Публикувано на 20.04.2021 / 15:16

„НОВИТЕ ЛИЦА“ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ДА ТЕ ХВАНАТ В „МУЛТИГРУП“ ДА ПРАВИШ „ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО“

Новоизбраният депутат от „Има такъв народ“ на Слави Трифонов се оказа свързан с Мултигруп, Ковачки и Бареков.

Лъчезар Бакърджиев, депутат от Пловдив, е бил счетоводител на серия от фирми на Мултигруп през 90-те години в Карлово и Пловдив област.

Хващат го че прави двойно счетоводство и фирми със същия предмет на дейност, за да източва дружествата. Отнасят се брутално с него. Изгонват го и отива в английска фирма, където повтаря същата схема.

Избран е за общински съветник (2007) в Карлово от СДС, където внася официално скандалната поправка за продажба на 1000 декара земя в с. Баня за жълти стотинки на Христо Ковачки.

Схемата е чрез смесено дружество на община Карлово, която участва с апортна вноска, и  фирмата на Ковачки „Баня голф енд спа резорт“ да се изгради голф игрище в с. Баня. Вносителят Бакърджиев обяснява, че с това ще се развива туризма и общината да има процент от постъпленията.

Николай Бареков оглавява местен инициативен комитет, който трябва да наблюдава какво се случва в смесеното дружество. В крайна сметка, след множество скандали и месеци на напрежение в общински съвет Карлово, парцелът е продаден. Нищо от обещаното не се случва и общината се оказва ощетена – без селище, без дялове, без защитен интерес.

Това са новите анонимни депутати от „Има такъв народ“. Всеки с дълга история. Имената им вече се виждат на страницата на Народното събрание. Скоро ще стане ясно как и от кои кръгове са подбирани. Че не са нови и чисти вече е ясно.

Марин Андреев

Коментари 18 за
“„НОВИТЕ ЛИЦА“ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ДА ТЕ ХВАНАТ В „МУЛТИГРУП“ ДА ПРАВИШ „ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО“”

 1. То народа лъжлив , завистлив и крадлив, та управниците да не са паднали от луната!?

 2. Кат зема една лопата,че кат ва запукам по алчните,меки фунтанели…
  Край нямате ,бе,извирате като лайна от селски кенеф…
  Ай сиктир.

 3. Татяна Дончева на времето не е ли ползвала една безотчетна субсидия от около 50 000 лв. и „служебен“ автомобил от същата Фирма за нейна агитация на едни избори от преди десетина години?

 4. В партията на славчо има и други кадри на ковачки – например от „Брикел“. Предполагам, че има и от ТЕЦ „Бобов дол“, както и от другите му фирми. След като не успя с партия „лидер“, ковачки явно преминава на друго ниво, с подставени лица. Но не е само той. След време ще се окаже, че цялата славчова партия е от подставени лица на „видни бизнесмени“. славчо го умее това… Шараните ще гълатат вода доста дълго време.

 5. Този е един от шестимата фирмени депутати на Ковачки, Свинаря Гергов има 10, С.Дончев – 7 , Огнян Донев -9 …и Станишев има 4…, Все истински “протестъри”…, като Ганев – на Сорос щатния управленски консултант от 25 години…

 6. Корнелия Нинова: Тече нова подмяна на истината. Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП – на статуквото. Имам един въпрос и пет факта. Въпросът: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите? Не. Защо тогава ги наричате партия на протеста?
  Фактите:
  1. Аз и цялата парламентарна група излязохме пред президентството още първия ден на протеста
  2. Многократно отправихме призив към нашите структури да се включат и го направихме – депутати, общински съветници, членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната
  3. Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, на живо излъчване, често до полунощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, за да види целият свят какво се случва в България
  4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора на Бузлуджа на жълтите павета
  5. Единствено БСП внесе вътре в парламента исканията на протеста като законни и докрай се бори за тях
  Това са необоримите факти. Това е реалността отпреди няколко месеца, когато БСП бе активен участник не само в протестите, но и двигател на законодателната инициатива в българския парламент, породена от вълната на недоволство в държавата.Част от стария модел на управление е манипулацията. Част от промяната е да се уважава истината. Ние сме за промяната. Последователни и принципни, както сме били досега. Нека да не се подменя истината и да не бъде омаловажавана ролята на БСП в процесите на промяната както през лятото и есента на 2020 г., така и сега.

  1. Омитай се в сайта на БСП, комуняга смотан .Народът завря комунягите в ауспуха на курнела, щото са по-гадни и от герб.
   Чорбар вмирисан.

   1. Желаещият да опознае ануса на боико е трол на герп и по съвместителство на афера,сега триите на воля.За мен афера вече е тотално разочарование.

   2. ..ISTNA E,TOVA ZA BSP,,..BE BAY CARVULE…S,,AUSUHA SI…MY PRODALHAVASH ..,,DA OBSLUGVASH,,BIBITKO JIPKIN…AKO NE SI…,,SEVDA TV,,…

 7. До Stan, и аз съм Карловец, затова кажи цялата истина: кметът на Карлово Кабаиванов фалшифицира документите с решението на Общинския съвет. Истинското решение изчезна, а с фалшивото Ковачки прибра над 1000 дка, басейните, спортната база, хотелът и др.а общината пи една студена вода. С Бареков дойде и областния Т.Петков, човек на Гергов и Бакалов от СДС дето беше министър на МВР и др.герои. После проверката за измамата потъна в прокуратурата и отече. Имаше един общински съветник Ботев той се протиеопостави и 2-3 още, май и Тошко Стоев и казаха, че това е измама. Иначе за Бакърджиев си прав.

  1. Иване,
   Аз коментирах Бакърджиев, и ти потвърждаваш, че съм прав!
   Кабато е един голям ПРЕСТЪПНИК, който беше осъден ефективно, а в последствие помилван, като трансформираха ефективната присъда в пробация!
   Истината за карловските мошеници трябва да я кажат хората от общинския съвет.
   Аз съм „никой“, че да говоря по-обстойно!
   България се разграбва!
   Същото е и Карлово!

 8. Имаше един наш виден сънародник и управленец, който обичаше да казва, че тук всички сме си роднини. Така си е! Малка държава, малък народ, всеки познава всеки, да не говорим, че всеки е таковал всяка и всяка е слагала рога на всеки. Не съм моралист и не ми е работа, но да се твърди, че някой над 16 години е „ново лице“ си е жив ташак!

 9. Далаверата с имотите в Баня въобще не е на Лъчо, тя си е изцяло на Кабата. Когато е прието решението Кабата е кмет, а Лъчо не е общински съветник. Лъчо става общински съветник в на изборите в края на 2007 г. когато Кабата губи изборите. Лъчо е общински съветник от партията на Зелените 2007 – 2011. Кабата е избран отново през 2011 г. за кмет и е кмет до момента, питайте Кабата защо нищо не е предприел нищо през тези години относно общата фирма между общината и Ковачки. Проверявайте ги тези неща, че се излагате има гугъл.

 10. Хората трябва да знаят всичко за всеки, който е избиран да се разпорежда с Държавната хазна ………………………

 11. За това Слави не си огласява хората защото на секундата започвате да ги омаскарявате.Много ви е страх от Слави защото ви е зачислил в историята.Но никой не може да ви стигне в далаверите и в кражбите.Сега следва връщане на заграбеното в дубъл със затвор.

  1. Написаното за Лъчезар Бакърджиев е ВЯРНО!
   Карловец съм.
   Написаното е вярно!
   Г-н Бакърджиев е мошеник!

  2. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Изнасянето на факти било „омаскаряване“, празноглав чалгаджия?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *