Публикувано на 31.01.2020 / 12:20

НОВА ЛЪЖА НА ЦЕКИТЕ ЗА „ХАКЕРСКАТА АТАКА“! В ГДБОП НЯМА ЖАЛБА ЗА ТАКАВА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ ИМА АТАКА ИЛИ САМИ СИ Я ПРИЧИНЯВАТ!

НОВА ЛЪЖА НА ЦЕКИТЕ ЗА „ХАКЕРСКАТА АТАКА“! В ГДБОП НЯМА ЖАЛБА ЗА ТАКАВА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ ИМА ТАКАВА ИЛИ САМИ СИ Я ПРИЧИНЯВАТ!Тази сутрин, дефилиращ между две тв студия – на Нова и на бтв, Цветомир Найденов – Цеката на няколко пъти натърти, че имало „ТРЕТАТАТА най-голяма хакерска атака в България“, приложена към сайта на Efbet, като недвусмислено изрече, че тя идвала от страна на Васил Божков.

Цеката намеси и името на шефа на „Киберсигурност“ в ГДБОП Явор Колев с внушението, че едва ли не бил човек на Божков и затова не му вярвал.

Цеката каза, че били подали жалба в специализираната прокуратура за хакерската атака.

След твърденията за „ Божков сериен изнасилвач“, Цеката очевидно се овъртоли в словесни лупинги, от които така и няма как да излезе читаво. Защото, това звучи като поредната лъжа.

Първо, след като точно Цеката определи, че това било „ТРЕТАТА“ най-голяма хакерска атака у нас, то добре би било да изреди кои са първите две и да ни обади кой точно е направил класацията на големи кибер атаки у нас.

Второ, АФЕРА разговаря с шефа на „Киберсигурност“ в ГДБОП Явор Колев, който категорично заяви, че при тях НЯМА ЖАЛБА за осъществена хакерска атака срещу сайта на Efbet.

Четвърто, ако има жалба до спец. прокуратурата за такава хакерска атака, досега същата тая спец. прокуратура е трябвало да препрати жалбата именно до ГДБОП и „Киберпресктъпност“ за да работят по нея, тъй като друг няма кой у нас да разследва кибер атаки.

Пето, след всичко това, никой не може да установи дали самите Цеки сами не хакат сайта си, защото официална проверка няма, тъй като официална жалба няма.

Бившият вътрешен министър Румен Петков пък коментира, във връзка с изявлението на Цеката, че Васил Божков бил свързан с опита за убийството на Манол Велев, като намеси името и на Румен Петков, така: „Ако такива са свидетелите на прокуратурата, като Цеките, то делото върви към пълен провал!“

Afera.bg

Коментари 8 за
“НОВА ЛЪЖА НА ЦЕКИТЕ ЗА „ХАКЕРСКАТА АТАКА“! В ГДБОП НЯМА ЖАЛБА ЗА ТАКАВА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ ИМА АТАКА ИЛИ САМИ СИ Я ПРИЧИНЯВАТ!”

 1. Всеки знае какво го устройва и това си бае. Аз пък знам, че Явор Колев работи само ако сигнала касае само шефове или управляващи. Имам позната, която я завлякоха измамници в Интернет към 30 000 лева, но хората на Колев не си мръднаха пръста. Ако е за „наш човек“ и за 100 лева ще му свършат работа. Мъка. Иначе е най-честния, най умния и най способния. Ха ха ха. Сигналите в БОП и ДАНС на обикновените хора са на трупчета. А ако сигналите касаят управляващите не стигат до никъде.

 2. МВР ИЗДИРВА ЖЕНИ НА ВЪЗРАСТ 13-16 Г. КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДАТ ПОСТРАДАЛИ В НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ В.Б. ….. ИЗИСКВАНИЯ : ДА ИМАТ АКТЬОРСКИ ЗАЛОЖБИ И ДА МОГАТ ДА РАЗКАЗВАТ УВЛЕКАТЕЛНО И СЪРЦЕРАЗДЕРАТЕЛНО ИСТОРИИ ЗА ИЗНАСИЛВЯНИЯ ….

 3. АУ !!! Ма Цеките вече лъжат ли!!! А как само викахме УРА на тез храбреци..
  След туй малце ги позабравихме…
  Пък то – всичко си е римейк на сценария за КТБ..
  Ша почакаме и кошаревския свидетел СГС да го изобличава с присъди за ЛЪЖА..

 4. До овчата, проста, малоумна и фантастично страхлива БГ-рая каза:

  Хайде, честито ви робство, раичка долна българска!Яжте МУ дъртия грездей на Боко Тиквата барабар със сиренцето по вожата* МУ!
  Стойте гладни, жадни, болни, нещастни, мръсни, неумити, мизерни!Плащайте по 200-300 лева ток на месец, плащайте 8 лева за кило домати и по 25-30 лева за кило месо!Пийте вода(ако я имате) от радиоактивни ВиК тръби внос от Украйна!Дишайте и яжте рак и всевъзможни отрови!
  Блъскайте за 600-700 лева на месец и плащайте по цени като в Ню Йорк, Лондон, Париж или Женева – вий сте богати, бълха ви ухапала!Вий, вий сте идиоти!
  Само ощИ малкУ потърпетИ – докатУ умретИ!!!

  P.S.: Днес пред Парламента са само 12(дванадесет) протестиращи вместо да са минимум 100 000!!!
  вожа* – от дърт хуй кожа

 5. Интересно ми е , този осъзнато ли се държи като КАМИКАДЗЕ или не го осъзнава ? …… Не виждам как може да излезе от ситуацията в която се е поставил и от ден на ден я усложнява …… Изхода в такива случаи е само един ….

 6. Този хубостник е аткраднал на Божков от Ефбет и Еврофутбол над 50 милиона , Божков ги излавя , защото те управляват и двете фирми …., затова и им даден срок за разделяне и те отиват при Бойко и Пеевски да му прехвърлят дяловете си, Пеевски се опитва да пробутва Лафка и Техномаркет , които дължат 300 милиона кредити …, но му е отказано , поискал да му прехвърлят Левски и 40 % от Лотарията …и след това следва “независимата” …прокуратура …и децата вече го знаят

 7. Гледах тази птица при Хекимян. Нямам думи. Делят собствения си бизнес с „клиент на кафенето им” като му дават 60%!?!? Не каза, че „клиентът” ги е изнудил. Значи нещо са били на зор та да се откажат сами от измисления от тях бизнес!? „Изнасилвачът на републиката” как на ги е усетил по-рано!?!? Общо взето има нужда от помощ със съдействието на г-н Гешев. Става въпрос за психиатричната помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *