Публикувано на 17.06.2020 / 11:47

САМО В „АФЕРА“!: ЕТО ГИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ЗАПИСА С БОЙКО БОРИСОВ! ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ ПЪЛНО С ПАЧКИ С ЕВРО!

САМО В „АФЕРА“!

На пощата на АФЕРА се получиха нови доказателства, свързани със записа, който бе изпратен до АФЕРА с гласа на Бойко Борисов. Доказателствата пристигнаха от същата поща, от която бе пратен записа:

Deep fake, ама друг път!

След като премиерът се позабавлява със собствените си изцепки, а лакеите скочиха да го спасяват с елементарни клипчета, решихме, че може би имаме срещу себе си твърде прости хора, които не разбират какво се опитваме да им кажем и покажем.

Затова – днес е ден за „разкази в картинки“.

Имало едно време един министър-председател на Република България. Той се казвал Бойко Борисов (картинка 8). Дори още й е министър-председател, за ужас на целия български народ.

Мил, щедър и изискан човек – днес даже ни е поканил у тях (резиденция „Секвоя“ в Бояна), да видим къде спинка (картинка 1).

Всеки ден, щом стане от леглото, той започва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона (картинка 3, 4).

Държи я в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка-пистолетче. Той е малко прост, не познава много парите, затова трупа от едрите – банкноти по 500 евро, пачки по 50 000 евро или при пълно шкафченце – около 1 милион евро. Еврозоната му се отличава и със златен резерв (картинка 5,6).

Всяка седмица пристигат нови пачки с банкноти по 500 евро – личи по различния цвят ластичета (картинки 5, 6, 7). Когато шкафчето вече не може да се затваря, пачките от по 500 евро се балират и изнасят извън Европейския съюз. Пари, много пари, пари на палета… може пък затова да ги наричат „Евро-палета“.

Самообявилата се за Шехеразада (но според нас много по-удачна като папагала Яго) Севделина замита следите, но… „следите остават“! Всеки месец през Еврозоната на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки по 500 евро, вързани с ластичета.

Не е за вярване, нали?! А може пък да не е неговата спалня това?! Хм… (картинка 7)

Да ни е честит братя българи – и на нас, и на партньорите от Евросъюза и НАТО!!!“

Коментари 130 за
“САМО В „АФЕРА“!: ЕТО ГИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ЗАПИСА С БОЙКО БОРИСОВ! ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ ПЪЛНО С ПАЧКИ С ЕВРО!”

 1. Иска ли се чисто съдебно минало, за да стане Тулупа премиер? Най-вероятно е подал декларация с невярно съдържание, че не е осъждан. Ако адвокатите на В.Божков поискат официално от Чехия и получат документ, че Тиквата има излежана 8 месечна ефективна присъда за кражба на коли, могат да сезират Главният Каскет на България, че Б.Б. повече от 10 години е Премиер незаконно и да започне процедура по отстраняването му … Само предлагам вариант, как бихме могли да го „уволним“ законно…

 2. Парите пътуват периодично с автомобили за Милано,при прекия началник на Борисов..или Румен Николов -Пашата!!!

 3. Снимката със „спинкащия премиер“ не е самоцелна, а е като доказателство, че има връзка с интериора, обзавеждането и предметите в стаята и личността на „спинкащия премиер“.

 4. А госпожицата за която става дума е,Цветанка(Цвета) Кирилова. АЗБУКАРИ..

 5. Помните ли преди да го изберат първия мандат имаше по телевизията предизборен диспут на Б.Б.и Станишев да коментират икономически ,социални и политически въпроси и Станишев откровенно пред камерите му подсказваше.След първия мандат проф.Константинов пред камерите каза буквално * докато аз съм председател на ЦИК,винаги герб ще печели изборите.ЕТО кои го докараха на власт и сега се крият.

  1. То има и видео , търси в нета , НА ГОСТИ У БАЦЕ , видеото няма как да е правено с фотошоп

 6. ПЪРВО Червеното БСП котило на Червените БРП /к/ – БКП каскети – цървули от 9.Септември.1944 г…….. ! Всички при Ленин – Сталин – “ Тарабата “ – “ Тато “ ……!

 7. ПО ЗАКОН веднага трябва да бъде освободен от длъжност с мярка за неотклонение, защото разследването от прокуратурата е:
  1. Притежавал ли е тези огромни пари в нощното си шкафче?
  2. В аудиозаписа дали се хвали, че се е възползвал от високото си положение във властта?
  В момента от този си висок пост, може да повлияе на съд, прокуратура, медии и полиция! Човек, КОЙТО Е РАЗСЛЕДВАН ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И ПАРИ, в момента РАЗПРЕДЕЛЯ НАЙ- ВИСОКАТА ВЛАСТ И ПАРИЧНИ ПОТОЦИ!? ПРИПОМНЯМ случая с кметицата на „Младост“ – Десислава Иванчева, ВЕДНАГА показно закопчана и прибрана в ареста, ПРЕДИ още да беше доказано, дали ги е пипала или са и подхвърлени „смешните“ 35000 евро!
  П.п.Нямало пари за пенсионерите, заради кризата ?! Трябвало да се вдигнат данъците – в България били най-ниски от целия ЕС ?! Нагъл , продажен, двуличен!

  1. Всички сме омерзени! Марш веднага в затвора, но преди това мини през Карлуково ,да си облечеш ризата, заради нелепите приказки с дрона! Само една от снимките е пипана в датата и, НО народа го интересува ,ЧЕ са истински, а не дали са СРС-та легализирани от ТВОЯТА прокуратура. Какво не разбра?

 8. Големия въпрос пред Борисов, Прокуратурата и НСО, кой е направил снимките. По рано писах ,че снимките са направени от жена. Жена на която Борисов е имал доверие и е била години наред близко до него. Като се има предвид, че снимките са правени по различно време, коя е жената имала достъп до стаята и ползваща се с доверие последните години? Отговора е само един: Севдалина Арнаудова. Баща и /бивше ченге/ е бил служител на БОЖКОВ. Госпожата напоително обесняваше как последния я потърсил разбирайки за роднинската връзка с неговия служител. Най-вероятно тя е била куриера пренасял рушветите от Божков към Борисов и е знаела в кой момент какво е занесла и колко е пълно чекмеджето. Същата твърде нахална, нагла , и алчна-готова на всичко, за да успее в живота. Не се учудвам ако е направила компромати срещу господаря си, които е изтъргувала.

 9. Бойко,земи мъ,няма сбъркаш,на следващите снимки шъ има ко да съ гледа и никой няма съ сети да гледа пищовите ти и пачките ни.

 10. Това еврата-парлама на Иванчева ли са?
  Угоено, мазно, свинеподобно нищожество!

 11. Банкнотите от 500 EUR са си валидни и са си в обръщение. Де да имахме повече.

  От 2018 г. не се печатат нови.

 12. Хора с такива пари много бързо се отървават от тях дупка в гората под чаталиво дърво!Но когато си мислиш че само господ е над тебе резултата тепърва ще го виждаме.Този човек е просто за съжаление!

 13. Моряшката фанелка XXL размер на леглото със сигурност е негова! Той често се е снимал с нея така че всичко е точно със снимките и автентичността им!

  1. Има пост в на борисов инстаграм акаунта от 1 Юни 2018 и е точно с въпросната моряшка фланелка дето е до пачките. Не бе не са негови тия пари на влатко са…

 14. Знам , че от ГЕРБ четат всеки коментар тук.
  Искам да кажа на придворните , които бяха наредени зад Тиквата на последната пресконференция-бягайте , ама бягайте много бързо от ГЕРБ!
  В деня , в който падне Тиквата , вие ще бъдете персона нон грата за всички българи и няма да можете да си намерите място в държавата!
  А това ви го обещаваме всички ние тук в този сайт-НЯМА ДА ВИ ЗАБРАВИМ!!!
  Ще ви се случат всички неща , които са по закона , ама всички-ще бъдете арестувани по очи на земята , ще бъдете държани няколко часа прави и без тоалетна , като Иванчева и т.н.!
  Бягайте много бързо и много надалече , само не в Дубай , че там ви чака бае ви Божков и не се знае какво ще ви се случи!

