« Върни се назад Публикувано на 09.02.2011 / 19:09

„Новата сила” на Трактора заложи на национализацията и „фараона” Кирил Йорданов

 

 

Фамозният нюх към „екип” на Алексей Петров – Трактора вече е известен. С всеки изминал ден обаче находките му граничат с епизод от филм, със сюжет от психиатрична клиника.

Както вече е известно „Нова сила” на нисичкия бивш атакист Антон Сираков е новия „юмрук” на Алексей Петров по пътя му за завземзане на общонародното доволство. След като в столицата Сираков рече фундаменталното, че Алексей Петров приличал на късния Първанов и това се искало, днес във Варна местните лица на „Новата сила” втрещиха журналистите с демонстрирания си абсолютен комунизъм.

Двамата „куку и пипи” – общинският съветник Ивайло Бояджиев и Димитър Кунев, преминали на галоп в куп партии, директно се обявиха за национализация, от което вероятно Георги Димитров е затанцувал в гроба, а спеца по „банките и лихвите” Алексей Петров си е застлал още три найлона на теракотата, защото предстоят цървулите на болшевиките.

Стигна се дотам журналисти директно да се изгаврят с Бояджиев и Кунев, и да напуснат пресконференцията.

Впрочем, Димитър Кунев, който където стане и седне клейми омразните му евреи, и аверът му Ивайло Бояджиев, който пък сметкаджийски използва Марешки за да се набута в общинския съвет, произведоха и още една новина, която си заслужава потреса.

„Новата сила” обяви, че ще подкрепи нов мандат на варненския кмет Кирил Йорданов, което директно означава, че Трактора застава зад „независимия”, подкрепен от БСП Кирил Йорданов.

Впрочем, другият човек на Петров – Яне Янев се скъса да дава пресконференции във Варна по времето, когато Трактора бе в ДАНС и директно заклейми Кирил Йорданов като „фараон”.

„Фараонът” Кирил Йорданов щеше да съди Яне Янев, обаче набързо забрави да го направи, както още по-набързо забрави честта си, че „не е баща на детето си” и не заведе дело срещу вестника на Трактора.

Варна чака със захлас Яне, за да го пита какво стана с „фараона” Йорданов, при положение, че „новата сила” на Трактора ще го подкрепя за кмет.

В случай, разбира се, че не издигне за кмет колоса на фундаменталната противоеврейска мисъл Димитър Кунев, който след като се усуква около Гуцанов, Марешки, Волен Сидеров, Веселин Данов и който още се сетите с пари, последно се апликира около Сираков на Трактора. Вероятно пресаташе ще му бъде съпругата му – журналистката от Труд Юлия Кунева, която пък тези дни написа, че Трактора взривил кола във Варна. /оригиналът на дописката се пази/.

На финала на медийната изява на „новата сила” на Трактора във Варна се оказа, че това било просто репетиция, преди премиерата следващата седмица, когато щял в морската столица да дефилира самият Антон Сираков. Тогава, както върви в „стройните” политически редици на Трактора, вероятно може и да бъде оповестено, че „новата сила” ще гласува едновременно и за Алексей Петров, и за Цветан Цветанов. А Велин Хаджолов ще спи и с двамата, или с жените им.

Маргиналите и слугинажът на Петров са истинско предизвикателство за психологично – психиатрично обследване и анализ, „новата му сила” обаче надмина всички фройдистки очаквания.

Afera.bg

«