Публикувано на 30.11.2021 / 11:06

НИТО ДЕН, НИТО МИГ ТОЛЕРАНС! БОЙ ПО ТЯХ ДО НОВИ ИЗБОРИ И ПЪЛЕН РАЗПАД, И РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ МАСКИ С УРОДЛИВИ ГРИМАСИ НА СТАТУКВОТО, КОИТО СА ОБЯВИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА СВОЙ ВРАГ НОМЕР ЕДНО!

Нищо ново не е научено и нищо старо и отвратително не е забравено.

Четворната коалиция с Кирчовците, чалгата, костовисти, неолиберали, комунисти и майцепродавци дели баницата също като Тройната коалиция навремето: 8:4:3:2 министри за всекиго от мафиотските кланове във властта, вместо 7:5:3 – димек грабежът ще е още по-колосален.

Радев е неспособен да им бъде алтернатива – той е техен продукт и тяхна фасада.

НИТО ДЕН, НИТО МИГ ТОЛЕРАНС! Никакви 100 дни.

Измамникът Киро Петков и бизнес ортакът му Асен Василев управляват вече 9 месеца – с кражби, лъжи, некомпетентност и газене на законите.

Назначените калинки от тях взимат по 20-30 бона заплати и бонуси от ДКК и ББР, за да крадат 100 милиона месечно за олигархията начело с Прокопито. Получават задкулисна и брутална подкрепа от чужди администрации, за да продадат българския национален интерес.

Останалите крадци от времената на Костов, Царя и Виденово-Станишевите правителства си ги знаем – ограбиха до шушка националните ресурси!

Кой, бе, ще ни оправя пак – жалкари измамници и ментета като кирчовците или Р.Овч, Гечев, Масларова и провалени подлоги и лапачи около Борисов и Костов като Хр. Иванов, Атанасов или зелените тарикати, които крадат от природата и насаждат джендър културата?!

Сега искат пак, но този път като лица на „промяната“.

Ха-Ха, тъжно е, не е смешно. Пошло. За убийствената социално-икономическа и здравна катастрофа са виновни те! Некадърно проспаха ковид пандемията, инфлацията и скока на тока и газта.

Радев сега се крие като мишка и опитва да прехвърли отговорността към нов паянтов, квазилиберслен и псевдокомунистически кабинет с башибозук, събран от Харвардските измамници от кол и въже.

Некомпетентни калинки без грам опит в реалния бизнес или управление. Неграмотна сган от грантаджийски НПО-та и обслужващ персонал на олигарси!

Бой по тях от първия им ден! Бой до нови избори и пълен разпад и разобличаване на тези отвратителни маски с уродливи гримаси на статуквото, които са обявили българския народ за свой враг номер едно!

Николай Бареков

Коментари 22 за
“НИТО ДЕН, НИТО МИГ ТОЛЕРАНС! БОЙ ПО ТЯХ ДО НОВИ ИЗБОРИ И ПЪЛЕН РАЗПАД, И РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ МАСКИ С УРОДЛИВИ ГРИМАСИ НА СТАТУКВОТО, КОИТО СА ОБЯВИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА СВОЙ ВРАГ НОМЕР ЕДНО!”

 1. Защото трябва да се хранят думи, за да се наричат „Кирчо Петров и бизнес ортакът му Асен Василев“???? Достатъчно е „Лъжеца и Крадеца“… Всички знаят кой е „Лъжеца“ и кой е „Крадеца“… Нещо като Макс и Мориц…

 2. „Четворната коалиция с Кирчовците, чалгата, костовисти, неолиберали, комунисти и майцепродавци дели баницата…“

  Бареков, позитановските политически мошеници не са комунисти.
  Чети и се образовай, човече!

 3. Има един ПРАГ на ТЪРПИМОСТ дори и за ЛЪЖАТА!!! Те го преминаха!!! На едва от двете страни ще им писне от ТОЛЕРАНТНОСТ!!! ТЕ стъпаловидно налагат МЕРКИТЕ но в ТАКЪВ Световен Мащаб е за първи ПЪТ!!!Така че и ТЕ не знаят на КОЕ стъпало СТЪЛБАТА им ще рухне и затрупа!!! Дотук им се ОТДАВА но и ДРУГАТА СТРАНА се ПРОБУЖДА!!!ТЕ бързат и ще направят ГРЕШКАТА!!!Първата им малка грешка бе с О-микрона!!! Следващата ще е с ГЛАДА и нарастването на ВАКСО-болните!!! Ще въведът и ВОЕННО-положение!!!

  1. Няма доставки на алкохол по магазините

   Супермаркетите във Великобритания са изправени пред сериозни закъснения при поръчките на алкохол преди празничния наплив. От магазините липсват шампанско, вина, джин и уиски, и това се дължи на хаоса в пристанищата на Острова, информира БГНЕС.

   Липсата на контейнери на корабите и задръстванията в пристанищата в цялата страна увеличават закъсненията в магазините, които вече бяха засегнати от липсата на шофьори на ТИР-ове.

 4. Бой по тоя, бой по оня, ама пред компа и зад фустите на жените, че е по-лесно и безопасно, както в комп. игрите!?! Бой по тоя, бой по оня, и бибитката се връща на бяла Жипка!!!

   1. Ще ДОживеем ще Видим!!!И местната Мафия ще го отнесе и Глобалната също!!!Няма да е БОЙ а ПОбоище!!!

 5. Да крадеш от Родината си е най големия грях. Все едно да крадеш от майка си.

  1. Мани му текстовете на тоя масоно-ционист лево-тардски боклук джон ленин.
   Ако можех, щях да се върна назад във времето цялата група да излекувам перманентно със оловни таблетки, във 9мм доза.

 6. Червените куртизанки все гледат сламката в окото на ближния си , а гредата в своето око не усещат. Нужно е да си видят собствените си грешки, преди да търсят недостатъци в други.
  Матей 7:3
  Върховенството на закона важи за други но не и за новите политически проститутки и старите червени палячовци с долни леви убеждения. Новите зидаро-мазачи в името на народа и морала могат само да крадат.

 7. moitoi е прав – Те ИДВАТ за децата ви и внуците ви !
  Вие не ги интересувате ,защото сте шкарто,плява,боклук…
  Даже спомен няма да сте,защото Изкуствения интелект има импутация на данните в тази посока…

  Венсеремос.

 8. Великобритания като напусне отнякъде, винаги след нея идва потоп.

 9. И кого по- напред да биеш,като всички са за бой ?!
  И откъде да се започне?
  И как по-точно една мижитурка ще набие мутрата или ,,работодателя“ си ?
  И кога една мижитурка ще разбере ,че е работодател на разни хайлази…

  Венсеремос.

  1. Бачо!!! Като не стигаш до Бея започваш от ГАВАЗИТЕ и ПЪДАРИТЕ му!!!Това са местните власти ..политици…дофтори!!! Разни секюрити по молове…ресторанти…магазини!!!Отдолу па нагоре!!!Само с протести пред една СИМВОЛИЧНА за властта сграда и самия протест е СИМВОЛИЧЕН!!! Само БОЯТ не е СИМВОЛИЧЕН!!!

   1. Много са,те затова им дават да кълват трохи под масата,за да са срещу пролетариите…

    Венсеремос.

 10. Българино!!!Страх ли те е???От какво се Страхуваш!!! Че ще се Разболееш??!!Ами ти си най-болната НАЦИЯ благодарение на тези които СЕГА ТЕ СПАСЯВАТ!!!Страх те е че ще си ИЗГУБИШ работата благодарение на която ПРЕЖИВЯВАШ а не ЖИВЕЕШ!!!Работата която могат да ти я ВЗЕМАТ благодарение на един ЛОКДАУН или ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ!!!Страх те е че няма да те ЛЕКУВАТ???Досега нали те ЛЕКУВАХА ТЪРГОВЦИТЕ!!!Просто сега ще те ЛЕКУВАТ като ТЪРГОВСКИ ТОВАР!!! Товарът с ИЗТЕКЪЛ КОД или СРОК ще бъде ИЗХВЪРЛЕН!!!Страх те е за жилището…автомобила…земята ти!!!Те отдавна не са ТВОИ!!!Данъците са за нещо което си купил на лизинг за да го ползваш на частна земя!!!Страхуваш се за НЕЩО което смяташ че е ТВОЕ но НЕ Е!!!От 2 години вече дори ЖИВОТА ТИ не е ТВОЙ!!!Други решават за НЕГО!!! Ако имаш малко ДОБЛЕСТ не би трябвало да се СТРАХУВАШ в името на ДЕЦАТА и ВНУЦИТЕ СИ защото ТЕ ДОЙДОХА И ЗА ТЯХ!!!Няма БЕЗстрашни но най-голямата СМЕЛОСТ е да ПРЕБОРИШ СТРАХА!!!Тогава ще си СВОБОДЕН!!!

 11. На 3 декември 2021 г. от 08:00 ч. се организира всебългарски народен събор пред Народното събрание с ясни искания:
  ЗА СВОБОДАТА!!!
  COVID Е ТИРАНИЯ,
  НЕ Е ПАНДЕМИЯ!
  Четете тук – https://www.otizvora.com/2021/11/14382/organizira-se-vsebulgarski-naroden-subor-pred-narodnoto-subranie-s-yasni-iskaniya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *