« Върни се назад Публикувано на 27.03.2021 / 18:50

„НОВАТА“ „ОПОЗИЦИОННА“ МАНДЖА – СТАРА ВМИРИСАНА ЯХНИЯ

Мандатоносители на „Изправи се! Мутри вън“ са –  ДБГ, ЕНП и Движение 21.

ДБГ – Меглена Кунева

ЕНП – Мария Капон

Движение 21 – Татяна Дончева

На 2 юни 2011 година Слави Трифонов, тогава шоумен, днес партай лидер на „Има такъв народ“:

На 2 юни, в деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, Слави Трифонов и колегите от Редколегията представиха кандидата на „Шоуто на Слави” за президент на Република България г-жа Меглена Кунева. Своеобразното влизане на шоуто в политиката бе обяснено от Слави и колегите с желанието да бъде издигнат достоен кандидат за президент, който не е представен от политическа партия, а мотивът са интересите на нас, българите…

… „Търси се куче-водач“, обяви бившата еврокомисарка и министър по евроинтеграцията в „Шоуто на Слави“ по бтв.

“Да ви представя нашия кандидат за президент – Меглена Кунева“, това анонсира тази вечер водещият Слави Трифонов в началото на разговора си с Меглена Кунева, която днес вече определено заяви кандидатурата си за президент.“

5 години по-късно Меглена Кунева „нашият кандидат – президент“ на Слави – става министър на образованието в правителството на Бойко Борисов, забележете!!! – по предложение на Реформаторския блок, номинирана от Бойко Борисов.

Днес!

Меглена Кунева, Мая Манолова, Мария Капон, Христо Иванов и Слави пак са овъртолени в една „манджа“. Този път като „нови лица“, които ще гонят Хунта и мутри.

Облечени в „революционни дрехи“ нова мода шантиклер, дълбоко в гардеробите скриха премените, с които  се усукваха около ГЕРБ и Бойко Борисов.

Каквато е паметта на този народ, такава му е и „опозицията“ – на всяка власт мерудия. Където е келепира.

Afera.bg

«