Публикувано на 08.02.2021 / 9:36

НОВАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ БЪДЕ „ЕДНО ЗА ТЕБ, ЕДНО ЗА МЕН“

Очевидно слогана на новата коалиция ще бъде, “Едно за теб, едно за мен”.

В този ред на мисли предполагам, че цената на чекмеджетата на стоковата борса ще нарасне драстично през следващите месеци.

Ванката ще поеме икономиката – за да плющи фурми по цял ден, а балетът ще се разцепи на две. Фифти – фифти. Микрофон за всички!

Младите госпожици от Мага ДАНС пък целогодишно ще сучат гюбеци у спалнята на Тигъра.

Ех, село, село…нямаш край!

Горкият Свети Георги! Ще трябва да си сложи ваксина и да емигрира. В Занзибар. Щото плажът у Банкя вече е пълен. С туристи. От Учиндол.

Васил Петев

Коментари 23 за
“НОВАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ БЪДЕ „ЕДНО ЗА ТЕБ, ЕДНО ЗА МЕН“”

 1. И Тулупа и Дългия са с тежки комплекси, единия едвам се издържа, хеле коалиция ще ми дойде в повече, мисля си че ще заживеем в тотален хард психо диспансер.
  Чак тогаз да стари години Терминал 1.

 2. Волен Сидеров:
  Подготвя се коалиция ГЕРБ – ”Има такъв народ“. Тази нова политическа сила ще замести патриотите в управлението. Става въпрос за партията на Слави Трифонов.
  8.2.21г.

 3. А на бас , че новата коалиция ще е БСП+ДПС+ДБ+ИзправисеОтровното! Стягайте си коланите българи , ще има завръщане в миналото и правителство тип Беров или Орешарски! И никой няма да носи отговорност за нищо! Ще има пак фалити на банки и 1$=3000лв.! Много ни е къса паметта като народ!

  1. Пич, таз опорка за Беров от три дена яко се завъртя из гербавите сайтове. Вдигни малко нивото, и вземи измисли нещо ново, със стари репертоари няма да впечатлиш никого

 4. Нещо се случва в България, което засега минава незабелязано.

  Българите се разделят на нещо като нови класи – държавни служители и всички останали работещи.
  Държавният служител в сегашната епидемия почти не работи, най-много 2-3 дни от седмицата ходи до службата си, взима пълна заплата плюс помощи и ДМС (допълнително материално стимулиране), които администрацията на Борисов щедро раздава предизборно. (Разбира се, винаги има някъде изключения).
  Администрацията и техните семейства могат да решат изборите. Но не това е най-важното. Те се оформят като някаква каста, която си брани интереса, добре им е в тези епидемични мерки.

  От хората на държавна заплата само лекари и медсестри получават заслужено допълнителни помощи, дори са малки за риска, който поемат (и не се знае как ги разпределят и колко до къде стигат).

  Но в администрация, държавна, общинска, дори Гражданска защита или агенции, служби, заплатите и ДМС си вървят, работа почти нямат. Например в съдебната система прокурори и съдии взимат по няколко хиляди лева заплати и не работят. Колегите им юристи, адвокати, плащат наеми, а делата им се отлагат непрекъснато, и фирмени, и др.

  Така е с всякакъв дребен и среден бизнес – наемите си вървят, помощи не стигат до тях, обещани пари от началото на кризата миналата година още не са получили, мярката 80 на 20 за хората на заплата е бизсмислена, масово съкращават работещи, защото няма смисъл да ги държат и т. н.

  В страната се очертава партия на администрацията, която и без друго е калинкизирана, и най-дребното назначение в малък град става с политическа протекция от местните хора на ГЕРБ.

  Иван Бакалов, Фейсбук

  1. Превръщането на държавните служители в неграмотна, рестриктивна и напълно непроизводителна „средна класа” започна от цигането – политикономист, който може да бъде охарактеризиран като тъпо, неграмотно и нагло копеленце. Там се нагласиха конформисти от измета на нацията. Увеличената държавна администрация от конформисткия боклук стана още по-неграмотна при банкянския тъпанарин. Във времето след цигането от Блатино и преди тиквата от Банкя клиентилисти бяха крадливия мадридски безделник и залупения Сергейчо без нито един ден трудов стаж. Постоянно присъствие имаше войнишкия доносник, който заради „порциите” отдавна трябваше да бъде при бай Ставри. Единственото умно изявление на цигането Медито беше, че определи бибиткото, като ТОЯ ТЪПАК, но си партнират успешно понеже си приличат. Всички тези „народни” келеши случиха на избори от народът – мечта, който вече излъчи поредният си представител от учиндол, просто защото има такъв народ. Без дори да се замисли този народ пак се готви да избира от политическа плява. Народ, какво да го правиш?!?

 5. Най-новата канцепция ще бъде – На всеки по един уй в гъза !

  1. Неее! Сега най-новото мото от Китай е: „По един тест в гъ*а!“ А вместо уй- ваксина!
   Глей к’ви глупости пиша, Дон Вейроне! Ти си виновен- такъв тон даваш!

 6. Съгласна съм с г-н Гунчев, че няма нищо изненадващо, г-жи и г-да…
  Когато Падишахът все още не беше Падишах, а дефилираше в медийното пространство с шлифера и с лентата на главата, Слави беше доста по-известен и помогна много за налагането на образа Му като разпознаваем. Бъдещият Падишах беше достатъчно често на прословутото диванче. Спомням си как веднъж помоли настоятелно Слави „да не се майтапи с децата на Царя“.
  После топлите им отношения охладняха. А след години се разбра, че искали да правят заедно партиен проект, но не се договорили за някакви пари. Според мен по-скоро е било за това кой да „ръководи бащина дружина“, понеже и двамата са егоцентрици. Но това няма особено значение…Искам да кажа, че Слави можеше да е в политиката отдавна, просто тогава е имал по-добра преценка. /Или пък сега няма същия избор, кой знае!/
  На хората, които се чудят как може С.Трифонов да влиза в политиката, препоръчвам да си припомнят всички недоразумения, които минаха през нея в последните десетилетия. Извинявайте, ама то си беше някакъв своеобразен Парад на тъпотата! /Само фолкаджийки май нямаше./ И още нещо- припомнете си възхода и властването на Падишаха, т.е. припомнете си еманацията на абсурдността във всичките й проявления! И тогава вече нищо друго няма да може да ви шокира…Абсолютно нищичко.

 7. Няма нищо по-логично от подобна коалиция. От една страна Мутро Тиква № 1, от друга страна „Има такъв народ“, Народ, който 30 години мечтае за едно: момчетата да станат мутри, момичетата да станат проститутки! Но, и двата пола, да друсат кючеци, под музиката на цигано-българската чалга. Подценяването на Тиквата е пагубно. За 10 години, този политик унищожи първо своите „съратници“, които сменяше като носни кърпи, второ, унищожи т.н. „десни“, които приласка, н…а и изостави, и накрая унищожи и „пишман патриотите“ с които постъпи по същия начин. Кой остова? ДПС са готови за всяка далавера, но открито коалиция няма да направят! БСП е самотна опозиция, която винаги ще си остане „виновните комунисти“ макар че, всички червени гадове, първо бяха първи седесари, сега са първи гербаджии, но онзи народ дето го има, живее с първосигналната система на овца, пред заколение и за БСП шанс няма. Така, че остава учиндолеца. Такива, влизат в политиката за един мандат на принципа – След мен – потоп! Така, че гласувайте, братя мой! Гласувайте! И се пригответе за от трите най-дългото! Бъдете сигурни – отново ще ви е вътре! Но, явно ви е кеф и си го заслужавате!

 8. Натам отива работата. Седем-осмаците само се заканват на статуквото, уж не щат коалиция с никой, и не спират да си късат белите ризи. Най-най-честните, най-принципните били. Като им казаха, че сами няма да постигнат нищо, се вбесиха и заудряха по масата. Обаче точно така ще стане – бързичко ще свият знамената и ще се лепнат към Боко. Иначе си остават маргинали, дрънкала и кухи лейки. Каквито и експерти да извадят.

  1. Както беше казал Н.Хайтов “ едно е да искаш,друго е да можеш, трето….“. 7/8 ако се обедени с ТВ „Планета“ ще може да събере електорат за влизане в НС. След изборите е лесно, мераклий за власт дал Господ. Това тук е БЪЛГАРИЯ, а както пък беше казал Мичмана,ГОСПОД Е БЪЛГАРИН.

 9. „Льотчика да се маха“, много голям простак си бе, изрод, много голям простак! Махай се ти, червей, ти се махай и се свий в някой ъгъл, че много скоро на някого от престъпната геребрастка пасмина ще му писне от гъзолизци като теб е ще те смаже така, както се смазва червей! Нали и за уличните кучета е ясно, бе банкянски червей, че въпросната порнография в един гнусен и отвратителен сайт е колаж? Само ти ли още не си го проумял бе, изрод? Ами, като си червей, няма как да го проумееш! И понеже ти ис падаш по френската любов, хващай пътя за банкя и тичай, че Тиквата бил гтръгнал да пие.кае и вече го вади – съвсем удобен случай да му го лапнеш!

 10. „Жестоко е да видиш рай и да го загубиш.“ ~Антоан дьо Сент-Екзюпери ~

 11. Абсолютно съм убеден, че новата коалиция, ако Слави влезе в НС, ще бъде: ГЕРБ и ИМА ТАКЪВ НАРОД! Не мисля, че партията на Слави има каквито и да са политики и визия за бъдещето! Всичко, което чувам от тях е като блъскане на птичка в „клетка“: иска да лети, но не знае как! Още по-малко да излезе от „клетката“!

  1. Ей, големия, ужким си голЕм, пък не знаеш, че Учиндолеца иска ПАРИ, много ПАРИ, най-малкото за да може да издържа западналото си „шоу“ в още по-западналата си телевизийка, кой знае защо наречена 7/8. Затова му е властта – да му донесе пари. Навсякъде по света властниците крадат, ама в България най-много.
   Иначе е прост като галош. Вземи му „Ай кюто“ и ще започне да дава на заето докато не спре тока, или не си изключиш телевизора. Някъде бях прочел, че чак след 12 години успял някак си да завърши…Консерваторията, а преди това – също някакво музикално училище.

   1. Не си мислете, че с наименованието 7/8, Учиндолеца акцентира на музикалното в себе си. Преди време, когато тази телевизийка беше включена в пакета ми от ТВ програми, се излъчваше на ЧЕСТОТИТЕ на канал „78“.
    Е, как се вземат такива честоти, ако нямаш личното благоволение на Мутрата от Банкя. Така, Учиндолеца иска още веднъж да ни покаже близостта си с този, от който зависи всичко в България.

 12. Г-н Петев,
  едва ли е Мутрата от Банкя е чак такъв голям еб@4, какъвто се изкарваше в оня запис. Не го ли видяхте на снимката, какъв заспал тулуп е?
  Пък и нали не сте забравили, че личният му лекар е гинеколог по професия, което обяснява и честите му посещения при кмета на Симитли.
  Като прибавим към това, че и Учиндолския мераклия за нов Месия е на „другия бряг“/по негови собствени признания/, лесно може да се намери обяснения за снимката по-горе – целувка „уста в уста“ между двама „мъже“.

 13. курнела би се радвала на всякаква коалиция след изборите и би се прегърнала със слави, ама и той не я ще, и дъбъ също не я ще, и понеже шкембе войвода ще влезе пак, това е единствената възможна коалиция герб вмро.комунягите ъф корс са вечно втори.
  Новият парламент ще е също тъй гаден като предния, вместо сидеров и марешки ше додат слави и маяма.

  Колкото за снимката , на която льотчикът прави френска на жена, която не е деса, и тя си е съвсем автентична като ония с чекмеджетата.И дай Бог да допринесе за оттичането на мунчо в канала.
  Остроумен коментар – Щях да гласувам за мая, ако коалицията й се казваше Изпразни се в Мая.бг!

  Мутри, вън!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *