Публикувано на 03.10.2020 / 21:38

НОВИТЕ „ДИСИДЕНТИ“. ТОЗИ И ЧЕКИЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ, АКО НЕ Е В „ТИХ“ РЕЖИМ!

Този формат „Отворено писмо“, какво е? Понеже интелектуалци и журналисти се присъединявали като пролетарии, райш и! И Крум Савов се подписал там, чу ли Веселина Томова – този смелчага, който ти шепнеше по тела да не ходиш в Студиото на 7/8, за да не те арестуват! Този и чекия не може да си направи, ако не е в „тих“ режим!

Константин Парчев

Бележка на Веселина Томова: Със снизхождение и отврат наблюдавам с каква шеметна скорост валят „дисидент“ след „дисидент“, всите, несмеещи да пръднат само до преди два месеца против Хунтата. Жалки „смелчаги“!

Всичките тия „дисиденти“ години наред мълчаха като п….и непоръбени. Сега, когато е ясно, че Хунтата си заминава, се „зъбят“ на Тирана, плюнки и пръски хвърчат „революционно интелектуални“, чак да ти се доповръща. Защото, драги ми „интелектуалци“, аз помня! И имам честта да НЕ си ви спомням години наред – от мига, в който Боко Тиквата стана главен секретар на МВР, та досега, да сте гъкнали, да сте написали категорично „Долу!“, да се сте изкрещяли в ефира. И имам самочувствието да ви го кажа, защото през всичките тези години аз не спрях да громя Боко и Хунтата му. Докато вие се свивахте по дупките. И сега се редите по списък. Не само Крум Савов, но и шефовете му се насраха, че уж щели да ме арестуват, и отмениха поканата си. Че и ме напсуваха после на майка. Да са живи и здрави, наредилите се отсега за власт. Ние, с гайдите, продължаваме да вършим онова, за което сме призвани. Когато ние клеймяхме Хунтата на Боко, всичките тия се правеха, че не съществуваме и че ни няма. Днес от тях, както и от бивши гербаджии, и бивши блюдолизци на гербаджиите, не може да се вреди човек – глутница от излезли на 8 септември в Балкана. Това е положението. Идат „новите“ „партизани“.

Afera.bg

Коментари 14 за
“НОВИТЕ „ДИСИДЕНТИ“. ТОЗИ И ЧЕКИЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ, АКО НЕ Е В „ТИХ“ РЕЖИМ!”

 1. Чекията е вид сгъваем нож! Виж, „чикия“ е нещо друго – това за неграмотните!

 2. За два дни – над 300 присъединили се!!! И все ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ! У нас винаги количеството е за сметка на качеството!

 3. Интелектуалец е ГЕО МИЛЕВ, не Рут или Крум. /Лично мнение./
  Е, поне не са мутри!

 4. Ева дисиденти по всяко време на денонощието.
  За вторичен сеанс отстъпка 50%.

 5. Първи които имаха смелоста да покажат шкафчето на алчността- Бяха Афера!!–от нататък няма какво да говорим за всички други „Медии“ и „дисиденти“ ,,,,

 6. На новите смешковци от великото народно читалище любимия автор е Стивън Кинг. Но както е казал Фройд -първия човек, който е изругал, вместо да хвърли камък е бащата на цивилизацията. Първия признак на глупостта е пълната липса на срам. На човек е присъщо да надценява, и да иска това което не може да достигне. Според Кант възприятието е емпирично съзнание, т. е. такова съзнание в което същевременно има усещане, да се спазват правата и на другите хора.

 7. Първите паднаха в кърви, последните станаха „първи“ 🙂 .

  Проблема е, както го написах и изтрихте, че вие можете да наемете къща, кола но никой няма да ви даде „кеш флоу“(доход) назаем 🙂 .

  Една държава в която пенсиите се изплащат със заеми я пиши бегала 🙁 .

  А хората създаващи доход винаги са малцинство. Как тогава държавата на победилата „Демокрация“ т.е. диктатурата на мнозинството ще просперира. 🙂 ???

  Така, че „дисидентите“ са едни амбулантни търговци опитващи се да трейдват примрялата си душица за малко кешец.

  Изненадани ли сте или си мислите, че шоуто „Играта на тронове“ бе такъв хит до последния сезон 😉 ?

  Но чакайте да се появят белите пешаци, тогава ще стане истински интересно. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=7cUELYuzRGc

 8. Боко Тулупа , нито е бил Избран(качен) на власт,… от Народа , Hито… ще бъде Свален от него !!! Той, е НАЗНАЧЕН,… от Началниците МУ , които го държат на Къса каишка ….защото го знаят какъв екземпляр е,…. и от КОИ,… среди се появи, знаят му всичките грехове !!;) За това ,…Тулупа.. „КУПУВА“ вече 2 пъти в рамките на Една година самолети Ф-ки 16 (последно миналата седмица дръпна ОЩЕ 5 милиарда КРЕДИТ ) който кредит го залепи на задника на Народа !! Въпреки, че за чий Чеп,.. ни са тези Тенекии???? Кой, ще ни „нападне“.. и срещу Кого ще се „бием“ ???;) По 50 лева на пенсионерите …НО по 5 милиарда на Началниците !!??;) „Раздава“,.. от джипката… в „Бъдеще време“… по мярките 60/40… МИЛИОНИ за бизнеса, НО… на НАЧАЛНИЦИТЕ ….втори път ..МИЛИАРДИ !!;) Той си МИСЛИ, че си Откупува Свободата …НО ….след като му приберът ПАРИТЕ ….Началниците МУ, ще го хвърлят на кучетата ….ТАКА е,…. ОЩЕ от Римско време !!;) Насира се от СТРАХ, защото усеща КАКВО го очаква и неистово стиска Властта , НО,… е ПЪТНИК ….от Нас се иска,… още мъничко Търпение !!;)) ТЕ …които го КАЧИХА на ВЛАСТ …ТЕ…ще го „ОПРАСКАТ“ ,….защото НЕ им е НУЖЕН вече !!! „Честни ХОРА …НЯМА, …има САМО, …честни …НАМЕРЕНИЯ“ !!;) (точна Сентенция)….;)

 9. Това е така, Томова! На 08.09.1944 много станаха партизани, сега внуците им – стават дисиденти на последната права!

 10. Томова, няма шанс. Хиените се усукват, Народа?
  Майната му на тоз народ който няма достойнство!

  1. ФинньоФинке, кво ти е гендерато мабе?
   с първото си изречение показваш технологията, както някой тука написа преди време
   „Защо да не се посера щом вече съм се наакал, та се налага с пръдня мухите да гоня“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *