« Върни се назад Публикувано на 30.11.2021 / 11:06

НИТО ДЕН, НИТО МИГ ТОЛЕРАНС! БОЙ ПО ТЯХ ДО НОВИ ИЗБОРИ И ПЪЛЕН РАЗПАД, И РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ МАСКИ С УРОДЛИВИ ГРИМАСИ НА СТАТУКВОТО, КОИТО СА ОБЯВИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА СВОЙ ВРАГ НОМЕР ЕДНО!

Нищо ново не е научено и нищо старо и отвратително не е забравено.

Четворната коалиция с Кирчовците, чалгата, костовисти, неолиберали, комунисти и майцепродавци дели баницата също като Тройната коалиция навремето: 8:4:3:2 министри за всекиго от мафиотските кланове във властта, вместо 7:5:3 – димек грабежът ще е още по-колосален.

Радев е неспособен да им бъде алтернатива – той е техен продукт и тяхна фасада.

НИТО ДЕН, НИТО МИГ ТОЛЕРАНС! Никакви 100 дни.

Измамникът Киро Петков и бизнес ортакът му Асен Василев управляват вече 9 месеца – с кражби, лъжи, некомпетентност и газене на законите.

Назначените калинки от тях взимат по 20-30 бона заплати и бонуси от ДКК и ББР, за да крадат 100 милиона месечно за олигархията начело с Прокопито. Получават задкулисна и брутална подкрепа от чужди администрации, за да продадат българския национален интерес.

Останалите крадци от времената на Костов, Царя и Виденово-Станишевите правителства си ги знаем – ограбиха до шушка националните ресурси!

Кой, бе, ще ни оправя пак – жалкари измамници и ментета като кирчовците или Р.Овч, Гечев, Масларова и провалени подлоги и лапачи около Борисов и Костов като Хр. Иванов, Атанасов или зелените тарикати, които крадат от природата и насаждат джендър културата?!

Сега искат пак, но този път като лица на „промяната“.

Ха-Ха, тъжно е, не е смешно. Пошло. За убийствената социално-икономическа и здравна катастрофа са виновни те! Некадърно проспаха ковид пандемията, инфлацията и скока на тока и газта.

Радев сега се крие като мишка и опитва да прехвърли отговорността към нов паянтов, квазилиберслен и псевдокомунистически кабинет с башибозук, събран от Харвардските измамници от кол и въже.

Некомпетентни калинки без грам опит в реалния бизнес или управление. Неграмотна сган от грантаджийски НПО-та и обслужващ персонал на олигарси!

Бой по тях от първия им ден! Бой до нови избори и пълен разпад и разобличаване на тези отвратителни маски с уродливи гримаси на статуквото, които са обявили българския народ за свой враг номер едно!

Николай Бареков

«