  1. Идват избори там покажете Кой е крал кой не е крал и колко хора вярват на тези снимки и на тези истории Колко дни и стига с тоя номер с уши фицирани на избори и че нищо не зависи от вас на изборите ще си покаже какво е свършил и какво не е свършил и тоя фатмака съседът дали ще остане или няма да остане…

 15. Доста стари снимки,от 2018 банкнотата от 500 евро не е в обръщение,президента Радев не е бил избран още за да го снима с дрон,тук вони на авера физкултурник

  1. ..ТОЗИ ..банкянски цьрвул,,..ако не бяха…/полковниците/,,монтереици,,/,,банкя,,…и,,агентите,,МАДЖО и РУМЕН П….

   1. Дребни,,.!..трябва,,на изпрожодвк,,да даде няакои лев/в плик,на,,девоика,,/кариеристка,джурналистка..или,,протестар,,..,,такива ,,пари са тези..

  2. Как през 2018 г президента да не е бил избран. Я провери от коя година встъпи в длъжност. Но това няма нищо общо със снимките.

  3. Румен Георгиев Радев е генерал от резерва и 5-и президент на Република България, встъпил в длъжност на 22 януари 2017 г. По време на военната си кариера Радев, който е летец, достига чин генерал-майор и длъжност „Командир на Военновъздушните сили на Република България“.

 16. някой да е очаквал да има БИБЛИЯТА в нощното шкафче или -Последният мохикан….? Интериорът съвпада с личноста и вътрешната му ДУХОВНОСТ…някои са готови за ЕВРОзоната …за останалите …гладни кокошки около софрата

 17. Нито едно доказателство няма против тия снимки и записи, само насрани физиономии и тъпи некадърни и малоумни обяснения с качество на ученик пропуснал началното образование! Къде са специалистите, които могат да удостоверят доказателствения материал, ама не от мвр, че.те са ясни. Защо тоя вместо да ми плещи дивотии не каза, че го праща в няколко независими лаборатории да удостоверят автентичност, вместо това плаща на хакерчета, тролчета и тем подобни малоумници да ми обясняват, кой каква дата има на телефона. Алооо всеки може сам да си избира какво да му показва телефона, ако ще и 4523 година да си пише. Най-важното е че и на гербавите им писна от тоя. За това онова недоразумение плевнелиев ми говори в неделя, че бойко щял да започне отначало с нови хора. Страх и паника ги гони! За друг не знам, но за вас виновен до доказване на противното ще важи, така както го пробутвате за нас!

 18. NO MORE SECRETS …… Това Е зловещото послание на тези снимки ! Мисли бързо и вземай правилното решение ! …. Никълъс Кейдж го вземаше бързо …. за 60 секунди ! …… Иначе явно следващите матрЯли ще са още „по по най“ …

 19. ДА ИЗКАРАТ СНИМКИТЕ И ОТ ПРЕПЪЛНЕНАТА МЕТАЛНА КАСА! СЪЩО И ОТ ПРЕПЪЛНЕНИЯ ГАРДЕРОБ! Сниманите пари са в чекмеджетата, просто в металната каса и в гардероба не е имало място !

  ТОЛКОВА ПАРИ НЯМА И В ЦЕНТРАЛА НА БАНКОВ ТРЕЗОР НА БЪЛГАРСКА БАНКА!

 20. Метадатата я видяхме, явно компаньонката на Бмб е сменила телефона

 21. Защо никой не каза истинската причина за публикуването на тези снимки, нито тук нито в другите сайтове, а тя е просто валидиране на документите на Божков. На една от снимките ясно си личи номера на банкнотата от 500 евро. Когато се теглят огромни суми кеш банките записват и номерата на копюрите които са изтеглени. Когато се направи справка с конкретно теглене на Божков и се види какви са номерата на копюрите, а малко след това тази банкнота е снимана при Борисов, то валидирането на документите на Божков става лесно. Т.е. версията на цеката, че парите са за моделки не върви.

 22. По би подхождало на мястото на пистолета на шкафчето да беше старата добра бухалка.
  Начина на заспиване и всички снимки преди нея отговарят на успешен рекетьорски ден и последващ чалга-запой.

  п.п. Мдаааа…Като тях-без превръзка на очите.

 23. Както винаги другари – оревахте всички форуми и оплюхте Борисов и ГЕРБ.
  Но я да видим какво ще стане на изборите….

  1. Мамка ви и на двамата тролове гробарски да еба. Марш от сайта,наясно сме ,че сте пуснато от гробарите за опровержение на показаното.

  2. На изборите ще стане същото като последните 11 години-фалшиви подписи на умрели хора,подмяна на протоколи в секциите,подмятане на чували,роми по секциите и темподобни. И ще се пъчите,че сте победители.Дано обаче този път народа се събуди и ви омете.

 24. Като ходиха в Дубай за фурми дали не занесоха два самолета с евро-палети натам?

 25. Пистолета на шкафчето е просто за хвалба. Той изобщо не е усетил този , който го снима и е напълно изоставен на охраната , която е доста раздута и която плащат работещите ……………………………………..

 26. Тиквата го нае.аха с 200 (по неговия речник). Премиерът ни Слънце залезе. Не знам кой „умник“ го е посъветвал да изнесе този цирк със строени зад него клакьори. На целия резил да излезеш и да играеш ролята на жертва е умопомрачително. Но пък е в типично негов стил – прост съм и ми е лесно…

 27. Боко сънува как мисирките (нтв, бтв, бнт и сие) му лижат задника и колко да им бутне от парсата в шкавчето! А златото вероятно е с черепски произход (може и пеевско-прасешки).
  Тая простотия с дълбоко престъпни уклони ще продължи докато робите спят и блеят!

 28. Атаките са нон- стоп – засегнаха интересите на боклуци като Божков, Арабаджиев, Баневи, онзи НА Карнобатския винпром- така и не уцелих да пия качествен алкохол от там!

  Искат другарите да ни върнат в азиатската орбита на Русия и приятеля и Турция, но на изборите пак ще бъдат прекарани на задна пр.

  1. Спокойно , ясно е и на малките деца, че скоро ще сме пак с Россия !!! …. Няма как да сме със сащ , защото там вече няма държава … Скоро ще имаме 10-тина щата с регионално значение, които ще воюват дълги години помежду си. Ще делят пари, територии , имущество , история, и какво ли не ….. Само Россия и Китай ще останат като Велики сили и с тях ще бъдем в перфектни икономически и политически отношения , а не както сега Господаря сащ и колония България

 29. Докато този простак е на власт, всичко в България ще е извратено и окепазено. Хуй за Тиквата и Шайката му!

 30. Снимките, които могат да успокоят душата ми трябва да са такива: Буда Борисов лежи по корем, пистолетът е заврян с дулото в задника му , а от устата му стърчат пачки с евро.

 31. Ако се питате откъде са кюлчетата злато?
  Възможен отговор:
  Комисионната от месечен РЕКЕТ за бойко – от компаниите, на които са предоставени КОНЦЕСИИТЕ ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО и на първо място канадската компания „Dundee Precious Metals“ . Злите езици говорят, че дъщерята на бойко притежавала 10% от акциите в тази фирма.
  Или пък – кюлчетата злато, може да са му просто подарък от същите компании. Пък бойко е забравил да ги декларира в данъчната си декларация.
  Иначе, за пистолета – какъв ли психопат трябва да е Министър председателят ни, за да спи с пистолет на нощното си шкафче.

  1. Да не се окаже, че канадската компания „Dundee Precious Metals“ е от български съдружници.

  2. Може и да не знаете: Дори когато беше кмет, бибитко навсякъде ходеше с пистолет под мишницата. Всички,които са ходили в кабинета му по това време, са посрещани с пистолет върху бюрото. Страхливецът така продължава и след това. Така е при тъпите мафиоти, при премиерите…не знам. Ако си намерите снимката при откриването на магистралата от Люлин към Перник, ще се уверите (това за невярващите).

 32. Седи караджата и се поти в обяснителен режим. От дясната му страна – проста кърджалийска пут*а, а от лявата му – ебУива дуловска….

 33. От упор: Хунтата поръча хакерска атака на сайта “Афера” заради записа и снимките с Борисов! 34 минути ago На безпрецедентна хакерска атака е подложен сайта “Афера” на колежката Веселина Томова. Току що се свързахме с Веселина и тя потвърди, че след публикуваните снимки днес сайта е подложен на ожесточена хакерска атака.
  От упор не успя да проведе подробен разговор с Веселина Томова, тъй като връзката ни бе прекъсната. Напълно възможно е сайта otupor.com също да бъде атакуван, което няма да ни изненада имайки предвид, че сме от малокото свободни сайтове в интернет пространството.
  Ето така изгледаше сайта Афера, когато разговаряхме с Веселина Томова, която е негов собственик:
  https://otupor.com/wp-content/uploads/2020/06/%D0%90%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0.png

  Всички снимки докато не са изчезнали:
  http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/06/IMG_4444.jpg
  http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/06/IMG_1234.jpg
  http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/06/IMG_7777_1.jpg
  http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/06/IMG_7890.jpg
  http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/06/BAN9.jpg
  http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/06/Bace_nanka.jpg

 34. Гледах брифинга,разпозна се тиквата,от снимката ,че спи. Но за пачките евро и златото,нямаше нито дума,ни вопъл нито стон, все едно не съществуват.Той клетия бил безукорно честен, остава да попитаме къде е честен и кога съответно.Не знам на гледалите, брифинга,дали им направи впечетление ,как изглеждаха ,,гробарите“ зад гърба му, наистина като попикано мушкато бяха всички до един.Разбрахме , също така ,че президента го е наблюдавал с дрон, искал е да го убива,доколкото бе вярно ,че и А. Доган го бе поръчал .

 35. Бойко,аз мога двайсет години да си стоя само в кухнята и да не излизам,шъ мъ земеш ли. Друга такава луда няма да намериш,казвам ти. Аз съм единствената. Малко повече обичам да плямпам,ама то е за компенсация,шъ ми свикнеш.То пък сичко ако е розово,хич пък да няма за кво да съ скараме,ега ти живота. То само с пари не се живее,трябва да има и малко тръпка.

 36. Благодаря, на този, доверил се на ,,АФЕРА“, независимо , който и да е той за изпратения снимков материал. Радвам се, само поради факта ,че и най заслепения фен на ГРОБ, ще види с очите си и ще се убеди в това което се говори от 10 г. сред населението в БГ.

 37. Ясно о о о! Борисов и Божков са шибали една и съща „кифла“. Добри снимки е направила. Освен,че Боко е прост и алчен е и много страхлив, щом спи с пистолет на нощното шкафче. Старите Софиянци помнят,че е отварял вратата на автомобила на Румен Николов -„Пашата“. Чувал съм софиянци да казват :-„Шофьор беше и шофьор си остана“! Без да обиждам шофьорското съсловие.

 38. Там на шкафчето са лубрикантите за аналния секс….
  Минал е на анален, защото от кокаина вече не му става.

 39. Мдааа, на фона на това чекмедже и аз бих се провикнал по телевизора, дори бих тръгнал по площадите като глашатай известявайки народонаселението – стойте си вкъщи и ако не ви стигат паричките теглете кредити и не ми разваляйте рахата, толупи с толупи. Пълна идилия – мека пухена възглавичка и заредено чекмедженце. А има ли кой да надникне в чекмедженцето на менте-генералчето? Навярно се е понапълнило и то.

 40. Тез лилавите чепки от по 500 ми мязат да са брани в село Найден Герово, общ. Пещера. Сорт Дорнфелдер, нова реколта на Мека Топлина. На ластиките им сигур пише Пловдив-КТ.

  1. Значи има надежда за България! Благодаря на Афера за аферата!

 41. Прави впечатление, че различните суми, теглени от Божков в лева, отговарят точно на кръгли суми в евро по обменен курс на банките.

 42. Очаквайте и неочакваното,а именно и ,,бягството“ на тиквата. Ако не е организирано и договорирано , вече. Предполагам към ЮАР, ще да е.

  1. Разбира се, че я атакуват и притискат, 100% някой гербав милиционер и се е обадил да махне снимката, където тулупа е на покас

 43. БОКО, заминаваш за Централния Ню Йоркси Затвор !…Херо Мустафа няма да ти прости..Проста Мутра КРАДЛИВА ДО НЕЗЕМНИ КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ…..А КАКВО СТАНА СЪС АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ТРАКТОРА..ЯСНО, ТОЙ СИ ВАДИ ОЩЕ ПАРИЧКИ И НЕ ГО ПИПАШ , А УЖ БЕШЕ ВОЙНА ПРЕЗ 2011 ГОДИНА, , А МРЪСНА МУТРООООО .

 44. ФЕЙК ! Това не е Борисов ! Бойко Борисов от 20-тата си година НЕ СПИ ЛЕГНАЛ ! Един китайски монах от Шао Лин веднъж го стрестнал и от тогаз Бойко спи прав ! КЪЛНА СЕ ! А шкафчето до спалнята си НИКОГА НЕ Е ОТВАРЯЛ ДОСЕГА ! Какво има в него никога не е знаел ! Слага си пистолета отгоре и заспива на стола, както го е учил шаолинският монах ! А в Давос на него, Обама и Путин единствено им демонстрираха свръх секретен софтуер с който манипулират снимки ! След Обама и Путин ето, че и за него се опитват да пробутват такива монтажи ! Бойко Борисов не е виждал на живо как изглеждат 500 евро банкота ! голЕм ФЕЙК !

 45. 30 години чакаме мафиотите да се намразят един друг и да си показват кирливите ризи, ще запаля свещичка и ще се помоля това да е само началото и всички да започнат да се издават

 46. От “Филия с мас… татко беше сирак, майка – сирак. И аз съм израснал по най-бедния начин. Да, играех със скъсани гуменки и ядях филия с мас!” до златни кюлчета и милиони в нощното шкафче!
  Възходът и падението на една проста, проста, ама най-проста МУТРА, най-наглия ПРОСТАК в Мутроландия!

 47. Децата и пенсионерите гладни. Пари нямало. Ми ето ги парите бе тулупии.
  Затвор за Боеко

 48. Снимките са направени от кмета на Симитли, а парите са заработката на Боки.

 49. От няколко седмици в на Тиквата дирника са вкарали четка за тоалетна (от онези „комунистическите“ телените) и бавно я въртят…..А тиквето скимти „не ме боли“, да продължават. не ми пречат….аз се забавлявам

 50. ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ.

  Браво Афера. Големи сте.
  Сега очакваме Шибаняка от Банкя да изреве , че не е той на снимката и , че някой му е направил фотомонтаж на мършата крадлива.
  Тоя боклук кога и да го обесиме все ще е късно. Тоя измекяр , продажник и ибрик е@а майката на държавата.
  Нема обида която да не му приляга. И това което съм написал е най нежното което мисля за него.
  Изрод гнусен.

  1. Браво Пламене! По-точни думи едва ли могат да се намерят за тоя продажник!

  2. Отиди в София, вземи метрото до цариградско шосе, качи се на кола, карай по магистралата до Бургас и после коментирай кой направи всичко това поплювко безполезен.

   1. Става, ще го направя аз,стига магистралата да ме отведе до задника на жена ти, ще вляза с 200.

   2. И като съм карал хиляди км по магистрали в чужбина,а тук за 200 км от Филибето до Бургас оставам без бъбреци и хващам морска болест

 51. Браво на Афера!!!
  Сега какво ще каже тулупа-бандит бойко методиев борисов….

 52. Е пари вече няма в страната. Парите се изнасят от България от както ББ е на власт. Това много хора го усещаха и се говореше.

 53. Онзи, който му сере в гащите на тиквата, първо се сдоби с гласа му, а от днес и с фотоапарат и снимки от спалнята.

 54. Да обобщим, че обедната почивка свърши: това беше, дето чакахте Сретен Йосич или Руското ресто да я свършат. Милият той, че и тъща няма, та да обясни отде са се взели пачките…

 55. След тези снимки НСО си е за закриване. Тулупа за къде е е ясно.

 56. МНОГО ХУБАВИ СНИМКИ,ТОЧНО ЗА КИЛИЯ-13 НА ЦЕНТРАЛНИЯТ СОФИЙСКИ ЗАТВОР ПРИ БАЙ-СТАВРИ ПОНЕ ЗА 20 ГОДИНИ!
  АЙДЕ БОЦКО,ВРЕМЕ ТИ Е! 🙂

 57. От толкова кюлчета минали през шкафа, дъното е изпуснало, огънало се е и едно от кюлчетата се е запътило към дъното на шкафа, аха да изпадне!
  Това от немърливост и пренебрежение към пари под 100к евро! Те са там за да се пъчи пред пачаврите-вашите дъщери!
  Да, ясно е и на децата, че именно жена е най смелата личност в България!
  Да, ясно е, че вие му подарихте, сила, слава и държава!
  Честито на тях.
  Бъдете спящи.

 58. Поздравления за „Афера“!
  Все пак има Видов ден!
  За всеки – рано или късно.

 59. Права е Мутрата, като казва: “Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи или една женска дреха, или нещо, кажете ми “Хасан” в интервю за “Труд” преди рождения си ден през 2011 г.
  Но за сметка на това „джобните“ пари на гнусния, търкалящ се напреко на леглото Троен Толуп, са впечатляващи!

 60. ха ха , сега го хванаха на калъп – ма сега ще отрича пак , ще каже, че другото шкафче е негово – това е на Владито 🙂
  …на снимката Спящ толуп.

   1. ЗАПОЧНАХА ДА АТАКУВАТ САЙТА ВИ,ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ СТЕ ВЗЕЛИ МЕРКИ МАТЕРИАЛЪТ ДА НЕ ИЗЧЕЗНЕ.

 61. Слушан и заснеман дори и когато спи ! Невероятно ! Злато и пари в нощното шкафченце,до главата, снимки много не може да каже,че това не е неговата спалня. Ударът е смъртоносен,а явно ще има и още новини.
  Браво „Афера“, оценен е фактът,че не слугувате на мафията !

  1. Това е да си заобиколен с приятели и любовта на цялото женско население…

 62. Много се развеселих, като видях тематиката на спалното бельо на креватчето Му. Готино!
  Другото е работа на господата от институциите!

  Днес е голям християнски празник! Поздрави, Мери!

  1. Защото снимките са правени по различно време,затова и „пълнежът “ е различен. А че шкафчето и чекмеджето са едни и същи спор не може да има.

   1. Вярно бе! И конфигурацията на помощните средства отгоре е различна…

 63. Цървулан в целият си парвенюшко-просташки блясък! Това нещо ни управлява и решава съдбите ни. Циничен, гнусен, зъл, невъзпитан и откровено прост и безумно тъп. От тук нататък всеки, който каже дори една дума добра за него, ще го обявя за враг на България. Подобно нещо е НЕТЪРПИМО И НЕДОПУСТИМО! Време е този да си ходи – не с избори, а с ритници.

  Д – р Николай Михайлов: „.Има едно страшно дебилизиране на публичната среда, просто вдъхновено малоумие, някаква ширпотребна веселба със словото, някаква проституция на думите, на образите, някаква клозетност на въображението, нещо невъобразимо пошло, което става ежедневна храна, насъщен хляб“…

  ––––––-

  Кафявият сайт Пик объркано твърди, че гласът от записа не бил на българския премиер, а в същото време се обърка и вметна, че аудиото било записано от негов „бивш близък колега в ГЕРБ“ – тоест Цветан Цветанов

  Били му извадени и монтирани думите. Откъде са му извадили думите „*утка“, „нае*ал“ и „дупарата“? Или „проста, да им го набутам” и останалите простотии?

  Как фалшификатора или Ненчо Балабанов ще знае актуални за момента на записа събития? За „Еврохолд”, за Манолов, евроколегите му, „аз съм прост“и прочие?

  Всъщност кърджалийската проста @тка му се води шеф по Конституция. Щото нали не сме премиерска, а парламентарна република.

  На кърджалиската п@тка за съжаление не ѝ е останало поне малко достойнство да му тегли майната и да го оттегли, или да се оттегли.
  Така е когато на върха стои п@тка без гащи…

  Ivaylo Yordanov: Няма премиер, който да остане на поста си след като като е наеб..л половината Европа..

  Не мога да прогнозирам бъдещето на Борисов, но ако се заинати и не пожелае да си тръгне, рискува да се появят още по-грозни неща, някои от които да го изпратят и на подсъдимата скамейка.

  Ако му бях съветник, щях да му кажа да се оттегли тихомълком и надалеч.

  Изгубил по пътя душата си. И върви към Ада…

  Когато си сигурен в знанията си дебатираш, спориш, доказваш, когато си пунта мара, говориш шменти капели и тинтири минтири.

 64. Баси мамата! Обаче най-кефи омачканото найлоново торбе при пачките с евро. Бабуина не ходи до плод-зеленчука, значи някой му го е донел, с нещо вътре в него.

  1. В такова „омачкано найлоново торбе“, абсолютно същото, мой приятел който е шофьор на известна личност в публичното пространство, му занесе (на Бойко) 900 хил. лв. преди няколко години. Парите бяха за даване на обществена поръчка за строителство в града (Варна). Занесе му ги лично, в Банкя, от името на шефа му.

 65. Ама той тиквата нали се е скъсвал от работа да купи „Хумана“ на щерка си?

 66. Г-жо Томова,
  Не винаги съм бил съгласен с Вас и през годините доста Ваши прогнози не се сбъднаха, но този път свалям шапка и Ви се покланям. Няма значение кои е решил да Ви използва фактът, че имате повече „топки“ от почти всички други журналисти да огласявате подаваната информация е достатъчен. Благодаря Ви!

 67. „..Ама то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти“

 68. ибре курорте ….. Хайде по-бързо приключвайте с държавната работа и вземайте госпожицата, че и ние да живнем, покрай младоженците….

 69. Щот няма празни кутии от обувки.Да пита там Арабажиеви как се правят тея работи,срамота.

  ,, ….
  Ала имам пачки, пачки по стотатачки,
  пачки за лапачки не се давам аз.
  Пачки по стотачки, пачки десетачки,
  пачки за лапачки и за секс играчки.

  Той е по живота, фрашкан е с пари,
  ще приватизира и чайките дори.
  Той е по живота, фрашкан е с пари,
  ще приватизира и чайките дори.
  Туй е далавера, движа с депутат,
  киха ми мангизи, вече съм рахат.
  Туй е далавера, движа с депутат,
  киха ми мангизи, вече съм рахат.
  … “

 70. Това ли е обяснението, че в МВР се прави ново НСО или партьорските служби са пратили дрон-муха в търсене на изкуствения интелект на Бойко.

 71. Хванаха се за косите „госпожиците“. Барселонската, Криси24, Севда, безброй активистки на гербжени… Малей, при тия пълни чекмеджета как да не се състезаваш за сарцето и портмонето на този левент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *