« Върни се назад Публикувано на 07.07.2017 / 20:25

НОВА „ЕКСПЕРТИЗА“ НА НСО!!! „МЕРЦЕДЕС“ ДА СЕ УЧИ ОТ НАШИТЕ СПЕЦ.СЛУЖБИ: „ШОФЬОРИТЕ САМИ ЗАТЯГАТ БОЛТОВЕТЕ“!

НСОНова „експертиза“ на НСО!!!

Авторитетът на която и да е професия не се защитава върху фундамент от лъжи! Това не можах да убедя цели петнадесет изгубени години моите колеги от НСО. Офицери!? За „ръководството“ няма да коментирам, защото до там са достигали винаги духовно осакатени души. Пълзейки! Не можах да убедя и комисията по национална сигурност в парламента и при президента на РБ. Не успях и с премиера. Причината е, че навсякъде се сблъсквах с абсолютната посредственост, неграмотност и примитивно службогонство. Малки и жалки душици, облечени с непосилна за мекотели власт.

Аз зная изключително точно какво се случва в тази служба, както всеки от вас знае това за работното си място или за собствения си дом. За да има, обаче, градивност са необходими две или повече от две разумни страни. Вижте сами какво стои срещу мен и какви същества се опитват да манипулират цялата общественост, медии и държавната власт, обезпечени с най-големия бюджет от данъкоплатците:

НСО: „Гумите на колите се сменят от монтьори, но шофьорите сами трябва да затягат болтовете“

Става въпрос за гуми на най-високия клас луксозни германски возила!?

Това е официална теза на „специална“ комисия от специална служба за сигурност!

Както вече предположих преди седмици, виновен ще е шофьорът и чакат да отмине бурята, за да го изхвърлят, както винаги е било. Без справедлив съд и по стар червен партиен обичай – без реална присъда. Добре е компанията „Мерцедес“ да започне да се учи от нашите специални служби как се поддържат луксозните им возила и кой носи отговорност за тях. И да не забравят, че вождът и учителят на всички идиоти в държавата ни е самият агент от ДС Буда. Той като бог, обаче, изисква винаги да остане в сянка…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«