« Върни се назад Публикувано на 17.04.2022 / 20:42

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ – МЕДИЙНА ТРИБУНА НА НАЦИСТИТЕ ОТ УКРАЙНА

Нацификацията на ЕС върви с пълна пара! И денацификацията.

Нова телевизия се превърна в медийна трибуна на нацисите от Украйна. Понеже у нас няма как да направят онова, което направиха в гръцкия парламент, а именно – видеоконферентна връзка през която говорят нацисти, затова видеоконферентната връзка за цяла България се случи през Нова телевизия /сега собственост на служители от ЦРУ/. Случайност? – Не мисля.

Та въпросния командир от нацбатальон „Азов“ командвал териториалната отбрана на Киев и бил с военно звание „лейтенант“. Всички знаете, че военните звания се дават след завършено пет годишно военно образование във висше военно училище и това е изискване навсякъде по света. Очевидно не важи само за държавата Украйна, която се превърна в символ на възстановяването на нацизма в световен мащаб. Друг е въпроса, че въпросните „командири“ са подчинени, ръководени и обезпечени от ЦРУ и тяхната работа е да напомпват младите хора, за да ги превръщат в горящи факли. Същото, каквото правят и „командирите“ на Ислямска държава. Все служители на различни разузнавателни централи.

И защо нацисти получават медийната трибуна на Нова телевизия?

Вероятно защото част от логистиката на тези „командири“ са самите собственици на медии на европейския пазар. Това е нов вид паравоенна стратегия, която се прилага открито за пръв път в новата история на ЕС. По този начин самия ЕС се превръща в придатък на исканията на „държавници, политици и военни командири“ от Украйна, Ислямска държава и целия свят. Хибридна война в целия й цивилизован блясък и естетическа същност.

Нацистки цивилизован свят срещу денацифициран нецивилизован! Шах и мат.

Николай Марков

Бележка на АФЕРА: „Естествено“, никой не хаква Нова тв, нито „независими преброители“ окачествяват фашистката пропаганда като недопустима, всички десносектантски зомбита ръкопляскат. Какво друго да очакваме от мерзавци – пропагандатори, които нямат нищо общо с истинска журналистика, след като и лоратакрумова обяви още миналата седмица, че българските моряци били „спасени“ от фашистите от „Азов“… Гнусотия до шия, наречена „телевизия“.

«