ВИ? 🙂

 2. Най – овластената фигура в България е главен прокурор и гербавите си го избират, та за кмет на София и Варна ли ще ги мръднете, едва ли. Герберастите са окупирали България и премахването им е мисия невъзможна. Мафия със закон не се премахва. Бокича имаше три сигурни мафиотски лоста за да спечели на тези избори в София:-ромските барони,корпоративния вот и аверите му от ъндърграунда.И трите лоста бяха задействани, за да не изтърве касичката с парите, че ЕФ Герп без пари, все едно таратор без краставица. ГЕРБ в София е ГЕРБ в България. Варна остана в периферията на Бокича и Потника го оставиха на мира и на редовната корупция, която му стига за пред Бокича и за спечелени избори. Скандалите не ги плашат, не им дреме. Ако за сканадал се махаха, Бокича сто пъти да се е махнал. Скандали не вдигат и раята на бунт, рая. Мафията изглозга хората и те свършиха. Малко са като Веселина Томова и вас от Афера.

 3. Абе,кви оставки,хората днес ми пратиха цяла машина да ми мете листата,няколко тегела направи,облиза ги до нулата,чак ги изсмука изпод колите,останаха само на тротоара,обикновено само в сряда минават две пчелички,с две метлички,те ще ги оправят утре. Браво на общината,браво!!!! Май ще я бъде България. Бойко нали беше казал,да виждаме и хубавите неща,не само лошите. БРАВО БОЙКО,БРАВО.

   1. Айде, клонираха и Беновска. Като каже Бойко ‘а’, вие какво му приставате? Каза се: да благодари човек на гербер, че си е свършил работата, е все едно да благодари на банкомат, че му в пуснал неговите си пари! За тия пари, дето герберите смучат и крадат, и златни алеи да направят, нищо не е.

   2. Да ти приличам на Беновска???? Тя е много по умна и по красива от мене. Нямаме нищо общо,освен името. АЗ ДАЖЕ ПО ПАСПОРТ СЪМ ИЛИЯНКА.

 4. Кметът,че се е осрал като кафърски бивол,на всички ни е ясно.Въпросът е защо дъртия професор-масон от Великотърновската ложа не си стои на доносническия,мосадски задник,ами се бута във Варна?Тук в Търново си го знаем всички.

 5. ПОТНИКА има още един застъпник които публично го подкрепи с видео. Забравих те ли?! Царя на цървулите и тюфлеците Христо Стоичков – Чекията или Камата. Дори се обърна към него с БАТЕ Иване а доколкото знам ПОРТНИХ е по млад от него.?! В Царството на ТИКВАТА Цървулите Галошите и Чекиджийте е така?!

 6. След задъбочени проучвания и внимателни анализи ,ние от Четвърти километър стигнахме до извода ,че Варна няма да се братими с Хайфа ,защото камериерката е отказала да извърти една свирка на Портних. Варненския кмет бил много ядосан и фърлил меморандума в коша . Туй то.

 7. Много интересно как ПОЧЕТНИТЕ КОНСУЛИ за ИЗРАЕЛ
  са все ДОКТОРИ
  ЗАЩО НЕ са дипломати ,инжинери ,юристи
  а все ДОКТОРИ я пластични хирурзи като д-р Енчев /които събира НЕзаконно тъкани ДНКпроби на 25000 пловдивски селяни/
  я като варненския ДОКТОР проф.д-р Красимир Методиев имунолог вирусолог завършил в МОСКВА и още по ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНО защитил в Москва дисертация в Института по ТРАНСПЛАНТАЦИИ и ИЗКУСТВЕНИ ОРГАНИ
  ПОРТНИХ НЕе никак интересен,скандала с няква трътка сервитьорка/камериерка е буря в чаша вода ,
  по интересни са почетните консули какви МРЪСНИ И ДОЛНИ БИЗНЕСИ с ЧОВЕШКИ ОРГАНИ на български граждани въртят с ИЗРАЕЛ
  Между другото съвсем НЕслучайно но гр.ХАИФА е световен център за търговия с човешки органи ,тъкани стволови клетки и ТРУПНИ ДОНОРИ ,около ХАЙФА е пълно с мега скъпи клиники за трансплантации и лечение даже полевите командири на ИДИЛ си лекуват тежките военни травми а по заможните от тях си слагат и чисто нови органи с-у няколко милиона $

  1. Виж ся, индийско-арабско-мароканско трупно и карантия срещу американско свинско от миналия век не е чак толкова лош бартер.Е, малко сме на загуба щот тяхното е бъкано с антибиотици.
   Само да не се разчува много, че и в Британията е пълно с Анунаки, но те отглеждат луди крави…

 8. Колко болезнено прав сте, г-н психиатър! Дали има лек за този упадък на нацията, за оня тъп-психопат не питам, там е ясно?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *